Четвърти клас

• 90 391
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Ами да, идва момент , в който съвсем нормално нещата си идват на мястото:) И досега всички мними Дядовци бяха Разконспирирани:)  Язък за усилията на,,артистите,, Simple Smile

# 661
моят четвъртокласник вярва във всичко, което му изнася Wink

# 662
Здравейте, мами наборки! Отдавна не съм писала, но една задача ме затрудни  Embarassed Какво ще рече обратна задача по математика  newsm78. Напр: Има 245 състезатели и 11170 зрители. Колко повече са зрителите. Кое е обратното  newsm78

# 663
Здравейте, мами наборки! Отдавна не съм писала, но една задача ме затрудни  Embarassed Какво ще рече обратна задача по математика  newsm78. Напр: Има 245 състезатели и 11170 зрители. Колко повече са зрителите. Кое е обратното  newsm78
Колко по малко са състезателите

# 664
Моят е по-заблеян от всякога. И преди е бил блейка, но последния месец-два бие всякакви рекорди. Не знам какво да го правя, и да го наказвам, и да реве, все тая.

# 665
  • София
Просто прочети темата за предпубертета във форума и ще си дадеш сметка, че детето не е виновно  Wink.  Аз имам същите терзания - какво се случва. Всеки ден забравя по нещо, в някои дни по няколко неща. От 2 дни започнах да чета тази тема и осъзнах, че явно минава през такъв период като повечето деца в тази възраст  Peace.

# 666
  • София
На последното контролно по ЧП не видяла 3 въпроса, нито са първите, нито са последните, посредата са, но тя не ги е видяла Laughing

# 667
Моят си е в предбуртетно или пубертетно състояние от раждането си  ooooh!
Понякога за кратко го отпуска блеенето, но след това го подхваща отново с пълна сила.

# 668
Моля, препоръчайте ми подарък  за десетгодишно момиче.

# 669
  • София
Портмоне или чантичка за през рамо - тинейджърски  Wink.

# 670
Здравей, козметика - дездорант, парфюм, или нещо за коса.
Ако е ученолюбиво дете - може енциклопедия на Магна. моите ги харесват много

# 671
Момичета, благодаря ви много.

# 672
  • гр.Варна
В Lidl има хубави глобуси-ние сме на тема земята и континентите и определено много се забавлява  Peace

# 673
За разсеяността и има ли тя почва у нас. След като цяла вечер учи по ЧО някакъв урок за постиженията в областта на културата, науката, спорта и прочие, в крайна сметка забеляза, че утре нямал ЧО, а ЧП. Заяви, че здраво се бил прекарал и му се наложи да учи и друг урок.
Този мой син не спира да ме изумява.

# 674
  • София

ston аз само прочетох как детето е научило за една вечер урока и по ЧО и по ЧП  bouquet
Моите ако се прецакат така и то без да съм ги карала да седнат да учат ще черпя  Mr. Green
Едната не учи, но се справя, другата ако не и кажа да седне да чете по някой от разказвателните предмети, засичала съм може буквално месеци, докато не обявят контролно да не прочете нито един урок и изобщо няма да я притеснява това...

Общи условия

Активация на акаунт