Бебешката количка - цяла наука за второ висше №34

• 99 740
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
smile29, не съм закопчавала бебето с колани, в началото имах фобия да изкачвам подлези и да слизам от бордюри и веднъж бях решила да я закопчея, когато установих , че коланите колкото и да ги стегна не могат да захванат такова малко бебе 😄 ,започнах да я връзвам след като започнах да я повдигам до седнало положение на 5-6 месеца . Солата не е с никак малки гуми. Иначе Пег перего бук, което се сгъва с коша е вариант, ако ти допада дизайна, на мен също не ми допаднаха , а знам че са удобни и функционални, просто не можах да ги харесам визуално някак. Други пък са писали, че намират стокето за много грозно, въпрос на вкус 😃

# 256
Препоръчайте ми, моля, лятна количка, да има легнало или полу легнало положение, да е лека, като се сгъне да не заема място и да е с цяла дръжка. bouquet

# 257
Препоръчайте ми, моля, лятна количка, да има легнало или полу легнало положение, да е лека, като се сгъне да не заема място и да е с цяла дръжка. bouquet

Recaro easylife

# 258
# 259
  • Варна

Като прочетох поста и края с цяла дръжка съм и аз за Recaro Easylife.

Valneta , само един линк излиза. Другите ги дава рекламен спам. Напиши кои са количките или пробвах с други линкове.

# 260
Харесахме maxi cosi noa, ще я видя по-късно и ще реша.
Някой има ли впечатления от нея?

# 261
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте някой ползвал ли я е ? http://m.toysrus.com/product/index.jsp?productId=90221976

# 262
  • Бургас
Благодаря ви за насоките момичета  Hug

# 263
  • София
Valneta, на мен също количките на kinderkraft много ми допадат. Гледах тази тренд в един магазин и е много лека и маневрена, но не ми допада, че е като триколка. Не знам само дали са качествени. Гракото също съм го гледала и е много леко, но на ММ му идва малко ниска.

# 264
Здравейте,мами!Двоумя се между тези две колички-Recaro easylife и Primi sogni nemo.Моля за мнение,ако някоя от вас е ползвала или има наблюдения по някоя от двете колички.Благодаря предварително!

# 265
  • Варна
С едно тегло са (200гр. разлика)
Рекарото чисто визуално на мен много повече ви харесва, въпреки че си приличат, но ако детето спи в количката Примито ще е по-удобно. Има по-легнало положение, крачетата се вдигат и има по-голям сенник.
Виждам доста Рекарота и се държат добре и аз лично тази бих избрала, но моето дете не спи в количка. Другата не съм я виждала.

# 266
  • Пловдив
Тази също е подобна на посочените. Теглото ѝ е най-ниско, поне така е посочено в сайта.
Аз бих избрала Рекаро.  Peace

# 267
  • Щастлива мама на 3 слънца
Тази също е подобна на посочените. Теглото ѝ е най-ниско, поне така е посочено в сайта.
Аз бих избрала Рекаро.  Peace
От кога и се каня на тази. Но се чудя дали е маневрена .

# 268
Здравейте, ще имаме януарско бебе и отсега се замислям за количката.
Искам да е възможно най-лека, с цяла дръжка, голям сенник, да е широкичка. По-скоро с непомпащи се гуми. Като бонус ще се радвам на поставка за чаша. Нещо около 500 лв.
Предното дете го возих в Чико Симплисити, това ми е и сега единият вариант, но беше лятно бебе и не знам дали ще е толкова добро решение за зимното. Другата, на която се спрях за момента, е Чиполино Авеню - чудя се обаче дали има смисъл от зимния кош, при положение, че ще се ползва максимум 2-3 месеца.
Все още не съм ходила по магазините и нямам реална представа от Чиполиното.

Ще се радвам на съвет коя от тези двете да избера, както и на други предложения, които покриват горните условия. Simple Smile

# 269
  • София
Случайно някой ако има мнение за количка Чиполино Ритмо, ще съм благодарна. По всички сайтове е на промоция и много се чудя дали има нещо гнило, като например да се чупи на определено място и затова да я разпродават.. newsm78
http://e-chipolino.com/7246/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD … D0%BB%D1%82%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт