Лидл 85 Полу-лятна

• 121 667
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
Имаме щорите за кола от миналото лято, доволни сме, като се има предвид, че малката ги дърпа постоянно, все още са си перфектни в отношение закрепване и навиване.
Плажните обувки купуваме за първи път, мисля да ги ползваме по път за плажа, вместо джапанки, защото детето ми е малко спънато в краката и ми се виждат удобни, тя вече ги подкара из града даже, много се харесаха.

А може ли да споделиш кой размер щори имате и дали покриват добре.Не успях изобщо да видя 53см. и да е имало явно са изчезнали веднага.А 43 см ми се виждат малки.
Съжалявам за късния отговор, вече сте си взели, но все пак- нашите също са от 43 см, с Опел Астра комби сме и не затъмняват от край до край задното стъкло, но все пак сме много по-доволни от обикновените сенници от левчетата.

# 421
  • WonderLand
Харесаха ми късите панталонки, тези, които са малко по-дълги. Надявам се да ми станат, че съм с малко по-широк ханш и миналата година не успях да си намеря панталонки, които да ми станат в нито един магазин. Нали уж са уголемени лидълските номера та...

# 422
  • София
Днес по обяд минах през магазина в Студентски град. Имаше много детски дрешки - не съм заглеждала, че моето е бая пораснало вече. Имаше доста шезлонги и сандали. Намъкнах се в 40 номер (нося 41). Подметката ми е леко голяма, но предната каишка на глезена е твърде напред и ми излизат пръстите много напред, а отзад остава свободно място. Общо взето нищо интересно не купих. Малко салата, репички и от намаления кашкавал.

# 423
  • Бургас
... Намъкнах се в 40 номер (нося 41). Подметката ми е леко голяма, но предната каишка на глезена е твърде напред и ми излизат пръстите много напред, а отзад остава свободно място. ...
И при мен бяха така отначало, докато не отпуснах леко най-задната каишка, като така глезенът ми отиде по-назад и след като леко стегнах предната каишка и всичко си дойде на мястото. Иначе и аз се намъкнах изненадващо (за мен) в 40, въпреки че съм 41-42 принципно Peace

# 424
  • Бургас
Купих панталонки и блузки за момчета.
Ходих в 9:30, от червените панталонки нямаше вече размер 62-68.

За каква възраст вземаш този размер?
Моят е на 5 месеца. Имаше една майка, която взе същия размер за нейното момченце, което беше на 7 месеца.

# 425
  • София
Някой ако все още търси - в Люлин е пълно с дрешки, само бодитата бяха 3-4.

# 426
Имам сешоар купуван от Лидл през март, днес  установих, че духа само студен въздух. Има ли шанс да ми го вземат за ремонт или подмяна без касов бон? Много съм разочарована, понеже е ползван само през последния месец, а досега не съм имала проблем с техни ел. продукти.

# 427
  • Бургас
Ако е марка, която се продава само и единствено в Лидл, има някакъв шанс (макар и не голям, тъй като няма как да се докаже датата на покупката). Защото днес си комуникирах с тях по повод на дефектирала маса за гладене, която марка се оказа, че се предлагала и в други немски вериги и без бележка рекламация йок. Намерих си я де, ама чакам да ми проверят сега колко време е гаранцията и дали ще ми върнат парите Peace

# 428
  • софия
Здравейте, гледам в новата брошура комплекта тави за пица. Помня, че и преди са ги пускали. Някой може ли да даде отзиви?
http://lmgtfy.com/?q=%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8+%D0%B7%D0%B0+%D0%B … Awww.bg-mamma.com

# 429
  • София
... Намъкнах се в 40 номер (нося 41). Подметката ми е леко голяма, но предната каишка на глезена е твърде напред и ми излизат пръстите много напред, а отзад остава свободно място. ...
И при мен бяха така отначало, докато не отпуснах леко най-задната каишка, като така глезенът ми отиде по-назад и след като леко стегнах предната каишка и всичко си дойде на мястото. Иначе и аз се намъкнах изненадващо (за мен) в 40, въпреки че съм 41-42 принципно Peace
Задната се сетих да отпусна, но не стегнах много предната. Май пак ще ходя да ги пробвам. А някой ползвал ли ги е на планина? Ако ги взема, ще е за това, а не искам да ми се разпаднат по чукарите.

# 430
  • В една слънчева къща...
Взех от бебешките чаршафи с ластик, но у дома установих, че матракът ни явно е нестандартен.
Чаршафите са 120 х 60-70, а матракът е 130х75. Според вас има ли шанс да станат, или направо да ги връщам. Не ми се иска да ги разопаковам излишно, за да пробвам, защото едва ли ще мога да ги сгъна толкова прилежно след това, за да ги върна  newsm78

# 431
  • Sofia
Връщай,няма да станат,постоянно ще се изхлузват...

# 432
С тези сандали по чукарите? Железни пръсти ли имате ?
 Crazy

# 433
  • Асеновград
Задната се сетих да отпусна, но не стегнах много предната. Май пак ще ходя да ги пробвам. А някой ползвал ли ги е на планина? Ако ги взема, ще е за това, а не искам да ми се разпаднат по чукарите.

Това не е сандал за планина , независимо как са го кръстили.Ако ти трябва да чукар търси нещо подобно.http://www.alpinsport-bg.com/%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%8 … karrimor-k2-beige
Иначе са много удобни , но за неравен терен няма да са подходящи.Не стягат глезена и пръстите са много уязвими.Освен това крака е незащитен от ухапвания.

# 434
Вчера се добрах едва до един комплект бебешки бодита и чорапки. Даже от бодитата вече нямаше от най-малките, та взех по-големички. Много майки с колички се бяха барикадирали и едва се минаваше.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт