Бебешката количка - цяла наука за второ висше №34

• 99 754
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря за отговорите! Да, еднакви изглеждат, приетснява ме, че Easywalker не съм я виждала освен по парковете, в магазини не я откривам и не съм я хващала, иначе ще я купя онлайн от Англия, защото и двата модела са по-евтини там. На Макларън единствено ме притеснява материята, защото ми се струва, че много ще спарва. Но може би и на Easywalker ще е същото.

# 226
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз не съм фен на Макларъните и си купих точно Easywalker mini.Доволна съм много.Огромен сенник, не спарва детето, бута се лесно като за лятна количка и изглежда супер.
А защо не ви харесва  макларън  ?
Въпрос на вкус.Визуално не ми допадат, твърде са ми рекламирани също така.Пробвала съм няколко вида по магазините и просто не е моята количка.

# 227
  • Пловдив
Триумфа на Макларън е хубава, но е по-тясна седалката и няма пълно легнало и поставка за крачетата, за който тези екстри са необходими.   Ако не спи бебето в количката бих взела нея или някоя от другите,още по-леките. Проблема на Мини бъгито не е за подценяване,в даден момент се проявявал при всяка, не случайно са сменили целия тип закопчаване,  вярно излизат по 260 лева от Англия , но да се развали закопчалката по време на път и детето евентуално да падне не е опция за мен, често минавам високи бордюри и разчитам именно на коланите. Имаше такъв отзив за нея в английския амазон.

# 228
А можете ли да ми кажете кой модел на Mini е с този проблем, защото не знаех че има различни модели?

# 229
  • Пловдив
С всички стари, които имат закопчалка на пружина, новото закопчаване е само със щракване-като на стол за хранене. Новия модел се казва Mini buggy 2016 , на сайта в раздел продукти има всички модели http://easywalker.nl/product/mini-buggy-2016-2/

# 230
Здравейте! В търсене на лятна количка съм и ще съм ви много благодарна, ако споделите мнението си. Колебая се между Макларън Куест и Easywalker Mini. Влюбих се в Cybex Onyx и Calisto, но ми идват малко високи (160см съм) и малко тежки. Ще пътуваме един месец в чужбина и ми трябва нещо, което хем да е по-леко и лесно за сгъване, хем удобно за спане за беба и да е с голям сенник, а и тя е на 9м, така че по-нататък ще я ползваме по-активно.
Ще се радвам да споделите мнения и благодаря предварително!

Ние бяхме с Макларън куест три години и съм много доволна. Взехме я точно защото много пътуваме със самолет - около 4-5 пъти в годината. Сгъвах я с една ръка, а колко хвърляне от хамалите е видяла. Въпреки това е здрава, дори не скърца и вече я ползва следващото бебе в семейството. Easywalker са добри колички, по нашите ширини много ги ползват, особено Мини-то. Имам четири приятелки с такива колички, но нито една не е имала проблеми с коланите. На мен лично като визия Мини-то не ми харесва - прилича ми на количките, с които белгийските баби си возят кучетата, но това е въпрос на вкус.

# 231
  • Щастлива мама на 3 слънца
Триумфа на Макларън е хубава, но е по-тясна седалката и няма пълно легнало и поставка за крачетата, за който тези екстри са необходими.   Ако не спи бебето в количката бих взела нея или някоя от другите,още по-леките. Проблема на Мини бъгито не е за подценяване,в даден момент се проявявал при всяка, не случайно са сменили целия тип закопчаване,  вярно излизат по 260 лева от Англия , но да се развали закопчалката по време на път и детето евентуално да падне не е опция за мен, често минавам високи бордюри и разчитам именно на коланите. Имаше такъв отзив за нея в английския амазон.
Благодаря.

# 232
  • София
Благодаря за отговорите! Да, еднакви изглеждат, приетснява ме, че Easywalker не съм я виждала освен по парковете, в магазини не я откривам и не съм я хващала, иначе ще я купя онлайн от Англия, защото и двата модела са по-евтини там. На Макларън единствено ме притеснява материята, защото ми се струва, че много ще спарва. Но може би и на Easywalker ще е същото.

В Дундьо в София ги има

# 233
Чудесно, много благодаря!

# 234
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За първи път чувам за проблем с ключалките на Изито.Четох и доста чужди ревюта  Peace

# 235
  • Пловдив
  Непринудено ми показаха стара развалена, защото имаше само новия модел - за да видя разликата и ми обясниха защо е при тях и че постоянно имат рекламации, просто не вярвам  да е постановка и тогава навързах нещата с негативни ревюта. Ето две от амазон:

"clip fastner broke and snapped walking around park, no apology even though baby fell out of the pram, took ages to send new one had no buggy for a week, push down foot bit is not great, wheels squeak after using for few months, grip handles loose straps are temperamental"

"Waste of money. I had a mini stroller for only 3 weeks before the reclining mechanism broke so I took it back to the shop. We got given a replacement and just less then 5 months later the clip that you put the straps into snapped right off just by my 10 month old having a little stretch in the buggy. The only good thing about the buggy is it's very comfy for the baby but unfortunately it just doesn't last!"

# 236
Здравейте мами, предварително се извинявам ако не съм постнала темата на правилното място...ако това е така, моля да ме осветлите по въпроса:oops:. Като мама на януарско бебче вече започнах да се оглеждам за лятна количка и съм се спряла на Brevi Marathon или Joyello Musino. Някоя от вас има ли такава? Споделете впечатления  newsm17

# 237
Смених Easywalker mini buggy с Peg perego pliko mini и съм много по-доволна. За закопчалката и аз съм чела в отзивите на amazon , но аз лично нямах проблеми. За по-голямо дете Peg perego pliko mini е по-добра, макар че я водят до 15кг., а easywalker до 20кг. Преди да навърши 2 г. количката вече не му беше много удобна, крачетата увисваха от поставката, при спане, повдигането на крачетата не помагаше, те пак висяха, трябваше да го дърпам нагоре и го събуждах така. Pliko mini се буда много по-леко с по-голямо дете. Достатъчно място за детето в седалката и до поставката за крачетата. Освен това в каталога на peg perego в немския текст пише, че е до 20кг. Не знам защо на другите езици не го пише.

# 238
  • София
само да кажа, че днес разбрах, че в английския амазон новите модели Куест и Триумф на Макларън са намалени съответно на 180 и 140 паунда.
Паунда е около 2.35, така че - далавера си е, който се е запътил да купува количките от БГ сега Simple Smile

# 239
Dari_77, и на мен ми прави впечатление, че има много малко място за крачетата Easywalker. Днес ще я видя на живо, но май везните клонят към Куеста. Иначе да, както е написала Brayda, Maclaren имат намаление в няколко английски сайта, Куест е 180 паунда, а аз заминавам за Англия, така че със сигурност оттам ще я взема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт