Лидл 85 Полу-лятна

• 121 590
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Има едни канички със сметана за кафе - моля, кажете откъде и как се отварят тези пущини? newsm78
Стоят до сметанките...
Много лесно се отварят, ама явно си трябва практика. В средата, където е капачето се натиска силно надолу докато щракне и после вече се отваря нагоре освободеното по този начин капаче Peace

Явно си има чалъм, не се имам за проста, нооо...като застана пред въпросната каничка, и се чувствам като индианец буквално. Да бяха сложили картинка-описание поне..

Аз като Фроузън подлоствам с ножа, но вчера направо си викам, край, заколих се и си отидох млада и зелена Joy
 hahaha  Що бе, мисля че имаше стрелки някакви на мястото, където трябва да се натисне newsm78 Нямам в момента, че да снимам точно къде се натискаше, ама огледай за релефно отбелязани стрелки нейде отгоре Peace И леко с ножката! Mr. Green

# 511
  • WonderLand
Aз минах през 2 магазина да търся от дамските дънкови къси панталонки и навсякъде само от моделите с дантела, нокъде не видях от по-дългите  Crossing Arms Имаше само един чифт от тях в единия магазин и той беше 38, а аз исках 44. Другите 2 модела пък бяха пълни...

# 512
  • София
Aз минах през 2 магазина да търся от дамските дънкови къси панталонки и навсякъде само от моделите с дантела, нокъде не видях от по-дългите  Crossing Arms Имаше само един чифт от тях в единия магазин и той беше 38, а аз исках 44. Другите 2 модела пък бяха пълни...
Тези по-дългите са до 42 принципно, само тези с дантелата са до 44. Преди 2-3 часа имаше поне 5-6 бройки от по-дългите на Вардар, но не знам кой размер, видях 36 и 40 със сигурност. Направи ми впечатление, че имаше и на касата няколко бройки точно от този модел, предполагам върнати.

# 513
Има едни канички със сметана за кафе - моля, кажете откъде и как се отварят тези пущини? newsm78
Стоят до сметанките...
Много лесно се отварят, ама явно си трябва практика. В средата, където е капачето се натиска силно надолу докато щракне и после вече се отваря нагоре освободеното по този начин капаче Peace

Явно си има чалъм, не се имам за проста, нооо...като застана пред въпросната каничка, и се чувствам като индианец буквално. Да бяха сложили картинка-описание поне..

Аз като Фроузън подлоствам с ножа, но вчера направо си викам, край, заколих се и си отидох млада и зелена Joy
 hahaha  Що бе, мисля че имаше стрелки някакви на мястото, където трябва да се натисне newsm78 Нямам в момента, че да снимам точно къде се натискаше, ама огледай за релефно отбелязани стрелки нейде отгоре Peace И леко с ножката! Mr. Green

Има стрелка, на тънкото отпред...ще пробвам. Де дазнам, че се натискало Joy

# 514
  • София
Благодаря момичета за бързия отговор!  Ще отида да ги погледна, ако са останали; )

# 515
  • София
Много ги грабите тези сутиени ей.Някакъв луд късмет,взех си последния бял от Лидъл Изток,бяха останали 4-5 от цветните Crazy

# 516
  • Пловдив
А пресните кори за лазаня добри ли са?Директно ли се слагат,без бланширане?

# 517
  • Варна
И двата вида сутиени ли са с дебели подплънки? А дали до края на деня ще са останали или наплива пак е голям?

Във Варна Влад-во, за мое учудване, в 8 ч нямаше никой на сутиените, освен мен. После може и да са ги подбрали. Аз така и не си взех... стори ми се, че 75В ще ми стяга като обиколка...

На свой ред да питам, има ли в някой от варненските Лидъли останали от бебешките къси панталонки от мин. седмица? Бяха 3 разцветки за момчета - синьо, червено и бяло на вълнички. Трябва ми размер 86-92...

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 17:28 от Киса

# 518
  • Sofia
А пресните кори за лазаня добри ли са?Директно ли се слагат,без бланширане?
директно се слагат

# 519
Здравейте, този уред пускали ли са го в България?
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=31689

# 520
  • София
И двата вида сутиени ли са с дебели подплънки? А дали до края на деня ще са останали или наплива пак е голям?

Във Варна Влад-во, за мое учудване, в 8 ч нямаше никой на сутиените, освен мен. После може и да са ги подбрали. Аз така и не си взех... стори ми се, че 75В ще ми стяга като обиколка...

На свой ред да питам, има ли в някой от варненските Лидъли останали от бебешките къси панталонки от мин. седмица? Бяха 3 разцветки за момчета - синьо, червено и бяло на вълнички. Трябва ми размер 86-92...

Взех си от двата вида, но този със свалящите презрамки не ми стои добре и ще го върна. Другия 75 В ми е идеален и учудващо стои много добре.  На мен ми хареса, че е с малко по-тясна подгръдна. Само цвета не ми е много по вкуса (розов на бели чертички),  но ще го преживея: D

# 521
  • Варна
80В има ли изобщо? Между 75 и 80 съм, а щом са и по-стегнати със сигурност 80 ще ми трябва. Чуда зе изобщо да ходя ли, че и детето е с ваксина и съвсем не ми се ходи.

Киса, забелязала съм, че на Мир най-много изостават дрехите. Днес сутринта бях в Майчин дом и можеше да проверя, ама не беше писала още. Сутиените ге забравих иначе и за тях можеше да видя. От Италиянската седмица вече имам пазар, но хранителните няма да свършат за дни.
За пестото-и при моето се отделя малко зехтин отгоре,  ако се задържи в хладилника, но не е развалено. Пробвай го все пак. Не вземам Лидълско и не знам как е тяхното.

# 522

dolce miele, разгледах уреда- изглежда подобен на този който Ирина Тенчева демонстрира за готвене с малко мазнина  на филипс,но доста по евтин.Бих си го купила ако го пуснат- до сега не са го пускали.Ако имаш повече информация за него- пиши!

# 523
Момичета, дали някой се сеща кога са пускали комплект купи за съхранение от вън пластмаса от вътре метални? Или идея от къде мога да си купя такива?

# 524
  • Пловдив
Днес купих кръгла керамична тавичка за пай, сирене Рикота, от двата вида Пармезан и от намаленото масло.
Зачудих се на сутиените, но ми се сториха прекалено подплатени. От останалите дрехи нищо не ми хареса.
Моля ако някой е взел вече от италианските колбаси да сподели мнение.

Общи условия

Активация на акаунт