Лидл 85 Полу-лятна

• 121 719
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
Туристически сандали бях гледала в Декатлон на приемливи цени - 20-30лв Wink Но си е до късмет, наистина Simple Smile

# 256
Само ви чета за въпросните седалки, че не ми се влиза в полемики, но в интерес на безопасността - никак не са подходящи...
За който се интересува - информация много!
...както каза един познат - "дано на никой не се налага да изпробва сигурността на столчето"

+1
те са само, за да се повдигне детето, за да вижда по-добре през прозореца на колата
до скоро у дома имаше две подобни /дъщеря ми е на почти 11 г./ - едната в колата, а другата в апартамента; втората все още я ползва, защото сама си иска да я слага върху кухненския ъгъл, за да й е по-удобно на масата /детето не е дребно и според мен подобно столче отдавна е излишно, но съм спряла да споря за ненужни подробности/

# 257
...и за да може да се сложи колана, което е законовото изискване всъщност - за колан. Peace

# 258
  • Асеновград
Аз метнах око на туристическите сандали. В специализираните магазини са на безбожни цени. Предполагам, че са и с по-високо качество, но няма нищо вечно...Дано имам късмет да се доредя до едни лилави. Simple Smile
И аз съм се насочила към сандалите,  лято пак ги пускаха някой може да даде отзив. Утре ако се добера и не са ми широки ще взема чехли.Подметката изглежда стабилна и удобна.Сандалите са доста отворени за вкуса ми, но пък каквото съм купила от марката е здраво и това натежава. От Декатлон подобни миналата година съсипах два чифта за едно лято, разлепиха се откъм подметката там където влиза каишката.Подметката е удобна и това че се регулира ширината ги прави подходящи и за  тесен крак.

# 259
...и за да може да се сложи колана, което е законовото изискване всъщност - за колан. Peace

да, права си  Peace
имах предвид, че е с цел удобство, не безопасност, като големите столчета

# 260
Да, иначе задния колан ще му дойде не на врата, а през лицето направо на детето...ако е без повдигаща седалка имам предвид. Аз съм 160 см. и за мен май трябва да си взема джаджа за колана, когато се возя отзад, че ми идва точно до шията и ме души...или седалка да си взема направо, да ме повдигне Joy

# 261
  • София
Нашетп столче едното (това на каката) е от 9 до 36 кг., като горната част може да се махне и да остане само долната. Но скоро няма да го махаме. Тя е на 4 и половина, но е под 100 см и има-няма 13-14 кг.  Crazy

# 262
  • велико търново
Днес дават ли стикита още?

# 263
Да, иначе задния колан ще му дойде не на врата, а през лицето направо на детето...ако е без повдигаща седалка имам предвид. Аз съм 160 см. и за мен май трябва да си взема джаджа за колана, когато се возя отзад, че ми идва точно до шията и ме души...или седалка да си взема направо, да ме повдигне Joy

При някои коли има опция за регулиране височината на колана на самата рама на колата..но дори и в най-ниска позиция, за дете не е ок-затова е и наистина седалката; столчетата на практика не пазят нищо почече-държи ги колана на колата, а детето в тях-коланите на столчето-единствения им плюс е облегалката на главата, ако ншма еърбеци на вратите..

# 264

При някои коли има опция за регулиране височината на колана на самата рама на колата..но дори и в най-ниска позиция, за дете не е ок-затова е и наистина седалката; столчетата на практика не пазят нищо почече-държи ги колана на колата, а детето в тях-коланите на столчето-единствения им плюс е облегалката на главата, ако ншма еърбеци на вратите..

изобщо не съм съгласна с теб че разликата между столче и седалка е само облегалката на главата. столчето обгръща цялото дете. Но темата не е за това кое колко е безопасно,а за продуктите на лидл и мисля че е време да се спре вече с тези седалки и столчета. Всеки преценя какво да вземе. Нагледала съм се на родители,които макар и при наличие на столче, детето е без колани,така че.............. Просто предлагам да се спре вече на тази тема

# 265
Факта, че след определена възраст/ръст на детето, няма вече стол е показателна Wink

# 266
Факта, че след определена възраст/ръст на детето, няма вече стол е показателна Wink
извинявай ама ти в седалка ли се возиш или сте си изтърбушили колата? показателното е че вече е безопасно да се возиш в наличните, защото имаш необходимата височина и тялото ти не е така крехко като на малко дете.
Между другите има автомобили с вградени детски седалки? Това не е ли пак показателно?

# 267
Не знам дали сте го коментирали, но аз вземам вече 4 или 5ти път пъпеш от  Лидл и са толкова медено сладки, че всеки ден бих яла от тях. Тази година съм се разяла на пъпеши и са толкова хубави!!
Кои пъпеши са хубавите -Галия или Медена Роса?

# 268
извинявай ама ти в седалка ли се возиш или сте си изтърбушили колата? показателното е че вече е безопасно да се возиш в наличните, защото имаш необходимата височина и тялото ти не е така крехко като на малко дете.
Между другите има автомобили с вградени детски седалки? Това не е ли пак показателно?

Бъркаш нещата  Peace-не защото тялото на детето е "крехко" се ползва столче, а защото колана на солчето минава така през детето, че да го задържи да не изхвърчи при удар Wink което няма как да се случи, ако е само с колана на колата Peace А самия стол е пластмаса и стиропор+малко дунапренче в дамаската..не че не пази, но не е това основното, а коланите.

# 269
  • София
Туристически сандали бях гледала в Декатлон на приемливи цени - 20-30лв Wink Но си е до късмет, наистина Simple Smile

Аз също си взех Декатлонски миналата година и не са мръднали, бяха около 25 лв, всеки ден 3 месеца ги носих.

Аз също съм си заплюла шезлонга, ама искам на живо да го видя че да не се окаже много обемен.

Общи условия

Активация на акаунт