Лидл 85 Полу-лятна

• 121 528
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Ягодите наистина са сладки...както казах, цяла година почти, не само пролетно време, купувам от там и нямам лоши попадения...

# 31
  • София
А хубави череши има ли?

# 32
Да, и аз забелязах, че в шатрата има някои не толкова намалени неща  Wink
Иначе и нашият редовен пазар стана по 100лв., а в шатрата не минаваме под 200  Crossing Arms
Ама то са дреболии, топа по 5, онова по 7 и ей ти на 200+
Ама там купуваме какво ли не, имаме-нямаме нужда... се взима.
Хубаво, де, аз съм доволна.  Peace

И аз имам проблем с такъв продукт - таймер за фурна и т.н. не работи. Оставих го в кутията, но сега се чудя дали да не отида да видя какво ще направят... пък се чудя, защото сега нямат такива, а едва ли ще могат да ми го поправят. Пък и на касовата не пише артикул, а само цена  Thinking

# 33
  • Пловдив
Ееей, откога чакам тоз федербал да го пуснат PartyВ понеделник отивам за 2-3 комплекта Simple Smile
И полата си харесах, но ще я видя на живо как е

# 34
Цитат
Да не е бил някакъв бархетен...но нямам спомен дали са пускали долни с ластик от бархет. Иначе имам детски комплект-плик и калъфка, от бархет, лидълски...и наистина е страхотен...мекичък, както пишеш - кадифено усещане

Изглеждат като тези, едноцветни са, моят чаршаф е розов, но отгоре е леко мъхест и по-плътен. А после си купих от памучните и направо прозира дюшекът.

# 35
  • Варна
Да се запиша в новата тема.
 Grinning
Аз днес заобикалям магазина  newsm78, Confused.. Grinning ,ще чакам финасова инжекция.
Вчера бях взела къси гащи за плуване за децата ,децата ги харесаха,удобни са.
Малкия е много сладък  Laughing
Роклята си я оставих ,много ми е удобна ,за горещите дни е идеална. Peace

# 36
изпуснах шатрата миналата седмица
тази взех бански за децата, но платът изглежда много некачествен
децата са големи де, на едната взех 36 номер от половинките  Laughing
имам два цели за мен от минали години - много по-качествени са
в Лидл в Мл. 4 на предпоследната спирка на 76 имаше много бански
другата седмица ще погледна сгъваемата чанта

# 37
Аз взех 2 броя от детските бански /и от Лупилу, и от Пепъртс/, но от шатрата взех на Лупилу миналогодишния лилав със сладоледче за 3 лева. Та, малката се уреди с 2 нови бански. Определено имаше попадения.  Peace

# 38
  • София
Момичета, някакви отзиви за електрическата помпа, която е в брошурата от понеделник?
И аз се чудя дали мойто диване ще носи такъв тип джапанки.....
А тези сутиени дали са с дебели подплънки? Май ще трябва да ходя до Лидъл в понеделник сутринта

# 39
  • Пловдив
Имаме 220 волтовата от 3-4 години. Не е мръднала Simple Smile
Ползваме я и за надуване, и за обезвъздушаване

# 40
И аз мисля, че на шатрата имаше и много добри попадения. Но с това нахвърляне и стоварване, човек трябва цял ден да седи там. Аз успях да взема пасатор за 10лв. Проблемът е, че наистина взимаш и неща, които не ти трябват или пък не са толкова евтини. Иначе същият надуваем дюшек за море, взех за 7, сега ще са по 11, но не го отчитам като голяма далавера. Как ги надувате тия дюшеци? С ел. помпа ли?

# 41
  • Русе

Сега ще видя какво ще ги правя тея лампи, реално работят, много си ги харесвам, но ключетата... Гледах да са неотваряни кутиите и бяха такива, личеше си, че не са използвани.
[/quote]

Нямаш ли познат електротехник,да им погледне ключетата,вероятно някъде не прави добър контакт  newsm78,може да има някое разхлабено кабелче.
А защо имат ключета,нали са соларни или могат да работят и на ток?

# 42
Е, искам и при нас да има такива шатри.  Crossing Arms

Вчера си взех от ягодите, но ми киселееха.

# 43
Черешите не стават-скъпи са освен това. На пазара има по-хубави и по-евтини.

Таймера за фурна - наскоро купих таймер с магнит, пак от Лидл - за хладилника...върши същата работа. А и моята фурна има вграден...Та мисълта ми е, че ако не работи, защо не го върнеш?

# 44

Взех си черен бански, обаче много странно ми стои на корема, много се набръчква и "коланчето" провисва. Взех 44, ще отида го сменя за 42 ако има останали. Много се чудя и на черно-белия, но не знам как ще е на гърдите.

И аз взех 44, стои ми много добре. Рядко се харесвам с бански, но този наистина много ми харесва. Смени го, 42 ще ти е по- добре, аз съм доста по- висока.

Смених го, съвсем друга работа е 42  Hug Прибрано, хубаво, коланчето си застава на мястото.

Общи условия

Активация на акаунт