Лидл 85 Полу-лятна

• 121 702
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Аз си взех плажните панталонки-модела е много як  Heart Eyes свободни са и стоят малко като пола панталон-много са удобни Peace

# 331
  • София
По закон е така, както съм го написала...продават ти го по цената на етикета. Проблема, че са объркали етикета, потребителят не го интересува...

Важно е да си знаем правата, за да не ни премятат.
Можеш ли да ми кажеш кой член от кой закон е това? За да съм подготвена следващия път, често ми се случва в други магазини да не са променили цената и се почват едни разправии...

# 332
  • WonderLand
На мен пък ми е много любопитко какво се случва, когато няма етикет за цената на въпросната стока... по закон де  Thinking

# 333
На мен пък ми е много любопитко какво се случва, когато няма етикет за цената на въпросната стока... по закон де  Thinking

Има уред за проверка по баркод. До хладилните витрини е, в дъното. Ако няма цена, аз винаги казвам на някой служител да сложи и си проверявам цената на този уред.

# 334
По закон е така, както съм го написала...продават ти го по цената на етикета. Проблема, че са объркали етикета, потребителят не го интересува...

Можеш ли да ми кажеш кой член от кой закон е това? За да съм подготвена следващия път, често ми се случва в други магазини да не са променили цената и се почват едни разправии...

"(3) Означаването на различни цени за една и съща услуга в търговския обект е забранено. Ако въпреки това са посочени различни цени за една и съща услуга, потребителят заплаща по-ниската цена."

Чл.27:

http://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B … D0%B8%D1%82%D0%B5

# 335
  • София
Благодаря!

# 336
На мен също ми се случи да купя нещо на една цена и на касата да бъде пэ висока. Ходихме с касиерката да види понеже спореше. Отговорът беше, че колегите са сбъркали етикета. Предложи да ми върне парите или да си платя сумата. На мен нещото ми трябваше и си го платих, докато два дни по късно не го върнах заради дефект. В това отношение никакви ги няма.

# 337
  • Варна
Същата работа. Уж коректни за връщане, пък в продажбата ги няма...

# 338

"(3) Означаването на различни цени за една и съща услуга в търговския обект е забранено. Ако въпреки това са посочени различни цени за една и съща услуга, потребителят заплаща по-ниската цена."

Чл.27:

http://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B … D0%B8%D1%82%D0%B5

Точно така Peace Благодаря. Изпреварила си ме Grinning
Моя грешка, не цитирах точно закона. Но проблем възниква обикновено, когато на касата маркират нещо с цена, по-висока от тази на етикета. Обратното не би било проблем за нас, потребителите - да ни чукнат нещо на цена, по-евтина от етикечната. Laughing Затова така съм го запомнила...перефразирах по памет.
Проблем е, че вероятно касиерките не ги знаят тези неща, не познават закона и е доста неприятно да се спори с тях в такива случаи и да ги убедиш в правотата си. Би трябвало да се викне управител, той се предполага, че ще е запознат...поне той...

# 339
На мен ми се е случвало два пъти - само проверяват етикета и бележката и веднага ми връщат парите. Явно в нашия Лидл си знаят служителите как трябва да постъпят.

# 340
  • София
Днес съм доволна, взех си цял бански, туника,  шарената, размер L че нямаше по малки но и L седи добре. С черно на плаж не ми се струва добра идея, а цикламеното е ужасно. Взех на малкия и пончо.
Купихме и шезлонг 2 бр. Гледам доста хора бяха взели, чудя се след като е сглобен дали ще може да се връща? Някой сглобил ли го е вече? Как са?

# 341
  • Бургас
Оххх,моя дребосък ще ме побърка с тези стикита....
Само от Лидъла да съм пазарувала  #Crazy
И лошо като ни се паднат все едни и същи стикита.... #Crazy

# 342
  • Пловдив
Те стикитата свършиха Simple Smile
Днес взех само дребни неща Sad Шезлонгите ги оставям за догодина, че финансовата инжекция още я няма.
Загледахме плавниците с ММ - чудим им се още, но май утре ще мина да взема... И в този ред на мисли - нали не съм изпуснала детските плавници + шнорхел + маска?

В тракийския Лидл в Пловдив преди около 2 години ми таксуваха някакви инструменти на по-висока цена. По принцип нямам навика да гледам, но ММ обърна внимание. Викнаха управителя и той каза, да заплати по-ниската цена (разликата беше 5-6лв) Peace

Благодаря за мнението за насипните ядки - пропускаме ги Simple Smile

# 343
  • Бургас
Е как минаха...свекито вчера донесе,пазарува в лидл  newsm78

# 344
На мен насипните ядки ми харесват. Вчера взех шам фъстък. Бадеми те са ми солени.

Общи условия

Активация на акаунт