Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 276
  • 762
  •   1
Отговори
# 390
  • София
От фармашоп поръчката пристига за около 10 дни с Български пощи.

# 391
като измажа всичко ги зарязвам. ..................... Под ФДТ, ББ и СС кремове, са отврат. Сложа ли от тях, и почва един кир ефект, независимо колко тънко съм намазала.
+ 1  Peace
И при мен е така, имах проблеми с кир ефекта и нищо не можех да намажа над тях ,само ТФ и ТФ околоочен се съчетаваха.И слийп енд пийл не ми прави кир ефект,но над него не се налага да слагам друго,ползвам го за нощен през зимата.

# 392
Здравейте! Имам едно особено питане: може ли Тайм Филър (не околоочния, а този, предназначен за цялото лице) да се ползва спокойно като нощен през лятото и осигурява ли достатъчна хидратация? Чудя се на морето кой да взема - Тайм Филър или http://www.marvi.bg/lierac-hydragenist-oxigenirasht-hidratirasht … 50-ml-13946.html? Много ми похвалиха крема на Lierac като силно хидратиращ, но това не означава, че Тайм Филър е по-малко хидратиращ? Другото, което е, че до скоро ползвах Sleep and Peel за нощен и съм доволна, но единствения минус е че много ми мазнее и сутрин като се събудя лицето си го чувствах като намазано с олио и малко се опасявам дали ако се спра на Тайм Филър няма много да ми омазнява също? Може ли мнение кой е по удачен за лято (между Hydragenist на Lierac и Time Filler става въпрос) и изобщо като ефективност кой би бил по-добрия избор като неприятния ефект от омазняването, ако има такъв, бих могла да го преглътна, ако съм сигурна, че ще ми осигури нуйната хидратация по време на лятото.

# 393
  • София
Здравейте! Имам едно особено питане: може ли Тайм Филър (не околоочния, а този, предназначен за цялото лице) да се ползва спокойно като нощен през лятото и осигурява ли достатъчна хидратация? Чудя се на морето кой да взема - Тайм Филър или http://www.marvi.bg/lierac-hydragenist-oxigenirasht-hidratirasht … 50-ml-13946.html? Много ми похвалиха крема на Lierac като силно хидратиращ, но това не означава, че Тайм Филър е по-малко хидратиращ? Другото, което е, че до скоро ползвах Sleep and Peel за нощен и съм доволна, но единствения минус е че много ми мазнее и сутрин като се събудя лицето си го чувствах като намазано с олио и малко се опасявам дали ако се спра на Тайм Филър няма много да ми омазнява също? Може ли мнение кой е по удачен за лято (между Hydragenist на Lierac и Time Filler става въпрос) и изобщо като ефективност кой би бил по-добрия избор като неприятния ефект от омазняването, ако има такъв, бих могла да го преглътна, ако съм сигурна, че ще ми осигури нуйната хидратация по време на лятото.
ТФ може да се ползва като дневен, нощен и за зоната около очите.
На Lierac е по-хидратиращ, но след слънце, кожата се нуждае и от омазняване, не само от хидратация.
Аз съм с нормална кожа, с леко омазняване в Т-зоната и съм доволна от ТФ, ползвайки го след слънце, но дали и на теб ще ти е достатъчен, само ти може да прецениш. 
За Sleep&Peel - кремът е ексфолиращ и може при теб да дърпа повечко себум от кожата. По-важно е кожата след това да изглежда добре - освежена, почистена, подхранена, хидратирана и т.н.

# 394
За Sleep&Peel - кремът е ексфолиращ и може при теб да дърпа повечко себум от кожата. По-важно е кожата след това да изглежда добре - освежена, почистена, подхранена, хидратирана и т.н.

Кожата ми след него изглежда чудесно. Peace Може би затова си го ползвах цяла зима въпреки лекия дискомфорт от омазняването, но това не е болка за умиране, предвид ефекта му. Много благодаря за насоките!

