На море в Гърция 2016 - III

• 132 480
  • 777
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, предстои ни почивка в Гърция, за целта трябва да платя депозит. За съжаление таксата, която ми искат от банката е 22 евро, много ще съм благодарна, ако някой сподели по - евтин вариант за паричен превод. До този момент не ми се е налагало да предплащам.
Още веднъж ви благодаря  bouquet

# 241
  • София
Здравейте, предстои ни почивка в Гърция, за целта трябва да платя депозит. За съжаление таксата, която ми искат от банката е 22 евро, много ще съм благодарна, ако някой сподели по - евтин вариант за паричен превод. До този момент не ми се е налагало да предплащам.
Още веднъж ви благодаря  bouquet
https://transferwise.com/

# 242
Привет и от мен! Свършва българската почивка и вече гледам към гръцката Simple Smile Пак ще обикаляме близичко, че сме с бебенце. Да ви се похваля на каква яка оферта попадна моя мъж, едни чисто новички вили в Ираклица, пускат ги за пръв път. Къщичките са луксозни, големи, всяка със собствен басейн и не са много скъпи. Толкова го харесвам този район, Перамос и Амолофи, но все в последния момент търсим и попадаме на кофти места. Сега се надявам всичко да е ок. Хората вече се връщат от почивка, ние още не сме се топнали Simple Smile

# 243
Здравейте!
В района между Парга - Превеза има ли плаж, който да е плитък и подходящ за хлапета?

Доста търсих и четох, намирам Mitikas (но това е някакво село, не мога да рзабера от коя страна е този плаж),  Beach Azure Coast на 5 км от Первеза (не го намирам къде е точно) и Beach Alonaki of Preveza съвсем близо за Первеза, изглежда ми твърде малък.

Изглежда че предимството на този район е гледката...

# 244
  • София
Здравейте!
В района между Парга - Превеза има ли плаж, който да е плитък и подходящ за хлапета?

Доста търсих и четох, намирам Mitikas (но това е някакво село, не мога да рзабера от коя страна е този плаж),  Beach Azure Coast на 5 км от Первеза (не го намирам къде е точно) и Beach Alonaki of Preveza съвсем близо за Первеза, изглежда ми твърде малък.

Амудя, Луца, Врахос - големи, плитки и пясъчни. Със сигурност има и разни заливчета.

# 245
Тaня67, мерси!
Амудя не е ли много претоварен?
Луца, Врахос пише: Depth of waters: Deeply (Smoothly), та затова не бях сигурна, но значи става за деца, да не е само един-два метра и после дълбоко?

# 246
  • София
Тaня67, мерси!
Луца, Врахос пише: Depth of waters: Deeply (Smoothly), та затова не бях сигурна, но значи става за деца, да не е само един-два метра и после дълбоко?

Била съм само в извън сезон. Не мога да коментирам пренаселеност. И водата беше доста студена. Само краката топихме, но не ми се видя дълбоко.

# 247
  • София
Не е натоварен Амудия. Не е съвсем празен, но не е пренаселен.

# 248
  • София
Привет и от мен! Свършва българската почивка и вече гледам към гръцката Simple Smile Пак ще обикаляме близичко, че сме с бебенце. Да ви се похваля на каква яка оферта попадна моя мъж, едни чисто новички вили в Ираклица, пускат ги за пръв път. Къщичките са луксозни, големи, всяка със собствен басейн и не са много скъпи. Толкова го харесвам този район, Перамос и Амолофи, но все в последния момент търсим и попадаме на кофти места. Сега се надявам всичко да е ок. Хората вече се връщат от почивка, ние още не сме се топнали Simple Smile

И кои са тези вилички? Аз преди да резервираме на Неа Перамос доста търсих точно вила да наема,  но все попаднах на някакви екстремни цени от типа на 4000-5000 евро и нагоре за месец. Може и на лични. bouquet

Himmelblau Скиатос е сравнително малък остров. Вечер има разни бийч барове, които работят като дискотеки, но само в самия град Скиатос има барове и дискотеки и то доста. Вечер е много пълно с хора и млади компании, така както ние отиваме примерно 5-5-6 приятелки на Приморско или Свети влас. За да ходите пеша трябва хотела да ви е в града. Но както са ти казали за да ходите на различни плажове - без кола не може.

# 249
Магнолия, тези цени са ти за месец сигурно, нормално. Тези  сега ги пускат даже нямат сайт, във ФБ ги видях аз. Цените са между 150 и 210 евро в зависимост от месеца и са с по три спални.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=82980175049794 … 3986&refid=12

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 19:18 от Zoι

# 250
  • София
Магнолия, тези цени са ти за месец сигурно, нормално. Тези са Петритис, сега ги пускат даже нямат сайт, във ФБ ги видях аз. Цените са между 150 и 210 евро в зависимост от месеца и са с по три спални

Благодаря ти, ще разгледам. Ще чакам и твоите отзиви. bouquet

# 251
Митикас е точно на 10км от Преведа, има един по -пуст плаж, без шезлонг, бийч бар и т.н. Той е с камъчета и пясък. Има и един, който видяхме от колата, дъъъъъълга пясъчна ивица с чадъри, шезлонги и бий чбарове.

# 252
  • София
Извинявам се, че съм Off topic,  но имам спешна нужда от съвет относно букинг.ком Направих резервация във Вурвуру,но ми промениха отпуската, при това за трети път. Като натисна бутона за анулиране на резервацита излиза предупреждение, че дължа пари 170 евро . Въпросът ми е как ще ми дръпнат парите при положение, че плащането в хотела е само кеш.

# 253
Извинявам се, че съм Off topic,  но имам спешна нужда от съвет относно букинг.ком Направих резервация във Вурвуру,но ми промениха отпуската, при това за трети път. Като натисна бутона за анулиране на резервацита излиза предупреждение, че дължа пари 170 евро . Въпросът ми е как ще ми дръпнат парите при положение, че плащането в хотела е само кеш.
А когато направи резервацията не ти ли поискаха номера на картата?

# 254
  • София (Възраждане)
Здравейте!

Доста търсих и четох, намирам Mitikas (но това е някакво село, не мога да рзабера от коя страна е този плаж),  Beach Azure Coast на 5 км от Первеза (не го намирам къде е точно) и Beach Alonaki of Preveza съвсем близо за Первеза, изглежда ми твърде малък.

Алонаки не е малък, никак даже, пясък е и е плитко. Ние нощувахме в Митикас и този плаж ми хареса най-много, на около 5 км на юг е от селото. В самата Превеза плаж няма, всички нейни плажове са на западния бряг. В самото Митикас има един плаж с леко затруднен достъп и друг голям и организиран, който е част от дълга плажна ивица.

Общи условия

Активация на акаунт