На море в Гърция 2016 - III

• 132 398
  • 777
  •   1
Отговори
# 435
Може ли мнение за плажа Лагониси. На снимките ми изглежда много романтичен. Това островче в средата сякаш е достъпно по време на отлив. https://www.google.bg/search?q=lagonissi+beach&tbm=isch& … =1600&bih=767

Харесах една къща там. Има ли Лидъл, Масутис наблизо?
Благодаря!

Миналата година, в последния ден от почивката ни открихме този плаж. Водата е прекрасна. Точно тогава строяха някакви барове с чадъри и шезлонги, предполагам, че тази година ще има още повече хора там. Имаше доста оси, когато бяхме ние, но смятаме и тази година да идем до него да го видим. Островчето може би е достъпно, но с лодка. Можете да си наемете от Вурвуру, препоръчвам. С нея може да се стигне до синята лагуна на Диапорос, където е страхотно.

# 436
  • София
Красиви снимки  Hug Ние заминаваме в четвъртък. Доста багаж трябва да събирам, че ще сме 2 седмици там, а аз обичам да ми е удобно. В Гърция взимам винаги кафе машина Делче Густо и кафе на капсули (там също има по магазините и мога да си купувам) Рядко има хубаво еспресо, а и ние с мъжа ми обичаме като се събудим да си направим още сънени и по пижами кафе и да го изпием  на терасата мързеливо.

Магнолия, пожелавам прекрасна почивка в Неа перамос! И наистина, моля като се върнете, за координати на соственика. Ако можем да отидем за едно късно септемврийско море Simple Smile

Благодаря  bouquet
Като стигна там и се убедя с очите си, че действително е ок всичко вече ще мога да препоръчам със сигурност. Ще го попитам дали мога да препоръчам на приятели и да дам координати. Мисля, че няма да е проблем, но не искам да препоръчвам нещо видяно само на снимки.  Hug

# 437
Как стои върпоса с интернета,може ли да се закупи,колко струва,мисля,че се обсъждаще,но не го намирам през телефона?

Купувах миналата година 1.5 ГБ за 12 Е на Wind, ако не бъркам. За 12 дни купих две такива карти, говоря само за мобилен нет и си го ползвахме тримата вечер, като ни останаха 500 МБ за септемврийските празници.

На път за Лефкада откъде мога да си купя такъв пакет?

# 438
  • София
Уффф. Три дни останаха само до тръгване а мен не ме свърта и обикалям като простинал кон Mr. Green А конкретно ще замоля някой да ме осветли кое е най-ефикасно против гадене че щерката ще дойде малко лабава на плаване newsm78

# 439
Здравейте,
в събота, живот и здраве, пътуваме за Ормос Панагиас, не за първи път.
Но тази година ще сме с бебето, което е на 9 месеца. От предишните ходения не помня имаше ли пюрета за бебета в Лидъл и/или Мазутис?
Изворна вода има ли?
Мислех да влача розов Девин, но ако има хубава изворна вода, няма да купувам.
За колко време се стига горе-долу от София до Кулатас магистралата? Обмисляме да тръгнем в 5 сутринта. Crazy

Радо, аз на моите давам кокулин, по схема, един ден преди пътуване и в деня на самото такова.

# 440
  • София
Уффф. Три дни останаха само до тръгване а мен не ме свърта и обикалям като простинал кон Mr. Green А конкретно ще замоля някой да ме осветли кое е най-ефикасно против гадене че щерката ще дойде малко лабава на плаване newsm78
Дименхидрант  Peace, но е за деца над 12 години. Има и някаква хомеопатия Кокулин, ако вярваш в такива неща, аз лично не използвам хомеопатии.

# 441
Имате ли някакви мнения и впечатления за Ситония-източния бряг. Прекалено ли е урбанизирано или по неразвито, скъпо ли e, евтино ли е? Сарти, Портокали плаж, Арменистис, Платанаци... добре ли са, достъпни ли са с кола, как ви се струват? Други интересни плажове, по източното крайбрежие, които си заслужава да се посетят и не са много на юг от Сарти?

# 442
Как стои върпоса с интернета,може ли да се закупи,колко струва,мисля,че се обсъждаще,но не го намирам през телефона?

Купувах миналата година 1.5 ГБ за 12 Е на Wind, ако не бъркам. За 12 дни купих две такива карти, говоря само за мобилен нет и си го ползвахме тримата вечер, като ни останаха 500 МБ за септемврийските празници.

На път за Лефкада откъде мога да си купя такъв пакет?

Идея си нямам, чела съм, че на границата има хора, които предлагат тези пакети, но аз винаги си търся на място локалния офис. От този сайт се информирам http://prepaid-data-sim-card.wikia.com/wiki/Greece.

# 443
  • София
На плажа Кастани сме, който е прекрасен и има чудесен бийч бар, обаче как духа не е истина. А аз си мислех, че след миналогодишното мелтеми на Парос вече никакъв вятър не мож ме изненада  Shocked  Laughing

Ето телефонна снимка, дано въпреки качеството се вижда красотата на мястото. Снимките от фотоапарата ще ги качвам в БГ, тук съм без лаптопа.

https://m.flickr.com/#/photos/117372387@N03/27222053283/

# 444
  • София

От Гърция си купих Travel Gum, продава се в аптеките. На мен лично ми помогна против гадене и повръщане, когато се връщахме с ферибот след празнуване на Нова Година в Корфу. Времето беше кофти, морето доста бурно и ферито яко клатеше.

# 445
  • гр.София
От предишните ходения не помня имаше ли пюрета за бебета в Лидъл и/или Мазутис?
Изворна вода има ли?
Мислех да влача розов Девин, но ако има хубава изворна вода, няма да купувам.
За колко време се стига горе-долу от София до Кулатас магистралата? Обмисляме да тръгнем в 5 сутринта. Crazy

Бебешки пюрета има в Лидл. За изворна вида смятам,че ще намериш там. София-Кулата 2часа.

# 446
  • София
Таис, екстра си е снимката. Хубаво е.

# 447
  • София
Еййй страхотни сте както винаги bouquet Обаче сега трябва да избера някое newsm78 Или и трите дедо попе :3 Joy  Едно голямо ЕВХАРИСТО

# 448
  • София
Кокулин върши добра работа, поне при моята яко повръщаща дъщеря.

# 449
  • София
Таис, екстра си е снимката. Хубаво е.
Благодаря, змия  Simple Smile

М/у другото на плажа има поне 5-6 български семейства, което леко ме изненада.

Ние обаче май ще се местим на по-закътано. Вятърът тук е ужас. Чудя се дали на съседния плаж Миля ще духа също толкова силно  Thinking Или да пробваме Панормос.

Общи условия

Активация на акаунт