На море в Гърция 2016 - III

• 132 261
  • 777
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Тол пункта на Кулата работи ли вече?
Току-що по новините на БНТ - пункта ще заработи след 4 дни.
Аз чакам някой тук в темата да напише, че е платил такса на този тол и тогава ще повярвам, защото нашите медии го 'пускат' поне 5 пъти. Същата история, като с ДДС-то, погледна ли някой касова бележка от магазин, аз погледнах! Лекарства - 6 процента, основни хранителни стоки - 13 процента и вече останалите стоки са 24, а помните, какво се избълва тук.

Аз също не вярвам на нашите медии,защото ми прилича на агитация изберет БГ.
Искам да питам миналите през Кулата в близките 2-3 дни ,наистина ли се чака 2-3 часа за преминаване на границата?

# 766
  • София
Здравейте момичета.
Тази година за първото си море избрахме Paleo Tsifliki, до Неа Ираклица. Миналата година бяхме в Неа Перамос и много ни хареса плажа Амолифи. Много спокойно, няма много хора, а плажа страхотен. Искам да ви попитам някой ако е ходил да каже плажа в Палио хубав ли е и дали в близост до Палио има някакви приятни плажове, където можем да отидем. Ние сме с кола и не е проблем да пътуваме  Peace
Плажа на селото е на няколко малки заливчета - с барове и без. Не е като Амолофи, но е добър.

# 767
  • на Мелмак
Кайлис - благодаря!

# 768
Аз чакам някой тук в темата да напише, че е платил такса на този тол и тогава ще повярвам, защото нашите медии го 'пускат' поне 5 пъти. Същата история, като с ДДС-то, погледна ли някой касова бележка от магазин, аз погледнах! Лекарства - 6 процента, основни хранителни стоки - 13 процента и вече останалите стоки са 24, а помните, какво се избълва тук.

Искам да питам миналите през Кулата в близките 2-3 дни ,наистина ли се чака 2-3 часа за преминаване на границата?

Наистина са толкова, че и повече. Мои приятели се върнаха вчера точно през Кулата.

# 769
а защо се чака толкова newsm78

# 770
Kaйлис, имаше ли много народ в Палеокастрица? Как е положението с паркирането и придвижването там?Чела съм, че към манастира е малко сложно в по - напредналата част от деня.
Много наблъскани с народ не беше, ни все пак не е инвисок сезон. Паркинги видях няколко, основно край плажовете. Манастира го посетихме рано, към  10 вече се бяха стоварили 4-5 автобуса с туристи и стана прекалено шумно и наблъскани.

# 771
  • София

В петък тръгнахме около 19:30 от София, нямаше никакви коли на границата. Снощи минахме за около 5 минути.

# 772

В петък тръгнахме около 19:30 от София, нямаше никакви коли на границата. Снощи минахме за около 5 минути.

Ние също не сме чакали, но минахме много рано.

# 773
  • София

Наистина са толкова, че и повече. Мои приятели се върнаха вчера точно през Кулата.

Хм, ние чакахме вчера на Кулата на връщане около 5 минути, никакъв проблем нямаше. Това около 17 часа, на отиване пак толкова.  Иначе, съм очарована от Паксос и Антипаксос - страхотно е!
Най ми хареса Lakka  Heart Eyes - малък рай за сетивата и разбира се Вутуми бийч на Антипаксос. Grinning

Глики и нагоре към изворите на Ахерон също е магическо място, но нямахме много време и не стигнахме до края. Превеза е приятно градче, а Луца - Врахос е огромен чудесен плаж, сравнително малко населен. Парга, както винаги ме очарова, даже се учудих, че има по-малко хора, отколкото заварихме към края на септември преди 3 години. Може би, защото не бяхме там през уикенда. newsm78

# 774
Li_monka, добър избор за почивка, на мен Палио и плажа много ми харесват. Гластрис се казва и е учисто. Близо е Кавала, комплекс Батис,  Каламица, абе има къде да се ходи в района. Перамос стана много комерсиално село и много по-натоварено, плажа не е хубав. На Амолофи къде го видя това спокойствие, за мен е малка лудница!
Грация, хотела наистина е чудесен, не знам всъщност как са стаите, но ресторанта е много на ниво.

# 775
Li_monka, добър избор за почивка, на мен Палио и плажа много ми харесват. Гластрис се казва и е учисто. Близо е Кавала, комплекс Батис,  Каламица, абе има къде да се ходи в района. Перамос стана много комерсиално село и много по-натоварено, плажа не е хубав. На Амолофи къде го видя това спокойствие, за мен е малка лудница!
Грация, хотела наистина е чудесен, не знам всъщност как са стаите, но ресторанта е много на ниво.
На Амилофи много ми хареса на мен. Бяхме там от 1 до 9 септември. Но не бяхме при баровете ами много много в началото, до скалите. Там нямаше много хора и беше истинска почивка.
А в този комплекс Батис може ли да се посещава от хора, които не нощуват там? А видях и Toska Beach, там дали ще можем да ходим на плаж?

# 776
  • някъде ... тук ...
Този уикенд пътуваме. Като се върна в понеделник, ще пиша дали се плаща на Промахон Simple Smile

# 777
Време е за НОВА ТЕМА! ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Общи условия

Активация на акаунт