На море в Гърция 2016 - III

• 132 464
  • 777
  •   1
Отговори
# 420
Ой точно вие се заяждате  с който ви падне. Аз съм в Белчин на плажа, на път за Гърция, готин плаж.

Не е заяждане, и не е точно с който ми падне.  Wink
Скрит текст:
Имам набито око за специфики!
Сори!
Не ми се спори с вас, набито око за разпри.
И на всички добро прекарвани. Ние утре сме там.

# 421
  • софия
Синия паспорт се дава с поставянето на чип. Това е европейски паспорт, белия не важи навън принципно. Така знам аз.
Много да пазите кучо с тези стотици котки там! Виждала съм ослепени от котка кученца, котките са зли! Simple Smile

# 422
  • София
Подкрепям shhhh... Освен това чипът има и друга функция - да докаже, че този паспорт е именно на това куче. Иначе може да се ползва всеки паспорт на куче от същата порода и наличието на паспорт без чип не доказва, че съответното куче е ваксинирано.

# 423
Синия паспорт се дава с поставянето на чип. Това е европейски паспорт, белия не важи навън принципно. Така знам аз.
Много да пазите кучо с тези стотици котки там! Виждала съм ослепени от котка кученца, котките са зли! Simple Smile
Ще го пазим!  baby_neutral той е само на каишка Laughing

# 424
Слагайте чип и вадете паспорт. Става за 10 мин. при ветеринаря. В повечето случаи не му обръщат внимание, както казват и другите, но веднъж проверяваха паспорта доста обстойно или поне такъв вид даваха  Simple Smile. Не виждам защо да рискувате и да треперите на границата.

# 425
Кайлис, вие кога сте на Корфу? Ще чакам подробности за плана ти и изпълнението му, без да казвам на мъжа ми, хохо

# 426
  • Варна
И ние ще ходим около Каристос.
Аз съм в Белчин на плажа, на път за Гърция, готин плаж.

Значи ли това , че пътувате за Южна Евия ?
Дали да се надяваме на един хубав росен пресен разказ за там?
Около Каристос  има десетина прекрасни селца и още толкова прекрасни плажа , не по лоши от ситонските и кефалонийските , за които никъде няма свесни пътеписчета. През нашето десетинадневно летуване бяхме в Лутра Едипсу и на юг стигнахме до Халкида.При всичкото ни обикаляне видяхме 2 бгколи.

# 427
  • София
Здравейте,

включвам се в темата с питане за избор на курорт в Гърция. До сега не сме почивали там. Все в Турция сме почивали, но тази година решихме да разнообразим.
Спрели сме се сякаш на Пефкохори, Ханиоти и Полихроно. Виждам, че трите населени места са доста близо едно до друго и може спокойно да се обиколят. Също така ни допада и Метаморфоси.
Имам набелязани хотели на всяко едно от местата, но не зная, къде ще е най-подходящо.
Може ли за мнение хубави ли са плажовете, има ли вечер къде да се излезе за разходка, вечеря или питие?
Ще бъдем само двамата с приятеля ми.

Благодаря предварително! 

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 21:11 от NaniG

# 428
А някой от вас пътувал ли е в Гърция с куче? Гледам в предишна тема,че е писано,че се изисква чип,нашето няма.
Има изряден паспорт,с всички ваксини(само снимка не съм му залепила). Ветеринаря ми каза,че изискват микрочип. Необходимо ли е поставянето му? Благодаря Hug
А от хотела казаха ,че можем да го водим на плажа,но без във водата. Naughty
От пет години всяка почивка в Гърция е с кучето. Има чип и паспорт, но никога не са ни проверявали документите. Нашето куче винаги пътува в транспортна клетка, че иначе повръща, та може и изобщо да не са го забелязали Laughing

# 429
Може ли мнение за плажа Лагониси. На снимките ми изглежда много романтичен. Това островче в средата сякаш е достъпно по време на отлив. https://www.google.bg/search?q=lagonissi+beach&tbm=isch& … =1600&bih=767

Харесах една къща там. Има ли Лидъл, Масутис наблизо?
Благодаря!

# 430
Красиви снимки  Hug Ние заминаваме в четвъртък. Доста багаж трябва да събирам, че ще сме 2 седмици там, а аз обичам да ми е удобно. В Гърция взимам винаги кафе машина Делче Густо и кафе на капсули (там също има по магазините и мога да си купувам) Рядко има хубаво еспресо, а и ние с мъжа ми обичаме като се събудим да си направим още сънени и по пижами кафе и да го изпием  на терасата мързеливо.

Магнолия, пожелавам прекрасна почивка в Неа перамос! И наистина, моля като се върнете, за координати на соственика. Ако можем да отидем за едно късно септемврийско море Simple Smile

# 431
  • София
Може ли мнение за плажа Лагониси. На снимките ми изглежда много романтичен. Това островче в средата сякаш е достъпно по време на отлив. https://www.google.bg/search?q=lagonissi+beach&tbm=isch& … =1600&bih=767

Харесах една къща там. Има ли Лидъл, Масутис наблизо?
Благодаря!
Преди няколко години сме ходили на Лагониси и ни хареса. Само на плаж бяхме. Водата беше с много красив цвят и беше спокойно. Предвид навалицата по Ситония напоследък, сега може и да е по-натоварен плажът.

Лидъл и Масутис има в Никити, съвсем близо. Но все пак ви трябва кола  Peace

# 432
  • София
Здравейте.
Имам резервация за Мелидрон в Неа Рода за септември. Конкретно за мястото за настаняване не намерих отзвиви в нито една тема, само за плажовете наоколо. Ще съм благодарна, ако някой се включи с инфо за хотелчето, а също и с препоръки за таверни в селото или в близост. Благодаря!
Иска ми се да посетим различни плажове и сърдечно благодаря за линка 61 плажа на Атон на 1-в стр.
Надявам се, че ще се оправим на място и с превоза до Амулиани за плаж и тур около манастирите...

Страхотно лято на всички!

# 433
Имате ли впечатления от Марония?

# 434
  • София
Коя е тази кръчма с кефалонийски пай? Изпуснала съм я  Embarassed

Долу горе по средата м-у Сами и Агия Ефимиа има хубаво плажче Агия Параскеви , с градина , шезлонги и таверна с прекрасна кухня - кефалонийски пай(баница с месо) , скариди саганаки и каквото още пробвахме - всичко беше вкусно.

Благодаря! По твоя препоръка сме били на този плаж миналата година, но съм пропуснала за кръчмата.  Hug
 bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт