На море в Гърция 2016 - III

• 132 507
  • 777
  •   1
Отговори
# 195
Миналата година нашия маршрут беше същия  Heart Eyes и точно в 5 сутринта пътувахме до Скопелос.
Ако имаш въпроса дестинациите - питай. Hug
[/quote]
Аз също исках същия маршрут, но имах разногласия с другата част от групата. Та ние ще ходим само на Скиатос-ще сме настанени до Кокунарес бийч и Банана. Освен Лалария кои плажове препоръчваш? Чудя се един ден искам да отидем и до Скопелос-но какво може да се види за един ден-дали да не вземем едно круизче или пак фериботи и коли.

# 196
Здравейте, може ли едно мнение за този хотел. Cronwell Platamon Resort  Дадоха ми цена за 4 нощувки 1068 лв. Дали става яденето? Другия който гледам е Poseidon Palace. В него ни излиза 950 лв. all incluziv.Possidi Holydays Resort  - 712 лв. със закуска и вечеря. Ако имате и нещо друго като предложения може да ми препоръчате.
В Посейдон бяхме на една Нова година, храната беше много вкусна. Хотелът е приличен, но плажът пред него по мое мнение не става.

# 197
Да попитам знаещите - подходящо ли е на Скиатос за тинейджъри или е много пусто.
Така ми е омръзнала Паралия Катерини - все там ходим заради младежта, но тази година търсим нещо друго - подходящо обаче пак за млади хора.

# 198
  • софия
Скиатос пуст? Скиатос в сезон е пренаселен, пълен с хора, но въпреки това има дух и за мен е страхотно място.

# 199
Скиатос пуст? Скиатос в сезон е пренаселен, пълен с хора, но въпреки това има дух и за мен е страхотно място.

А в коя част е по-подходящо да си резервираме хотел? Плажа там пясъчен ли е?

# 200
Здравейте,моля някой ако знае за малко хотелче на първа линия от рода на Порто Палио в Палио или http://www.margaritahotel.gr/ да сподели! Аз съм от Стара Загора,така че да е по-близо,примерно от Кавала до към Касандра.

# 201
  • софия

А в коя част е по-подходящо да си резервираме хотел? Плажа там пясъчен ли е?
На Скиатос сме ходили на дневна екскурзия. Фран Джонсън е специалист. Потърси какво е писала тя. Имаше доста.

# 202
Момичета,моля за отговор на един тривиален въпрос .При престоя ни в Гърция ще трябва да се обадя от моя тел./на М тел/ към гръцки мобилен номер. Той започва с    0030 . Помня,че миналата година  бях запаметила нужния ми номер пак с този код и не можах да се обадя .Как е правилно ? Praynig

# 203
  • гр.София
Мисля че +30

# 204
  • София
Цената 24 евро на човек и 65 евро за кола, нормална цена ли за ферибота от Волос до Скопелос?

Чудя се дали да резервирам он-лайн, за да не се бавим на опашката за билети, защото и без това ще потеглим към 5 сутринта и много ще бързаме за да го хванем.

Резервирай, няма лошо, но така или иначе ще те върнат на касата за да ти издадат от техните билети. Поне при нас беше така миналата година.

# 205
http://calypso-village-resort.com/

Някой с мнение? Вече резервирахме, но все пак...  Peace

# 206
  • гр.София
За кога резервира,и каква е цената на вечер? Изглежда доста прилично.

# 207
  • София
Таис, момичета/момчета, има ли и какви са местата за настаняване в горе споменатото Агиос Николаос??? - нищо не намирам в Booking-а

Момичетата пак ще ми се присмиват , че плещя едно и също.............
Отседнахме 12 дни в Лутра Едипсу и обикаляхме всеки ден , цяла Северна Евия.Местата в Booking-а
се брояха на едната ръка , а в действителност са стотици.Нашата улица беше напреко на крайбрежната , по нея имаше десетина хотелчета с по 30 , 40 стаи , само нашето беше в нета.Масовата цена беше 25 евро за студио 2+1 със закуска .Единствената възможност за предварителна резервация е или през гръцка ТА базирана на място или по телефона ,ако намерите номер отнякъде , може би жълти страници.

Да, но не става дума нито за Лутра Едипсос, нито за Агиос Николаос, което е до него и което наистина предлага много хотели. Там и аз бих отишла без резервация.

За друго Агиос Николаос става дума, Петре. Доста по-затънтено и определено не предлагащо толкова варианти за настаняване.

# 208
За кога резервира,и каква е цената на вечер? Изглежда доста прилично.

Ако въпросът е към мен - за края на юни. Аз запазих вила от 115Е, цените са дадени в сайта. Лично впечатление ще дам като си дойдем.  Peace

# 209
  • България, София
http://calypso-village-resort.com/

Някой с мнение? Вече резервирахме, но все пак...  Peace

Там ни беше първото море в Гърция през 2013г  Sunglasses
Сега виждам, че са построени още къщи, ресторантът е подобрен, макар че, и по наше време си беше ОК.
Вилите се падат в края на селото, вижда се че са съвсем до морето. Само пътят ги дели от плажа.
Плажът пред тях е тесен, но достатъчно дълъг, за да няма навалица. Пясъкът не е съвсем перфектен, на места ми стоеше един такъв тъмен. Поне, когато ние бяхме. На влизане в морето има камъчета и трябват акваобувки, за когото не търпи да му боцкат. Иначе плажът е плитък и идеален за малки деца. Водата е кристално чиста. В морето на около десетина метра по - навътре (не съм добра с преценката на разстоянията на око) има една скала като плоча. По нея може да има таралежи, та внимавайте.
Може да си направите разходка до Неа Муданя или Неа Каликратия.
Ние сме много доволни от престоя си там. Правехме си барбекю, а на тръгване си купихме от собственичката страхотни маслини и домашен зехтин. Собствениците са семейство -  грък и българка и нямахме никакви проблеми с комуникацията по време на престоя.
Пожелавам ви да си изкарате страхотно Hug
Нямам много подходящи снимки от плажа, но все пак

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 14:50 от velina_v

Общи условия

Активация на акаунт