На море в Гърция 2016 - III

• 132 496
  • 777
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Да, но не става дума нито за Лутра Едипсос, нито за Агиос Николаос, което е до него и което наистина предлага много хотели. Там и аз бих отишла без резервация.

За друго Агиос Николаос става дума, Петре. Доста по-затънтено и определено не предлагащо толкова варианти за настаняване.

newsm78
за къде говориш тогава ?

# 226
Magnollia, dechi  bouquet

А можете ли да ми препоръчате някое изпитано хотелче за настаняване на Скиатос?

Доколкото разбирам се пътува до Волос и от там се взима ферибот до Скиатос? Колко пъти дневно и горе долу кога пътува ферибота през деня?

# 227
Упешно завърнали се от Лефкада!  Party

Който се колебае дали да го избере за неговата почивка, съветвам да се отправяте напред с пълни сили - уникален, просто един малък Рай! Като намеря повече време ще споделя за интересуващите се цени, хотели, заведения, плажове, транспорт и въобще всичко Simple Smile

far_away - очаквам разказа ти, заминаваме в началото на юли. Нищо не съм резервирала, мислим да търсим на място. Според теб ще намерим ли нещо прилично около столицата? Може и на лични да ми пишеш.

Прекрасно лято на всички.

# 228
  • София
Да, но не става дума нито за Лутра Едипсос, нито за Агиос Николаос, което е до него и което наистина предлага много хотели. Там и аз бих отишла без резервация.

За друго Агиос Николаос става дума, Петре. Доста по-затънтено и определено не предлагащо толкова варианти за настаняване.

newsm78
за къде говориш тогава ?

Близо до Пефки, не до Едипсос. Плажът се казва Агиос Николаос, най-близкото село - Елиника. Мястото е доста по-затънтено от познатото на всички Агиос Николаос до Лутра Едипсос. Писали сме кое и къде е, чети по-внимателно  Peace

http://www.viamichelin.com/web/Routes?departure=34200%20Pefk%C3% … &arrivalDate=

# 229
Здравей, ketka111 Simple Smile Ами не мисля, че на място ще успееш да намериш нещо хубаво и то началото на юли. Сега нямаше много хора, но не беше и спокойно. Така че мисля, че ще трябва да направиш предварителна резервация. Огледах хотелите и ако имаш въпроси поне за местоположението ще успея да ти помогна. Но аз не бих рискувала да търся на място, има шанс да си развалиш почивката с нерви и търсене.
Ние резервирахме както казах в предния пост Calm View - стая с морски изглед (частичен, но морски), беше чисто нов хотел, още миришеше на ново вътре, а собсвеника си прави в момента двора и още стаи на приземния етаж ( което по никакъв начин не наруши спокойствието ни). Излезна ни за 5 нощувки 400лв. което мисля, че е повече от перфектно за толкова чист и хубав семеен хотел.

# 230
  • София
Magnollia, dechi  bouquet

Доколкото разбирам се пътува до Волос и от там се взима ферибот до Скиатос? Колко пъти дневно и горе долу кога пътува ферибота през деня?
Разписанието на фериботите можете да разгледате тук https://www.gtp.gr/RoutesResults.asp?SchDay=0&SchMonth=0& … =EGR4MG32,13181,6
Цените до Скиатос са доста високи - за кола цената е от около 65 до 79 евро в зависимост от компанията и големината на автомобила. За човек е около 25 евро. Трябва да ги проверите.
Ние сме били в Клеопатра вилас http://kleopatravillas.com/prices/

# 231
Момичета/момчета, ще съм Ви благодарна за отзиви за настаняване и най-вече за плажа на Порто лагос  Hug Знам, че основно обсъждане по-примамливи дестинации, но аз търся по-близка /през Маказа/  bouquet

Ако говорим за хотелчето Порто Лагос-студиата са прилично големи,чисто е, но са край пътя, по който минават много тирове-вероятно, за да избегнат магистралните такси. Плаж ползвахме до къмпинг Натура , който е със син флаг и е на двайсетина километра в посока Ксанти- 12-13км. към Ксанти и отбивка в ляво и още 7км. По- близо е Фанари ,но не знам как са плажовете там.

# 232
Magnollia, dechi  bouquet

Разписанието на фериботите можете да разгледате тук https://www.gtp.gr/RoutesResults.asp?SchDay=0&SchMonth=0& … =EGR4MG32,13181,6
Цените до Скиатос са доста високи - за кола цената е от около 65 до 79 евро в зависимост от компанията и големината на автомобила. За човек е около 25 евро. Трябва да ги проверите.
Ние сме били в Клеопатра вилас http://kleopatravillas.com/prices/

dechi много благодаря за тези ценни съвети  bouquet. Хотела -вила Клеопатра много ми харесва. В близост до него има ли таверни на пешеходно разстояние или ще трябва да ползваме колата, за да достигнем до магазини и таверни?

# 233
  • София
Himmelblau, навсякъде с кола ходехме. Но ние бяхме преди 4 години, сега може да са направили в близост някоя таверна или магазинче.

# 234
  • София
Far_away_.. Благодаря за разказа, има още  малко време ще помисля как да  организираме разходките. Иначе и аз съм решила в последния момент да резервирам , че да не ми хрумне някоя друга идея.

# 235
dechi, a къде трябва да търся хотел на Скиатос, за да са ни всички клубове и дискотеки (които са в близост естествено ) на пешеходно разстояние?

# 236
  • на земята
Моля за малко инфо спешно
onfire.bg тази агенция читава ли е,в смисъл,дадоха ни добра цена за хотел,може ли да се разчита на нея,четох че момиче е заоазило с нея тези дни,ако може мнение е ми е спешно трябва да потвърдя резервация.
Благодаря

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 12:42 от *лаленце*

# 237
Здравей, ketka111 Simple Smile Ами не мисля, че на място ще успееш да намериш нещо хубаво и то началото на юли. Сега нямаше много хора, но не беше и спокойно. Така че мисля, че ще трябва да направиш предварителна резервация. Огледах хотелите и ако имаш въпроси поне за местоположението ще успея да ти помогна. Но аз не бих рискувала да търся на място, има шанс да си развалиш почивката с нерви и търсене.
Ние резервирахме както казах в предния пост Calm View - стая с морски изглед (частичен, но морски), беше чисто нов хотел, още миришеше на ново вътре, а собсвеника си прави в момента двора и още стаи на приземния етаж ( което по никакъв начин не наруши спокойствието ни). Излезна ни за 5 нощувки 400лв. което мисля, че е повече от перфектно за толкова чист и хубав семеен хотел.

Благодаря ти за съвета. Ще ти пиша на лични.

# 238
  • София
dechi, a къде трябва да търся хотел на Скиатос, за да са ни всички клубове и дискотеки (които са в близост естествено ) на пешеходно разстояние?
Честно казано не съм търсила дискотеки и клубове, но предполагам в главното градче Скиатос е най-добре да се търси настаняване. От там до плажовете ще трябва да ходите с кола, но това е валидно почти за навсякъде.
На плажа Банана също имаше някакви плажни партита и групи вечер на бара, но този плаж е сравнително отдалечен. Може и по другите плажове да има такива неща.

# 239
Честно казано не съм търсила дискотеки и клубове, но предполагам в главното градче Скиатос е най-добре да се търси настаняване. От там до плажовете ще трябва да ходите с кола, но това е валидно почти за навсякъде.
На плажа Банана също имаше някакви плажни партита и групи вечер на бара, но този плаж е сравнително отдалечен. Може и по другите плажове да има такива неща.

Благодаря много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт