Лидл 85 Полу-лятна

• 121 528
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
В Стара Загора някога имало ли е от тези шатри с разпродажби?  newsm78

# 61
  • София
Интересно как ще стоят гащеризоните от понеделник  newsm78

# 62

И на мен са ми интересни.
Пускани ли са такива преди?

# 63
благодаря за темата!  Hug
И аз загледах гащеризона от другата седмица, както и формите за сладолед (мисля, че ги хвалехте миналата година).

# 64
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Шалварките задължително ли се носят с токчета???? hahaha

# 65
  • Варна
Отивам да ви чета, че нищо не ме грабна за другата седмица, но покрай вас може да се зарибява за нещо както редовно се случва  Mr. Green

# 66
  • София
Ще се опитам да се сдобия с чехли и джапанки.
Дано да има още останали шалтета. Тук отзивите не бяха добри, размерът много ми пасва.

# 67
В нашия макароните бяха свършили, следващата седмица от сладките със зеленото ще си взема. Много ги харесвам, в икеа ги има също.

# 68
  • Русе
И аз нищо не си харесах от следващата брошура. И по-добре, че ми трябват пари за друго  Wink
А детските бански чак днес ги видях - нито зеления, нито тип плетения ми харесаха. Миналогодишните бяха къде-къде по-хубави. Нашия е от тогава, все още става на дъщеря ми, нищо, че е 122/128(а тя доста се поналя през зимата) и ще си го носи и това лято.

# 69
  • София
Гащеризоните са много хубави, голямото дете има от миналата година и си го носи с кеф. За по-слабички е, естествено. За моите бутове не става.

# 70
Тъкмо се бях притеснила, че никой не пазарува вече и веригата ще фалира, а то - имало нова тема Simple Smile
От вчера си имам достатъчно ементал. Скъпият закачи едни къси гащи, които всъщност са бански. Яд ме е че съм изпуснала сутиените. Sad И сапунени балони не видях Sad Бяха останали 2 и то само детски размер Simple Smile
Ще чакам да видя гащеризоните др. Седмица.

# 71
В Стара Загора някога имало ли е от тези шатри с разпродажби?  newsm78

Не;имаше щанд..нищо общо с това за което пишат останалите момичета; по-мин. лято попаднах на такава разпродажба в Бургаски ЛИДЛ, но си беше в отделно хале до магазина.

Р-ра за сапунени балони-купувала съм само разтвор от Метро-също става
  Peace

# 72
Днес купих ъгловата етажерка за банята, не я видях в брошурата, но си спомням, че миналия път я изтървах, и много ме беше яд, а отзивите бяха добри. Сега ММ я монтира.  Grinning Взех и завесата против насекоми, дано да върши работа. Уф, забравих за наденичките, ако не вали ще се ходи пак  Mr. Green

# 73
Имам подобен, но не от Лидл. Ползвам го, за да се предвижвам от хотела до плажа и обратно. Peace

# 74
  • оттам, откъдето започва България
Тези странно изглеждащи бели наденички как ги приготвяте, изключая на скара, че не ми се вади примерно за 2 броя.

Общи условия

Активация на акаунт