Лакове за нокти -105

• 99 954
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
И аз следя на Ради нещата и ми останаха очите в едни дини и кивита  Heart Eyes И  като цяло всичките й неща са много красиви! Но този тип шарении не са ми удачни на мен за всеки ден. Бих пробвала, ако е само за почивка някъде.
Иначе гел съм слагала няколко пъти преди време. Беше безцветен, който мога да си лакирам както искам, но... Нещо не се спогодихме. А и всъщност май нямам нужда. Относно цветния маникюр с гел - същото, което сте писали всички  Laughing

# 421
  • При децата ми

Ясно. Нещо съм се объркАла! Laughing

на Парфект има подобен цвят, но оригиналът е горният

Бубунка, кой е лака на "Перфект"?

# 422
не помня номера и не го намирам в кутията ми с лакове  Blush
но намерих това с гугъл:
http://radi-d.blogspot.bg/2013/06/my-sandy-toes.html

The polish I used is from the Sand collection of Perfect S58- the one that looks a lot similar to China Glaze`s Flip Flop Fantasy.

пясък е, но ми се струва, че имаше и обикновен вариант /може и да греша обаче/

още: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=721997.msg25412690#msg25412690 и 2-3 поста надолу

# 423
  • Ст Загора
Да Перфект имат джапанка моя е  S 48 това е обикновенната версия . Пясъчния е S 58. Е то го при Ради  обикновенния -
Скрит текст:

Голден Роус имат промоция на лаковете си на щандовете
- 1+1 лак Carnival (промо цена 3.99лв)
- 1+1 лак Galaxy (промо цена 5.49лв)
- 1+1 лак Paris (промо цена 2.39лв)

# 424
  • При децата ми
не помня номера и не го намирам в кутията ми с лакове  Blush
но намерих това с гугъл:
http://radi-d.blogspot.bg/2013/06/my-sandy-toes.html

The polish I used is from the Sand collection of Perfect S58- the one that looks a lot similar to China Glaze`s Flip Flop Fantasy.

пясък е, но ми се струва, че имаше и обикновен вариант /може и да греша обаче/

още: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=721997.msg25412690#msg25412690 и 2-3 поста надолу

Благодаря! Имам го пясъчния на "Перфeкт" S58.

# 425
  • Вестерос
В елитис има есита по 4,99

# 426
Аз не съм особено доволна от пясъците на Перфект , днес ми е 3 ден с него и вече на нищо не го прилича.на ГР са им по-хубави и много по трайни.
И аз имам този яркия на Перфект ,мисля, че даже 2 шише купих преди време.над бяла база е много по-готин  Mr. Green не ми е много хубава снимката , но поне съм си правила точки без да ги размазвам...сега нИмоЯ  Laughing

# 427
Здравейте, преди около 2 месеца ми посиня нокътя на палеца на крака от носене на неудобни обувки. Мислех, че ще се размине само с посиняването, но нокътя се отлепи и почти падна. Тъй като не мога да ходя лятото с отворени обувки и паднал нокът, не мога да ходя и цяло лято със затворени обувки, докато чакам новия нокът да израсне, въпроса ми е какво може да се направи. Да си залепя моят си нокът върху малкото израснал нов нокът, да отида да ми го изградят с гел или акрил или друго?
Най-важното ми е първо - да имам нокът и второ - да няма опасност от развитие на гъбички и проблеми под нокътя, така че и новия да има опасност да се увреди.

# 428
Момичета, имате ли наблюдения върху топ лака и лака, които се продават на промоция на Катрис и Буржоа? Кои са по-добри?

# 429
  • София
Аз  бих избрала на Буржоа. На Катрис лаковете са нетрайни. За топа не знам.

# 430
Здравейте, преди около 2 месеца ми посиня нокътя на палеца на крака от носене на неудобни обувки. Мислех, че ще се размине само с посиняването, но нокътя се отлепи и почти падна. Тъй като не мога да ходя лятото с отворени обувки и паднал нокът, не мога да ходя и цяло лято със затворени обувки, докато чакам новия нокът да израсне, въпроса ми е какво може да се направи. Да си залепя моят си нокът върху малкото израснал нов нокът, да отида да ми го изградят с гел или акрил или друго?
Най-важното ми е първо - да имам нокът и второ - да няма опасност от развитие на гъбички и проблеми под нокътя, така че и новия да има опасност да се увреди.

Залепи си изкуствен.
Едно лято така изкарах аз.

# 431
Момичета, имате ли наблюдения върху топ лака и лака, които се продават на промоция на Катрис и Буржоа? Кои са по-добри?
Ивето много пъти е хвалила топа на Катрис , този шайн и нещо си.
За Буржоа не знам.На този етап мога да ти похваля ГР черния.

# 432
  • Ст Загора
за коя промоция на Катрис - те имат промоция лак + база не топ , не съм ходила до Лили или другаде да видя стилажа на Катрис и не знам за друга промоция .

# 433

Залепи си изкуствен.
Едно лято така изкарах аз.

Ще израсне ли новият нокът нормално при това положение? Изкуственият няма ли да пречи на новия нокът да расте или да има опасност от развитие на гъбички?

# 434
  • София/Дружба
Търся ли такъв или подобен лак - златния. Може ли помощ  Hug

Скрит текст:

Вече са ти отговорили, но и аз да си кажа - GR Jolly Jewels 103 е, но на снимката е върху един пласт от Джесика. Идва ми твърде непокривен и винаги го слагам или върху нюд или върху златен.

Мерси за отговора  Hug
На снимката изглежда по друг начин, този ГР не го харесвам  Embarassed

Търся златен лак, с гъсто-разположени частици, нещо такова:

Общи условия

Активация на акаунт