Бебешката количка - цяла наука за второ висше №34

• 99 737
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Предлагат ли се някъде резервни части за Jane Epic 2015? Трябва ми сенник, тъй като моят се протри и взе да ме дразни, тъй като количката стои основно в багажника на колата и често ММ забравя да я заключи и се блъска из багажника. Обаче не намирам в интернет...не съм звъняла в магазина от който я купих, тъй като не ми е наложащ още, но ако някой знае или е поръчвал, пък и цената е от значение...
В интернет намирам само кожен калъф за дръжка, нито резервни гуми, нито тапицерия, нито сенник...
Пък в комплекта е един за двата коша...

# 631
Най-добре попитай в магазина, откъдето сте я купили или магазин, който е официален внисител, онлайн надали ще намериш резервни части.
А допълнителен сенник не би ли свършил работА да покрие протритото? 

# 632
  • Варна
Обади се направо на вносителя (Адрия- 02 898 5025). По магазините и интернет няма да намериш резервни части. По обяви също се съмнявам някой да продава само сенник. Аз сменях гуми преди 3 месеца като такиа неща си имат налични. Виж сенник не знам ще има ли и то твоя цвят,но поне могат да ти поръчат.

# 633
Обади се направо на вносителя (Адрия- 02 898 5025). По магазините и интернет няма да намериш резервни части. По обяви също се съмнявам някой да продава само сенник. Аз сменях гуми преди 3 месеца като такиа неща си имат налични. Виж сенник не знам ще има ли и то твоя цвят,но поне могат да ти поръчат.
А каква е цената на гумите?

Иначе е протрито е отзад, където е дръжката за степените на седалката, явно там се е търкало по багажника, та незнам тези универсалните сенници дали ще го прикрият...

# 634
  • Варна
Аз съм с Муум и цената е 80лв на комплект като са комплект задни и к-т предни.

# 635
Някой има ли впечатления от Hauck Condor?

# 636
и още нещо, за което се замислих - как перете количката? особено зимните кошчета. чувала съм на автомивки, ама нз дали е мн ок. мисля вкъщи под душа с четката и препарата за дамаски, че е сякаш най-логично. ММ вика, че на химическо можело. та, вие какво ще кажете по въпроса?

# 637
  • Варна
Пера в пералнята, което може, а другото (на което има основи, които не се махат) на ръка пак с прах за пране. Зимния си чувал също съм го прала в пералнята.
Шасито под душа и с гъбата.

# 638
  • София
Жалко :/ Просто ни е малък бюджетът - до към 300лв., понеже аз сега реално не работя, само се осигурявам, а майчинство чак от април ще вземам :/ Има една, дето харесахме, но ни е над бюджета.
http://www.olx.bg/ad/kombinirana-kolichka-s-line-ID67Od8.html#7d3cadfb53
Тя как ви се струва?
Според мен търси в обявите из цялата страна, мисля, че за 300лв можеш да намериш количка по-висок клас. Напр. гледах Maxi cosi Elea за 280лв, ако я пазариш за 250, ще ти излезе под 300 с доставката. Все пак зависи на какво държиш (кг на количката, цяла дръжка или с 2, обръщаща седалка и т.н.), но пролетно бебе според мен може и без кош за новородено, ако седалката ляга до долу и се обръща.

# 639
  • Пловдив
Здравейте момичета,

минах през толкова много теми и мнения, че вече тотално се обърках. Първо исках Stokke, после си харесах Quinny, но и двете на живо не ми допаднаха и смятам, че там по-скоро ще е гъзария за майката, отколкото удобство за детето (лично мнение).

Гледах Пег Перего и Jane и накрая се спрях на Jane Crosswalk Matrix 2in1 http://www.cercapasseggini.it/public/data/imgprodotti/thumb.aspx … p;w=280&h=280

Имам нужда от мнение на мама, която е с тази количка или с Jane Epic Matrix, тъй като прочетох много негативни мнения за предните колела, че на втората седмица блокирали, а не искам да остана без количка, независимо, че има гаранция.

Ще съм благодарна, ако някоя мама помогне с мнение дали е имали такива проблеми и от колко време ползва количката.

Благодаря ви!

# 640
  • Варна
Аз съм с Jane Muum 2016. Имах проблем с предните колела и след 3 семици чакане ми казаха, че не могат да отстранят проблема и ми дадоха ново шаси. Проучете условията на гаранцията и дали ще могат да Ви дадат оборотна количка (на мен ми дадоха шаси jane slalom триколка, на която си сложих моя Koos кош).

