Лакове за нокти -105

• 99 893
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, бихте ли препоръчали розово-червен неонов лак от бюджетните?

# 436
До голяма степен гъстотата на частиците в брокатените лакове зависи от начина на нанасяне Peace Иначе на Опи имам златен лак сравнително гъст-All sparkly and gold, виж го в нета има доста снимки. Hug

# 437
  • София/Дружба
ясно ми е че ще напластявам Grinning
това ОПИ не ми е златно на мен ... някак тъмно стои

# 438
Това ми прилича на сух брокат, запечатан с топ лак отгоре  Thinking Но може и да греша...

Иначе аз брокати слагам с гъба. Попива безцветното и само броката остава на нокътя.

# 439
Това ми прилича на сух брокат, запечатан с топ лак отгоре  Thinking Но може и да греша...

Иначе аз брокати слагам с гъба. Попива безцветното и само броката остава на нокътя.
Точно метода с гъба имах предвид за гъст брокат Peace Трудно е да се намери в готов вид такъв с добра покривност иначе. Опито е тъмно злато наистина, но на светлина си жълтее пак доста.

# 440
  • София/Дружба
хич не съм се сетила да взема брокат на прах ... блондинка!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
благодаря ви за идеите  Hug  bouquet

# 441
  • София
Търся ли такъв или подобен лак - златния. Може ли помощ  Hug

Скрит текст:

Вече са ти отговорили, но и аз да си кажа - GR Jolly Jewels 103 е, но на снимката е върху един пласт от Джесика. Идва ми твърде непокривен и винаги го слагам или върху нюд или върху златен.

Мерси за отговора  Hug
На снимката изглежда по друг начин, този ГР не го харесвам  Embarassed

Търся златен лак, с гъсто-разположени частици, нещо такова:

Това златно е на два пласта. Марката е Medusa isabella, номера е 125. Имам и други брокати, на същата фирма и също са много плътни. Турски са, има ги в Елитис, цената е 1 лев.

https://www.facebook.com/1668845593401239/photos/a.1682430042042 … ype=3&theater

# 442
  • Вестерос
На мен ми беше станал син от удар, цяло лято си ходих без лак, не ми пукаше особено. 1 година порасна новия и се разкара стария.

Сега ми се случи от много вървене на другия крак, посиня, гледам отдолу расте друг и го е повдигнал. Лакирах си го

# 443
Здравейте, преди около 2 месеца ми посиня нокътя на палеца на крака от носене на неудобни обувки. Мислех, че ще се размине само с посиняването, но нокътя се отлепи и почти падна. Тъй като не мога да ходя лятото с отворени обувки и паднал нокът, не мога да ходя и цяло лято със затворени обувки, докато чакам новия нокът да израсне, въпроса ми е какво може да се направи. Да си залепя моят си нокът върху малкото израснал нов нокът, да отида да ми го изградят с гел или акрил или друго?
Най-важното ми е първо - да имам нокът и второ - да няма опасност от развитие на гъбички и проблеми под нокътя, така че и новия да има опасност да се увреди.
Аз не бих изграждала никакъв нокът при това положение, бих си ходила с такива обувки, с каквито ми е удобно, навън евентуално с превръзка или лепенка на пръста, а в къщи -без. Според мен само така ще се осигури новият нокът да израсне здрав и не деформиран.
Вариант, който самата аз мислех да ползвам (преди година бях в същото положение, но през пролетта и беше по-лесно), беше да взема изкуствен нокът и да го "подлепвам" не за постоянно, а преди всяко излизане  Simple Smile, после ми се видя глупаво и се отказах.

# 444
Момичета, да ви питам...  Маникюрът и педикюрът винаги ли са ви еднакви? Аз уж гледам да са поне сходни, за да няма голяма разлика, но не винаги имам нерви да сменя лака на 20 нокъта... ooooh!

# 445
Момичета, да ви питам...  Маникюрът и педикюрът винаги ли са ви еднакви? Аз уж гледам да са поне сходни, за да няма голяма разлика, но не винаги имам нерви да сменя лака на 20 нокъта... ooooh!
Никога! Демоде е от много години и винаги ги правя напълно различни.

# 446
на мен ми е скучно да са в един цвят - особено ако са крем /за крака като цяло харесвам крем, рядко слагам друго/
ако са глитър или перла, тогава съм по-склонна на близки цветове, но отново не еднакви

# 447
И на мен почти никога не са ми еднакви маникюра и педикюра,защото лака на ръцете ми на втория ден почва да се бели ,а на краката няма мърдане  Grinning

# 448
  • Вестерос
Аз ходя около 2,3 седмици с един на краката, обичам свежи цветове, в момента съм с бял лак Simple Smile

# 449
  • Бургас
Аз нарочно гледам да са различни Laughing ,но просто днес са еднакви,така се случи със светло лилав лак съм. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт