Лидл 85 Полу-лятна

• 121 521
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Да, да, същият таймер е, с магнит. Значи скоро ли е имало? Ами тогава може и да опитам, но честно казано, предпочитам да ми го сменят. Имам нужда от такъв.
А колко пари е бил?

# 46
Скоро, скоро....като не помня. Може и да не е било  толкова скоро Blush
Да ти кажа честно, незнам и дали моят работи добре. Някой път не звъни...или аз не му разбирам.. newsm78 Но тъй като имам таймер и на самата фурна, тоя що го купих, не мога да ти кажа Mr. Green Май защото беше червен и ми се връзва с кухнята...Цената и нея не помня-около 6-10 лв newsm78

# 47
  • Перник
Имаме 220 волтовата от 3-4 години. Не е мръднала Simple Smile
Ползваме я и за надуване, и за обезвъздушаване

И нашата е от толкова години. И също не е мръднала. Ама защото не я ползваме - тя само шум вдига и хаби ток. Аз с ръчната помпа си надувам басейна по-бързо.

# 48
  • В една слънчева къща...
И аз имам таймер с магнит. Мале... как звъни това чудо. Някой път като забравя, че съм го навила, направо акъла ми изкарва. Но не беше скоро пускам, май миналата година. Иначе на едната страна се навива до край и после в обратната посока се връща до след колко минути ни трябва да звънне. Докато му хвана цаката, и аз си мислех, че не работи.

# 49
Да, докрай се завърта и после се наглася. Но моят сякаш спира по средата да цъка и не завършва процеса. Или някои малки ръчички минават и пипат без да знам Mr. Green Whistling
Иначе го навивам да ме подсеща от другата стая, че имам нещо на котлона например...че изляза ли от кухнята, и забравям де що имам включено... Whistling

# 50
Ами така го правя, но той върти, върти и подминава точката и продължава нататък, без да звъни. А и понякога даже спира. Откакто го взех, не съм чула как звъни. Въобще не знам какъв му е сигналът/звънът...
Иначе и моят е червен. Там намерих и черен, но на място го видях, че има касова бележка с него, явно върнат и написано с химикал "дефектен". Взех червения, но и той такъв. Sad

# 51
Върни го според мен, няма да има проблем. Законовата гаранция ти се полага, а той очевидно не работи.

# 52
Разтвора за сапунените балони беше миналата седмица заедно с разни играчки за употребата му. Комплектите и разтвора се продаваха отделно. Разтвора е в жълта туба от 1л и е по гъст от олио. Прави мноого балони. Само в Лидл съм срещала такъв разтвор. Уникален е. В понеделник при нас бяха останали три туби и бяха намалени -30% на с приятелка забърсахме по още една. Всички останали играчки за сапунени балони са пълни с вода в сравнение с лидълските. Предполагам пак ще зареждат понеже нямаше мечове този път, а последните години винаги има. Цената им е по висока, но си заслужават. Тубата с разтвора беше 7лв мисля,  а мечовете са по 5-6лв.

# 53
Продават ли куркума в Лидл?

# 54
  • Mediterraneo
Аз не посмях да си взема бански, но изглеждат доста добре...  bouquet
Миналата година взех и после го върнах.....не беше за мен Mr. Green

При нас( Испания) Лидл не позволяват връщането на бански и бельо.  Tired

# 55
Тази шатра с намалените продукти дали ще я правят и на други места в София? Аз така и не разбрах. newsm78

# 56
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, да ви попитам видях от другата седмица, че ще пускат машина за сладолед и искам да попитам дали понататък ще пуснат и машина за захарен памук?

# 57
  • София
В постоянния асортимент няма. Може би понякога, в тематичните седмици.
Благодаря за темата  bouquet bouquet

# 58
  • София
Миналата година шатра мисля, че имаше май месец и септември.

# 59
  • Щастлива мама на 3 слънца
няма  наистина.
В постоянния асортимент няма. Може би понякога, в тематичните седмици.
Благодаря за темата  bouquet bouquet

няма

Общи условия

Активация на акаунт