На море в Гърция 2016 - III

• 132 398
  • 777
  •   1
Отговори
# 390
Привет,
търся райско местенце на Халкидики - Касандра или Ситония с пясъчен плаж, хубав хотел (търся апартамент с 2 стаи - 3-ма възрастни + 1 дете), интересно градче подходящо за малко дете на 1г2м. Благодаря на отзовалите се и прохладен ден Simple Smile

Какви са интересите на детето?  newsm78

# 391
  • София
Препоръки как да разделим пътя до Корфу? Приемам и препоръки за конкретно място?

# 392
  • София (Възраждане)
Миналата година делихме с нощувка на Олимпийската ревиера, Коринос.

# 393
  • София
Привет,
търся райско местенце на Халкидики - Касандра или Ситония с пясъчен плаж, хубав хотел (търся апартамент с 2 стаи - 3-ма възрастни + 1 дете), интересно градче подходящо за малко дете на 1г2м. Благодаря на отзовалите се и прохладен ден Simple Smile

Какви са интересите на детето?  newsm78

Какви интереси? Та той е на 1г Simple Smile Може би грешно съм се изразила...  Имам предвид градчето да става за разходки, да има алеи и т.н.

# 394
В момента съм в Сарти (Ситония), което според мен доближава до твоето искане, спокойно място с пясъчен плаж. Това което мога да кажа за Сарти, централната част е гъсто застроена и хотелите нямат дворове, другата част където сме е с дворове големи, но е на 2-3 линя и си е определено селско, но пък рай за децата. Аз съм Rodon garden, като условия е добре, но може би по-скъпо отколкото би заслужавало да бъде. Определено си мисля, че южна Гърция е моето място. Днес всарти беше много топло около 30', като до обед морето беше малко бурно, водата е добре, но все още се осееща че не се стоплила. За следобедният плаж морето беше спокойно, без вятър и много приятно. Храната ми се стори като цени, като от миналата година. Прави ми впечатлени както и на други, че носят касови бележки веднага. По пътя до Сарти видяхна 4-5 пъти полицаи да правят проверки и да дебнат за превишена скорост.

# 395
  • София
Таис завиждам ти.  Mr. Green
От миналата година сърцето ми остана там. Девствено,  чисто, прекрасно.  Виждам, че сте без кола. Как ще се придвижвате?

# 396
  • Варна
разбрах , че noideass
пътуват в петък за Кефалония , а по - късно , септември , за  Евия , некоментираната от никого тук южна част -  Каристос.Да им пожелаем слънчева и весела почивка и отзиви , що ли не и пътеписче , особено от  Каристос Simple Smile  bouquet.

# 397
  • София
Планирам този уикенд да направим едно гръцко море. Още не знам къде, но при всички положения ще е някъде в необичаната от мен северна част.

# 398
  • някъде ... тук ...
Един изгрев от мен от малкото палатково море онзи ден.
Доста гърци имаше, още повече, че в понеделник беше и почивен ден за тях.

# 399
Благодаря, Таня. Сега го обсъдихме и с мъжа ми и решихме да се качим само на нея и да пропуснем круиза.
Също така ми се скара и ми забрани да гледам повече плажове. Да съм си набележела 3-4 плажа и още толкова забележителности, пък другото сме щели да го решаваме в движение.   Искал да има елемент на изненада Joy

Кайлис, ако не сте ходили на подобна разходка с кораб и не ви става лошо от плаването, аз лично препоръчвам круиза. Ще видите сините пещери, ще се изкъпете в синята лагуна, ще спрете в Гайос (о.Паксос), ще пиете италианско кафе и ще ядете вкусен сладолед в италианската сладкарничка на крайбрежната улица. Нещо не ми се отдава  качването на снимки, за да ти покажа.
Каквото и да сте решили ви пожелавам приятно изкарване.

# 400
А някой от вас пътувал ли е в Гърция с куче? Гледам в предишна тема,че е писано,че се изисква чип,нашето няма.
Има изряден паспорт,с всички ваксини(само снимка не съм му залепила). Ветеринаря ми каза,че изискват микрочип. Необходимо ли е поставянето му? Благодаря Hug
А от хотела казаха ,че можем да го водим на плажа,но без във водата. Naughty

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 10:40 от Carrie br

# 401
  • София
разбрах , че noideass
пътуват в петък за Кефалония , а по - късно , септември , за  Евия , некоментираната от никого тук южна част -  Каристос.Да им пожелаем слънчева и весела почивка и отзиви , що ли не и пътеписче , особено от  Каристос Simple Smile  bouquet.
Лек път им пожелавам, и много слънце!
Със сигурност ще чакаме пътепис за Каристос  Simple Smile

Магнолия, не шофирам, и ще хващаме местния автобус. Ако се наложи и такси. Миналото лято бях из Додеканезите, пак сама с детето, и системата ни беше същата. Нямаше проблеми, даже имахме забавни случки - като торба ябълки, която ни подари една много възрастна баба в автобуса на Калимнос  Laughing

ЕлиТ, красив кадър  Heart Eyes

# 402
Някой с прясна информация за пътя до Халкидики, чудя се кой вариант да избера през Кулата или Гоце делчев.т.е има ли ремонтни дейности ?Благодаря
Зависи от къде пътуваш, но Илинден ( Гоце Делчев) е най-спокойната граница, на Кулата могат да те хванат опашки, макар че аз за няколко години ежеседмично пътуване, само веднъж видях истинска тапа там, около 15- ти август.

# 403
  • София
А някой от вас пътувал ли е в Гърция с куче? Гледам в предишна тема,че е писано,че се изисква чип,нашето няма.
Има изряден падпорт,с всички ваксини(само снимка не съм му залепила). Ветеринаря ми каза,че изискват микрочип. Необходимо ли е поставянето му? Благодаря Hug

Минавала съм многократно през Кулата с кучката, никога не са искали да я проверяват.
Дори ако им дам паспорта й заедно с нашите документи, ми го връщат без да погледнат изобщо.

# 404
Има изряден падпорт,с всички ваксини(само снимка не съм му залепила). Ветеринаря ми каза,че изискват микрочип. Необходимо ли е поставянето му? Благодаря Hug

Минавала съм многократно през Кулата с кучката, никога не са искали да я проверяват.
Дори ако им дам паспорта й заедно с нашите документи, ми го връщат без да погледнат изобщо.
Змия, много си бърза, благодаря!
Чудя се дали да го чипираме или в крайна сметка да сме си само с паспорт и дано няма проблем? Ама той си има този стандартния паспорт, трябва ли някакъв по- специален?  Embarassed и ветеринаря ми каза и ваксина за бяс

Общи условия

Активация на акаунт