Четвърти клас

• 90 439
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
За момчета какво казахте, че подарявате  Thinking Бек книги, книги игри, книги енциклопедии - няма да ги хареса детето. Освен това си има всичко, в смисъл купуват си му всичко и то марково. Какво да взема, че хем да му хареса, хем да не си помисли, че е евтин боклук  newsm78

# 526
Хубава топка, слушалки  newsm78 често взимам аз
Ренката вече нищо не може да ме учуди. Дъщеря ми е в 9 клас след подготвителен в езикова гимназия. Новият класен ги кара да преписват по няколко пъти упражненията от учебната тетрадка  Mr. Green  Децата отначало протестираха, после се примириха. Решил е, че това е метод и точка. Може и да е прав, но останах като гръмната че толкова големи деца ще преписват, и то упражнения, предназначени за попълване. Та всеки учител си има методи. Аз лично засега изчакам да видя ефекта, не бързам да се ядосвам. По-добре опиши кое те притеснява точно. Може новата класна да има свеж, безпристрастен  поглед над нещата и да е за добро, а може и обратното де...

Последна редакция: пт, 21 окт 2016, 09:40 от ♥ HAPPY ♥

# 527
Ренката,
при нас по ЧО и ЧП има презентации в някои часове, в други се преподава, в трети всеки си чете урока и прави план #2gunfire
Аз имам други разбирания и се опитвам да коригирам и допълвам, но това не е решение.
Добре е урокът наистина да се преподава, а не да се отбива номера, но..... това е с което разполагаме.

По повод дискусията за подаръците. Едното ми дете чете като лудо, другото когато му скимне и главно научна литература. Гордея се обаче, че никога няма да съобщят, че са получили "гаден" подарък.
Особено след един случай, в който синът ми каза на друго дете "О, това го имам!" и захвърли подаръка.
Потънах в земята от срам, но вече няма как да ни се случи такъв резил.

# 528
Топка взехме миналата година, съответно се оказа, че техните са му подари Бразука за незнам си колко лв  Confused Много трудно с такива деца, а в нашия клас повечето са така  Rolling Eyes

# 529
  • София
Хубава зимна шапка и ръкавици; хилки и топчета за тенис; баскетболна или волейболна топка; портмоне; настолна игра някоя в стил Dixit, монополи, то зависи и от бюджета де; билети за театър  Wink, ако харесате някоя постановка за възрастта - в театър Възраждане и театър София има някои хубави за деца на нашата възраст; или ваучер за нещо - от Orange, Zara, H&M или някой друг магазин.
То е ясно, че като си има всичко, трудно ще го изненадаш с нещо  Crazy.

# 530
Преди две години синът ми много се беше зарадвал на комплект зимна шапка и шал на Реал Мадрид. Изобщо не е футболен фен и идея си няма кои са Реал, но много хареса шапката. Добре му стоеше и изкара цялата зима с нея.

# 531
  • София
Топка взехме миналата година, съответно се оказа, че техните са му подари Бразука за незнам си колко лв  Confused Много трудно с такива деца, а в нашия клас повечето са така  Rolling Eyes

Мое предложение е следното. Детето ти знае какви видеоигри или друго харесва момчето, знаете и колко е високо, дебело ли е слабо ли е. Сега почти във всяко фотоателие правят на мига или до другия ден тениски. Намирате картинка от любимото му нещо, правите щампа на бялата тениска и това е. Струва между 15 и 24 лева, зависи къде ще намериш. Ако ти се дава повече пари + още нещо - дребно, майтапчийско.

# 532
Лус, много хубава идея, ще се възползвам следващия път Simple Smile
Този път избрахме селфи стик и геймърска мишка  Laughing По препоръка на сина ми Simple Smile

# 533
Идея: външна батерия за телефон. Много полезно нещо при нас.
Трябва да издържим още една-две години. При баткото вече по друг начин стоят нещата. Директно вече си пожелават пари в плик.

# 534
  • софия
Здравейте, колко е максималния брой точки в турнира Математика без граници за 4 клас, нещо не мога да се ориентирам Rolling Eyes

# 535
Здравейте, колко е максималния брой точки в турнира Математика без граници за 4 клас, нещо не мога да се ориентирам Rolling Eyes
Всяка вярно решена задача от № 1 до № 10 се оценява с 1 точка, а всяка вярно решена задача от № 11 до № 20 се оценява с до 2 точки (1 точка за непълен отговор; 2 точки за пълен отговор).

# 536
здравейте, кога е състезанието, или да е минало вече?

искам да ви попитам - за които деца искат да кандидатстват в МГ - ние ходихме на родителска среща. Обясниха ни за 3 състезания, едното от които е олимпиДАТА. нО СЪЩО, ЧЕ НЕ ВСИКчки училища ще искат да участват, а то е задължително за да влезеш в МГ.
някакви такива проблеми при вас има ли?
по принцип, от нашето училище ама мноого е скатават - мързеливи са доста. Примерно за летен лагер никой не организира, защото се изисква учител - да придружава децата. нито един учител не се намери, затова от нашето училище на летен лагер, от училище, никой не ходи. ходим с други училища.

та, в тази светлина ..

# 537
  • софия
Дидева, Благодаря, значи 28 точки е максималния резултат Rolling Eyes
rumka833  сега мина есенното и излезнаха резултатите.

# 538
  • София
Румка, попитай по-добре в тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=947143.msg33908581#msg33908581

# 539
Дидева, Благодаря, значи 28 точки е максималния резултат Rolling Eyes
rumka833  сега мина есенното и излезнаха резултатите.
Къде ги гледате тези резултати от "Математика без граници"?
Моят четвъртокласник се яви в ДАНИС (в София),но все още няма резултати или поне на мен не са ми известни!

Общи условия

Активация на акаунт