На море в Гърция 2016 - III

• 132 269
  • 777
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Относно букинг, наемодателят ми каза, че друго семейство му е изпратило капаро и той е дублирал резервацията, защото е получил пари кеш  Confused Страшно некоректно е. Не ми се мисли как щях да се озова в средата на сезона с малко дете и на място да ме сюрпризират, че резервацията ми е отменена. (Сега си погледнах профила в букинг и там си фигурира старата.)
Пиши им. Абсолютно некорекно е !

# 736
Букинг нищо не правят в тези случаи. Имах аналогичен случай в Парга преди време.

# 737
  • София
Букинг нищо не правят в тези случаи. Имах аналогичен случай в Парга преди време.
Имам обратния опит. Не, че отидох в мястото за настаняване, но поне предпазих други хора, букинг приключиха с хотела, а аз получих отстъпка за следваща резервация.

# 738
  • София
Относно букинг, наемодателят ми каза, че друго семейство му е изпратило капаро и той е дублирал резервацията, защото е получил пари кеш  Confused Страшно некоректно е. Не ми се мисли как щях да се озова в средата на сезона с малко дете и на място да ме сюрпризират, че резервацията ми е отменена. (Сега си погледнах профила в букинг и там си фигурира старата.)
Идентичен случай като при нас. Но нашата собственичка твърди, че нямала известие за резервцията ни от букинг.
Засега няма реакция от сайта, въпреки че им писах 2 пъти. Пратих отзив за вилата в Трипадвайзър. Още не е публикуван, но се надявам да предпазя други хора от подобна ситуация.

# 739
  • София
Отзиви за Потидея палас. Дойдохме в събота, суттинта към 7-8 на Кулата имаше опашка, но за около 20 мин минахме.
Хотела е хубав, много подържан, алеи, детска площадка, басейни всичко е ок. Храната е добра. Чисто е.
Негативи- рускаци/ украинци са 90% , че и повече от почиващите. Е по нахални са от румънците. Сутрин се мятат хавлии навсякъде, плажа, басейни. Винаги ми е било неприятно това. Плажа е каменист.
Повечето сервитьори ( с малки изключения) са забързани, намръщени, не е приятно.
Децата се забавляват с аниматорите, които според мен не са на ниво, но на децата им е ок.
Оси няма, но комари вечер има доста.
Ами заради камъните на плажа не бих повторила, но хотела, като цяло е ок.

# 740
Ние снощи се прибрахме от Корфу към 15.30, границата минахме за 3-4минути, обаче в посока Гърция коли имаше наредени чак до Лукойл преди границата. Много ми хареса, но подробно ще поща довечера или утре, само да дойда малко на себе си.

# 741
  • на земята
Ние снощи се прибрахме от Корфу към 15.30, границата минахме за 3-4минути, обаче в посока Гърция коли имаше наредени чак до Лукойл преди границата. Много ми хареса, но подробно ще поща довечера или утре, само да дойда малко на себе си.
Ще чакам отзиви за Корфу  bouquet

# 742
  • София...........

Кайлис, очаквам разкази с нетърпение, защото все нещо се отказвам от Корфу...
Теб съм те усетила, че добре си плануваш програмата  Heart Eyes  bouquet

# 743
Здравейте, момичета! Simple Smile

Имам въпросче - с мъжа ми предвиждаме дълъг уикенд на Ситония през втората половина на юли и търсим нещо икономично на Сарти, защото планираме и друга екскурзия за основната си отпуска... Някой може ли да препоръча къща за гости/семейно хотелче в Сарти, по възможност с гледка към морето? Wink

# 744
Здравейте,момичета!Имам спешен въпрос-нямаме брак,едното дете е на 3г, другото на 15г.За тригодишното сме извадили паспорт,голямото е с личната карта.Интересува ме и за двете деца ли трябва копие от акт за раждане да нося?

# 745
  • София
Ако се различават фамилните имена на децата с тези на майката и бащата, трябва да се носят актове за раждане, от където да се види кои са родителите. Може и нотариално заверни копия.

# 746
Чак  нотариално заверени не е нужно, по едно копие за всеки случай и толкова!

# 747
Здравейте Simple Smile Имам въпрос към всички вас , почивали на о.Закинтос - обмисляме почивка там , края на септември - 23.09 или 30.09 с полет от София , интересувам се каква е температурата по това време ? 8 години почивахме в Турция , но тази година решихме да сменим като дестинация , а до сега не сме почивали в Гърция . Много ще съм благодарна на всички Simple Smile

# 748
  • София
Объркала си мястото, където се задават тези въпроси. Трябва да изпратиш писмо със запитване по вселенската поща, защото само един Господ знае какво ще е времето в края на септември  Laughing Шегувам се  Peace По принцип, ако не завали някой дъжд, е хубаво времето на Закинтос в края на септември, но денят става кратък. Ние сме се къпали в морето там в края на октомври. Има си статистика в accuweather за изминали години. Може да погледнеш там.

# 749
Миналата година за този период на Закинтос и времето и водата си бяха перфектни.
Дано да имате късмет и вие!

Общи условия

Активация на акаунт