# 641
  • Пловдив
Аз съм с Jane Muum 2016. Имах проблем с предните колела и след 3 семици чакане ми казаха, че не могат да отстранят проблема и ми дадоха ново шаси. Проучете условията на гаранцията и дали ще могат да Ви дадат оборотна количка (на мен ми дадоха шаси jane slalom триколка, на която си сложих моя Koos кош).

Хм.. явно наистина са проблемни!

Уж от магазина ми казаха, че ако има проблем ще ми дадат оборотна количка, докато се отстрани, тъй като мен ме притесняваше да не остана без количка. От друга страна не искам да се разправям с ремонти, а да се наслаждавам на избора си, но и Stokke да купя пак нямам гаранция, че всичко ще й е наред.

Благодаря за отговора! Ще се радвам и на други мнения от хора, които са я ползвали.

# 642
  • Варна
Която и количка да избереш нямаш гаранция, че няма да се наложи сервиз.
Ето на, при мен никакви проблеми, но синът ми счупи спирачкятя и пак се озова в сервиза.

Ползвом тази марка, но 2014 и не съм запозната с налични проблеми на 2016, но по каква причина избираш Matrix вариянт?
Другото е:между този тип/визия по-добрият избор е rider. Като цяло epic се появи като по-евтиния вариянт на rider през 2014, crosswalk мисля 2015. Ако не те притеснява финансовата разлика погледни го. От него оплаквания няма. Имам само една позната мама в морската с Epic и е доволна като не и е давала дефекти, но и нейната е 2014.

# 643
  • Пловдив
Която и количка да избереш нямаш гаранция, че няма да се наложи сервиз.
Ето на, при мен никакви проблеми, но синът ми счупи спирачкятя и пак се озова в сервиза.

Ползвом тази марка, но 2014 и не съм запозната с налични проблеми на 2016, но по каква причина избираш Matrix вариянт?
Другото е:между този тип/визия по-добрият избор е rider. Като цяло epic се появи като по-евтиния вариянт на rider през 2014, crosswalk мисля 2015. Ако не те притеснява финансовата разлика погледни го. От него оплаквания няма. Имам само една позната мама в морската с Epic и е доволна като не и е давала дефекти, но и нейната е 2014.

Aз попитах за rider, тъй като за него четох добри отзиви, но ми казаха, че не са имали този модел наличен досега. Може би ще поразуча още малко и ще потърся в друг магазин. Количката съм я капарирала, но не е проблем да се откажа.

Благодаря ти за отговора.

P.S. За тази количка ли говориш http://www.visvitalisbg.com/bg/product/kombinirana-kolichka-jane … x-r64-cream/20717, тъй като само нея я има налична и не знам дали е същата. Дори е по-евтина от тази, която съм капарирала. Нещо не мога още да се приентирам с моделите  ooooh!

Последна редакция: вт, 06 сеп 2016, 11:21 от SheLLia

# 644
  • Варна
Да, това е модела. Цената е по-ниска, защото това е стар модел от 2014 или 2015. (ако не се лъжа по номера е 2014). Като цяло в този сайт и стартовата е била по-ниска. Принципно е ~1800 за 3в1 и 1400 за 2в1.
http://www.jane.es/en/jane-catalogue/strollers/pushchairs/rider това са последните модели заедно с кодовете им (като цъкнеш на цвета излизат) и така можеш да се ориентираш и в сайтовете.
http://www.adria.bg/bg/pr/raydar-matriks-Ibb.html ето и при вносителя старите модели на промоция.
http://www.adria.bg/bg/pr/raydar-3v1-strata-Jbb.html ето новата, но вариянт 3в1 при последните неща.

За моделите : http://www.jane.es/en/jane-catalogue/strollers/pushchairs/ ето това са на марката.

Цената като цяло се образува от комбинацията кошове, които купуваш. На "choose your formula" под снимките на количката излизат. Няма как да пусна отделен линк.

Само Rider в комплекта има и чадър, който иначе е 80лв. Дъждобран и чанта имат всичките. После продължаваш индивидуално пазара с каквото ти е необходимо. Simple Smile

Тук има ли вече ползватели на Cybex Priam? За пръв път от доста време виждам количка, която да ми прикове погледа и да ми хареса. Сега ако трябваше да избирам сигурно щях да изневеря на Муума с промените му по визията от тази година, които изобщо не ми харесват. Аз като цяло съм фен на Сайбекс като синът ми ползва техни столове за кола и този път успяха също да ме грабнат. Исках да чуя и лична оценка, ако има някой, че с една бъдеща мама я коментирахме

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 01:20 от eli70o0

Общи условия

Активация на акаунт