Filorga - красива всеки ден! - тема 6

• 143 191
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Мили дами, ще се опитам да обясня дискретно! Не се надявайте да ви изпратят мостри!Възможни са единични акции, но като цяло историята е невероятно комерсиална! Като допълнение мога да ви препоръчам да следите промоциите на Ензо и да си купувате оттам. По- изгодни цени няма да откриете! Те са клон на Бърно Чехия. Попитайте ги за мостри, може и те да са по- отзивчиви!
Повярвайте ми!

# 511
Проверете в Ремедиум. Аз ходих в четири, докато намеря каквото търся, но навсякъде любезно ми предлагаха мостри.

# 512
  • Поморие
Ползвала съм мезо маската преди години и бях много доволна от нея. Сега боря пигментни петна, изчетох темите и според мненията  си поръчах отново мезо маската, слийп енд пиил и пигмент уайт. Посъветвайте ме дали трябва през деня да слагам фото защита. Ползвам екрана на Кларинс, но така ми е писнало да се клепам всеки ден...... Grinning

# 513
  • София
Ползвала съм мезо маската преди години и бях много доволна от нея. Сега боря пигментни петна, изчетох темите и според мненията  си поръчах отново мезо маската, слийп енд пиил и пигмент уайт. Посъветвайте ме дали трябва през деня да слагам фото защита. Ползвам екрана на Кларинс, но така ми е писнало да се клепам всеки ден...... Grinning
Не е задължително, макар че при UV 2-3 e препоръчително да се ползва SPF 10-15.
Може да ползваш пудра с УВ защита. Wink

# 514
Мили дами, ще се опитам да обясня дискретно! Не се надявайте да ви изпратят мостри!Възможни са единични акции, но като цяло историята е невероятно комерсиална! Като допълнение мога да ви препоръчам да следите промоциите на Ензо и да си купувате оттам. По- изгодни цени няма да откриете! Те са клон на Бърно Чехия. Попитайте ги за мостри, може и те да са по- отзивчиви!
Повярвайте ми!

+1 Изключително доволна съм от доставките на Enzo,основно си набавям Filorga и парфюмите.Всичко е с перфектно качество! Конкретно Filorga гамата вече я поръчвам единствено от там.Никакви забележки!

# 515
  • София
Вече има тестери и в Субра. Представителите на Филорга бяха така любезни да заредят. Друг е въпроса, че исках да тествам Скин Абсолют Найт, който няма предоставен тестер.
Повярвайте ми!
Тук не става въпрос за цени, а до поносимост на кожата. Не виждам никакъв комерс, нормално е преди да дадеш 150 лв за крем, да пробваш дали няма да се обринеш например.

# 516
  • София
Здравейте, ползвала съм преди време Time filler и бах доволна, но сега имам нужда от добра хидратация. Напоследък кожата ми е много суха. Не обичам да ми седи мазно на лицето от крема.
Кое бихте ми препоръчали между Nutri filler и Hydra filler?

# 517
  • Бургас
Аз харесвам и двата,Nutri filler за мен е по-богат,но не омазнява поне при мен,страхотни кремове са това. Heart Eyes В твоя случай мисля,че е по-добре Nutri filler.

# 518
  • София
Hidra filler за мен е по-подходящ за летния сезон,за сега трябва по-плътен крем като Nutri filier

# 519
  • София
Здрвейте, от години ползвам Time filer, но сега съм в Германия и ми обясниха, че трябва да си купя дневен крем, подходящ за много студена зима. Имате ли препоръки в тази насока? (Кожата ми е тънка, суха по традиция, но на места с милиуми, т.е. не се омазнява равномерно, а само на някои места. Не ми понасят мазни кремове, имам чувството, че мразното запушва порите и милиумите се увеличават -а те са голям проблем.)

# 520
Lila Pause, ако държиш да е на Филорга, пробвай Нутри филър. Той е по-богат, аз го ползвам зимата в студовете. Имам същия проблем с милиумите. Ако стане пък твърде студено може да мажеш сухите участъци с Neocica. Консистенцията на Нутри е по-богата от Тайм, но не е мазен, не остава и лъщяща кожата. Неоцика също не е мазен и запушващ порите. Аз го ползвам за около очите.

# 521
  • София
 Не, не държа да е Филорга. Хидра филтър съм купувала, но е тежък за мен. Нещо друго?

# 522
Не, не държа да е Филорга. Хидра филтър съм купувала, но е тежък за мен. Нещо друго?

Хидра филър и на мен ми мазнее, но писах за Нутри- не ми оставя лъскави участъци.
Ако търсиш нещо различно от Филорга, може би е по-добре да питаш в друга тема. Тук обсъждаме Филорга.

# 523
За дама на 65+ кой дневен крем на Филорга бихте препоръчали (от нормалната серия), за хидратация и анти-ейдж?

# 524
  • София
Епона, взех на майка ми Изоструктура (тя е на 64, т.е. почти в тая възрастова категория) и тя много го хареса.

Общи условия

Активация на акаунт