# 395
Препоръчайте ми нещо против бръчки и заличаване ? Имам една линия между веждите , дали някой продукт на Филорга ще ми помогне ?

# 396
  • София
Препоръчайте ми нещо против бръчки и заличаване ? Имам една линия между веждите , дали някой продукт на Филорга ще ми помогне ?
Козметиката на Филорга е базирана на ХК и от там хидратира, леко напомпва кожата и я опъва. Може да заличи само фините бръчици. Ако бръчката е вече добре видима и дълбока, ще се коригира само с ботокс и филър / и то по преценка на лекаря/.Така ще забавиш удълбочаването и.  За да удължиш ефекта на процедурите и да забавиш появата на нови бръчки, може вече да ползваш и Филорга.

# 397
Аз съм на 22 години .. не е дълбока бръчка , а линия  Thinking

# 398
Не съм на 22г. за съжаление Laughing, но такава мимическа, гневна бръчка си имам и аз. Просто лицето ми е силно изразително, всяка емоция остава следи, гневна между веждите, на челото и под очите хоризонтални, пачи крак. Третирах я около 4 месеца с Meso+  и виждам подобрение, спрях го, защото ме е страх от слънцето и петна. При теб, както си млада вероятно ще има още по-голям ефект. Сега ползвам мой си серум от ампули, но не на Филорга и също съм доволна, поддържа постигнатото. На 22 няма да стана, но на 32 защо не. Joy

И като съм се разписала, да споделя, че съм много доволна след няколко седмична употреба на новия 50 фактор на марката. Ползвам го и самостоятелно в някои дни, усещам кожата си добре нахранена, но без да е мазна, лъсната и пр.

Колкото до комбинирането на Филорга с гримове, аз нямам проблем, явно зависи от състава на гримовете.

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 22:23 от goddess

# 399
А дали Филорга са подходящи за млади жени като мен ? Четох , че били за по - зряли кожи  Thinking

# 400
Здравейте.
Пратките през френския сайт минаваха ли митница, че се обърках вече?

Чудя се какво да си поръчам?
Препоръчайте ми няккаъв комплект: околоочен, дневен и нощен крем за 48 додишна, нормална кожа.
Имам и пигментни петна, евентуално ако имат крем за през зимата.
Благодаря ви!

# 401
  • София
Фран, не ходят пратките от Франция на митница, те са от ЕС. Wink

За избелване на пигментните петна е много хубав новия крем на Филорга Pigment White. А го ползвах миналата зима и съм доволна.

От околоочните съм пробвала Time Filler Eyes, Optime Eyes u Eyes Absolue. Като че ли най-добър за съотношението цена - качество е Time Filler Eyes.

Дневен, нощен крем, тук вече си е въпрос на предпочитание. Вземи си някакви тестери от някоя от аптеките, за да решиш коя консистенция ти допада най-много. Аз обикновено си взимам Time Filler за дневен (ама в момента го ползвам за нощен) и Sleep and Peel за нощен (но той не е за летния сезон).

# 402
Петя, много благодаря! Hug bouquet

# 403
Фран Дж, Time Filler Eyes препоръчвам да се пробва задължитено, поне два-три дни. При мен разранява горния клепач. A уж не ми е чувствителна кожата, този обаче ми идва агресивен очевидно.
За зряла и нормална кожа пък препоръчвам тест на Nutri filler, изключително съм доволна, но е доста мазничък. Сега ползвам новия 50 фактор, понякога слагам Sleep Recover отдолу, дори и през деня. ISO-STRUCTURE също е добър, но може би за лято, без фактор бих ползвала Time filler, рядко ми се случва да нямам нужда от UV защита.
Sleep Recover ползвам за нощен, сега лятото, но със серум някакъв под или над него.
Иначе и аз съм влюбена в Sleep end Peel зимата, прави кожата ми гладка, нахранена, сочна.

dayana_didi, може би Hydra filler.

# 404
  • Бургас
Здравейте , някой знае ли защо в ензо са по-евтини отколкото филорга.бг

Общи условия

Активация на акаунт