Четвърти клас

• 90 446
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
tzvetihc, може ли линк към резултатите на Математика без граници, тъй като не намирам?

# 541
Аз намерих резултати МБГ в Габрово
https://www.facebook.com/groups/243280539131633/?__mref=message_bubble

# 542
  • софия
Имам резултатите само на нашето училище пуснато в група във Фейсбук и вчера са ги казали на децата.

# 543
Имам резултатите само на нашето училище пуснато в група във Фейсбук и вчера са ги казали на децата.
А може ли да споделиш колко точки е най-високия резултат за 4 клас?

# 544
Момичета, знаете ли от кога децата започват да получават стипендии за добър успех?

# 545
  • София
Момичета, знаете ли от кога децата започват да получават стипендии за добър успех?
Никога Simple Smile Получават за отличен успех над 5.50 в гимназиалния етап. Освен ако не говорим за социалните стипендии, когато успехът,който се изисква е по-нисък - 4,50.

# 546
За успех питам - помня, че едно време вземах, но не помня от кога, май наистина след 9 клас.  Rolling Eyes

# 547
За успех питам - помня, че едно време вземах, но не помня от кога, май наистина след 9 клас.  Rolling Eyes
След завършено основно образование е по постановление. Към момента това означава от девети клас в професионалните гимназии и средните училища и от десети - в профилираните гимназии.
От тази година обаче основно образование ще се завършва в седми клас. Ако условията останат същите, от следващата учебна година би трябвало и осмокласниците да имат право на стипендия.

# 548
  • София
Точно заради промените кога ще се завършва основно образование се спрях на термина гимназиален етап Simple Smile

# 549
Момичета, в четвърти клас ще има ли срочни оценки?

А, и друго сега се сетих. Мобилните телефони на децата ви по време на час , къде  се съхраняват? При децата, в обща кутия при учителя или?

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 12:53 от Biserka_a

# 550
  • Бургас
А, и друго сега се сетих. Мобилните телефони на децата ви по време на час , къде  се съхраняват? При децата, в обща кутия при учителя или?

В нашето училище от тази години всички телефони стоят при учителите в кутия. Оставят ги сутрин, като отидат и си ги взимат на обяд, като тръгват. Кутията цял ден се съхранява в заключен шкаф в класната стая.
Ако се наложи детето да звънне за нещо важно ползва телефона на класната. Ние, родителите, също звъним на нея при нужда.
Аз съм изключително доволна от това.

# 551
  • Бургас
Мобилните телефони в нашето училище си стоят в децата. Явно им напомнят да спират звука. Моята най-редовно забравя да го включи после.
Ядосах се. По Човек и общество са им дали за домашно да направят презентация. За защитените територии в Преходната област. Наистина ли очакват, че дете в четвърти клас може да направи подобно нещо само?  Crazy
Сега си имам занимавка за почивните дни. И за какво, да ми пишат оценка на мен. Тия учители полудяха.

# 552
  • София
При нас правиха презентации още в трети клас. Доста бързо схващат идеята и децата бяха проявили голям интерес. После младежът все искаше да прави презентации Wink Доста по приложимо умение в днешно време от много други неща, които учат  Peace.

# 553
Днес отиде с телефон, защото по ЗИП мат. учат калкулатор.

Миналата седмица се изненадах да ви кажа - в учебното помагало имаше задача: "колко цифри се събират на дисплея на калкулатора?" Мда, ама на телефона не са 10, а много повече  Crazy

# 554
И нашите го учиха това Simple Smile Но става въпрос за калкулатор на телефона, а не за дисплея на телефона  Peace
Иначе телефоните си ги държат в тях, но задължително изключени през целия ден, не само в часовете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт