На море в Гърция 2016 - III

• 132 468
  • 777
  •   1
Отговори
# 255
  • гр.София
Никой ли не е почивал/ще почива тази година на Никити... Нищо не се е споменавало за там  Embarassed

# 256
  • София
Цитат на: М link=topic=9256э72.msg33283719#msg33283719 date=1466012838
Извинявам се, че съм Off topic,  но имам спешна нужда от съвет относно букинг.ком Направих резервация във Вурвуру,но ми промениха отпуската, при това за трети път. Като натисна бутона за анулиране на резервацита излиза предупреждение, че дължа пари 170 евро . Въпросът ми е как ще ми дръпнат парите при положение, че плащането в хотела е само кеш.
А когато направи резервацията не ти ли поискаха номера на картата?

Не, точно за това се чудя. Не съм правила резервацията и през профила ми в букинг.

# 257
Моля, за мнения за Неа Врасна и Вила Армирики.

# 258
Цитат на: М link=topic=9256э72.msg33283719#msg33283719 date=1466012838
Извинявам се, че съм Off topic,  но имам спешна нужда от съвет относно букинг.ком Направих резервация във Вурвуру,но ми промениха отпуската, при това за трети път. Като натисна бутона за анулиране на резервацита излиза предупреждение, че дължа пари 170 евро . Въпросът ми е как ще ми дръпнат парите при положение, че плащането в хотела е само кеш.
А когато направи резервацията не ти ли поискаха номера на картата?

Не, точно за това се чудя. Не съм правила резервацията и през профила ми в букинг.
Няма как да ти дръпнат пари, ако не си резервирала с данни от кредитната карта. Имах същия случай с един хотел в Рим. Повечето хотели, които не искат данни, се свързват по имейла и искат капаро по банков път. Така че ако си платил, не ти възстановяват сумата.

# 259
Никой ли не е почивал/ще почива тази година на Никити... Нищо не се е споменавало за там  Embarassed
[/quote
Ние сме почивали в Геракини и ходихме един ден в Никити. В дясната част в края на Никити, гледано към морето, имаше множество мини заливчета, плитки и прекрасни. Избрахме си едно само за нас......А в центъра има хубави кръчми, там съм яла най-хубавото руло от патладжани Simple Smile

# 260
  • София
zab, Армирики се намират в Паралия Врасна, а не в Неа Врасна. Но те са почти свързани, дори плажната ивица май е една (започва от Аспровалта, минава през Неа Врасна до Паралия Врасна към Ставрос). В Армирики ходихме 3 пъти подред (последния път миналия юни). Останахме много доволни от настаняване, отношение, местоположение. Собствениците са много готини хора. Мария - дъщерята през повечето време не е там, но майка й Магдалини и баща й са там постоянно и се грижат за всичко. Магадалини говори български и английски и няма да имате проблем с комуникацията. (Иначе с Мария - на английски). Студията и апартаментите са прилични, чисти, не е супер лукс, но има всичко необходимо - прибори, съдове и т. н. В двора - полянка с детски играчки,  къщичка, колелета, тротинетки, камиончета и др. возила, барбекю с телевизия, интернет, паркинг за колите, градинка с цветя. Всеки ден мият двора и подреждат играчките. Ако имаш нужда от нещо - веднага съдействат. За семейства с деца е супер - спокойно, всичко ти е на пешеходно разстояние - центъра, плажа - на 2-3 минути, близо е до Аспровалта, Ставрос, Олимпиада. Плажът е средна хубост, но става за близко или за следобеден вариант, ако не ви се ходи по-далеч. Иначе ние обикаляхме - Ставрос, Олимпиада и заливчетата след нея стават повече за деца, дори до о-в Амулиани ходихме 2 пъти. Ресторантчета и тавернички са съвсем наблизо. Също така магазинчета - много добре заредени. Ако сте семейства с деца - мисля, че няма да съжалявате, ако отседнете там. Ако те интересува нещо друго - питай.

# 261
Какво те интересува конкретно за ТАЗИ година?  Crazy

# 262
Благодаря ralitza1974.

# 263
  • гр.София
Как е градчето,плажа,цените на шезлонги и чадъри?. Има ли болница/поликлиника/лекар?

# 264
Как е градчето,плажа,цените на шезлонги и чадъри?. Има ли болница/поликлиника/лекар?

Всичко това е коментирано безброй пъти. Ама наистина безброй... Единствено цените може да са мръднали с цент-два нагоре.

# 265
  • гр.София
В тази тема,а май и в предната не съм видяла да е коментирано за Никити.
За кои дестинации е позволено да се пита,че то май най-атрактивните са едни и същи и е нормално да се обсъждат постоянно.
Ако е затруднение за теб,недей да ми отговаряш. Това не значи,че някой друг не би го направил.

# 266
  • Младост 4
Привет!
Някой купувал ли е билети за ферибот Василики – Фискардо? Предварително ли се купуват или се резервират? Или на място? Искам да взема за юли, но не намирам действащо разписание. На всичко отгоре, на сайта на West Ferry дава, че до юни включително фериботът е тръгвал от Нидри, а не от Василики, което съвсем ме обърка.

# 267
Привет!
Ще ходим това лято в къмпинг Akti Oneirou, Ситония,Халкидики, Гърция.
Някакво отзиви за този къмпинг?!!!

P.S. Преди да попитам съм използвала търсачката!!!

# 268
  • София
Привет!
Някой купувал ли е билети за ферибот Василики – Фискардо? Предварително ли се купуват или се резервират? Или на място? Искам да взема за юли, но не намирам действащо разписание. На всичко отгоре, на сайта на West Ferry дава, че до юни включително фериботът е тръгвал от Нидри, а не от Василики, което съвсем ме обърка.

Купувала съм, но беше септември. Нямаше проблем да си вземем билети половин час преди ферито.
Не знам в топсезон как ще е.

# 269
В тази тема,а май и в предната не съм видяла да е коментирано за Никити.
За кои дестинации е позволено да се пита,че то май най-атрактивните са едни и същи и е нормално да се обсъждат постоянно.
Ако е затруднение за теб,недей да ми отговаряш. Това не значи,че някой друг не би го направил.
Заповядай, изобщо не съм затруднена:

https://www.google.bg/search?q=%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0 … =1536&bih=772

За плажа прочети първа страница. За лекарите също.

Именно защото се обсъждат постоянно, най-логичното и нормално нещо е първо да се използва сърча както на форума, така и на гугъл. И първа страница.
Извинявай ако нещо съм те засегнала.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт