Лидл 85 Полу-лятна

• 121 710
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Туристически сандали бях гледала в Декатлон на приемливи цени - 20-30лв Wink Но си е до късмет, наистина Simple Smile

Да там има вариант на 20+ лв и са много , много удобни , в два цвята - лилави и сиви - препоръчвам. МНого по добра е подметката и  като цяло изработката. Единствения им косур е, че отпред не се регулират , като лидълските Wink

# 286
  • Пловдив
Последно по темата със столчетата...
Въпросните бустери не фигурират в нито един краш тест...какво ви говори това.
Синът ми е малък още, но от столчето няма да мръдне, докато не стане 36кг или 150см.  Mr. Green

И за да не е само спам - как са насипните ядки?
И още един въпрос - от доста време пърженият фъстък в разфасовка от килограм, който беше и ароматизаторите за кола, тип Амби Пур ги няма при нас - другаде срещат ли се?

# 287
И аз искам да попитам,кои пъпеши са по-хубави?
Днес си взех от тези по-издължените -Медена Роса-отврат са.Може би другите ,кръглите да са хубавите.

# 288
Ние купуваме от топчестите пъпеши и са много хубави.
От другата седмица съм харесала туниките. Ще си купя за плажа.

# 289
Последно по темата със столчетата...
Въпросните бустери не фигурират в нито един краш тест...какво ви говори това.
Синът ми е малък още, но от столчето няма да мръдне, докато не стане 36кг или 150см.  Mr. Green

Бустерите НЕ са ограничаващи устройства; те са устройства за позициониране!
Бустерите са предназначени да позиционират ПРАВИЛНО колана в/у тялото;
-столчетата за кола, на които детето използва 5-точковия колан за закопчаване, са "ограничаващи устройства", който въздържа детето, докато бустера, е за поддържане на правилна позиция на колана.
Именно затова и не присъстват в краш тестовете  Wink

http://www.iihs.org/iihs/ratings/child-boosters

# 290
Изгоря ми блендерът.  Tired Сега? С касова бележка на касата за гаранция, нали?  Peace

# 291
Да, с касовата бележка. Не помня писах ли, но аз не успях да върна детските панталонки без касова бележка. Остават за другото лято Simple Smile
Взех си долнище на бански обаче и се оказа хубаво - материята е добра и стои добре.
Другата седмица съм за плажна туника, не видях от каква материя са  Thinking Детска пижама задължително и ме замислихте за туристическите сандали.

# 292
  • В една слънчева къща...
Изгоря ми блендерът.  Tired Сега? С касова бележка на касата за гаранция, нали?  Peace
При мен се случи същото точно преди Нова година. Звъннах в сервиза и ми казаха да им го изпратя с куриер за тяхна сметка заедно с касовата бележка. Аз я копирах и ги изпратих. След 3 дни получих обратно чисто нов, тъй като проблемът бил неотстраняем.

# 293
  • Асеновград
Да, с касовата бележка. Не помня писах ли, но аз не успях да върна детските панталонки без касова бележка. Остават за другото лято Simple Smile
Взех си долнище на бански обаче и се оказа хубаво - материята е добра и стои добре.
Другата седмица съм за плажна туника, не видях от каква материя са  Thinking Детска пижама задължително и ме замислихте за туристическите сандали.

Туристическите сандали които се коментираха в Декатлон, че са като тези от другата седмица, не е съвсем така.Днес бях за друго и разгледах моделите там.Тази между25-30лв. са с кожено горнище и не се регулират отпред, за тесен крак хлопат много.Моделите подобни на тези от другата седмица са над 40лв. Поне в Пловдив само това имаше.
Сутринта взех от черния модел чехли.Засега съм доволна, малко се отпуснаха и дано не започнат да ми хлопат, но ако се наложи ще пробивам още една дупка.В 8ч. дамски имаше съвсем малко от черното и бялото по чифт от размер.Към обяд и в два от Пловдивските магазини също имаше по няколко чифта останали.Мъжки колкото искаш.
Днес намерих в Пловдив и комплект за местене на мебели имаше 8 неразпечатани кутии а преди два месеца когато търсех на нац. тел ме отрязаха ,че били изчерпани навсякъде.Направи ми впечатление в същия магазин,че имаше и много разнообразни инструменти от преди месеци.

# 294
Случайно се сдобих с малък пакет памперси Toujours. Изглеждат тънки и удобни, идеални за лятото. Засега са добре, няма течове. Заслужават ли си?

# 295
  • Асеновград
Случайно се сдобих с малък пакет памперси Toujours. Изглеждат тънки и удобни, идеални за лятото. Засега са добре, няма течове. Заслужават ли си?
От тях съм най доволна, понякога взимам и Пуфис когато е на промоция , но лидълските за мен са по добри. С тях е по дълго време сух , не се зачервява и не мирише от урина което забелязвам при Пуфиса.За пропускане и с двата вида е ставало като го взема от ясла, но после виждам,че просто памперса е сложен хлабаво и това е причината.

# 296
Благодаря за споделеното мнение! Simple Smile

# 297
И аз съм много доволна от Toujours - малкият беше с тях от 2-я месец  Wink

# 298
Момичета, може ли снимка на сиренето Пилос от изследването на Активни Потребители, което почти покрива всички критерии?

# 299
Току що ядох едни шведски сладки. Скъпички са (3.99 лв. за шест хапки - иначе са 210 грама де), но много ми се усладиха. Изядох ги още на паркинга Grinning

Общи условия

Активация на акаунт