Лакове за нокти -105

• 99 838
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Понеже също е на Nail Art, помислих, че е твой, наистина е много добър.
Твоите също, де.  Simple Smile

# 542
  • Стара Загора
Зази, страшен блясък!  Heart Eyes  Кой е топът наистина?

Ивче, много свежо  Simple Smile Палмите на ръка ли ги рисува?

Аз днес сложих пак едни водни стикери, обаче голям зор видях. То се огъваха, мачкаха, разместваха, набръчкваха... И от цветя и пеперуди станаха шарени петна  Laughing Ще покажа довечера.

На ръка са, то гледай какви са криви и нефелни. Mr. Green
Четката ми е онази грозната Ейвънската, която е дебела и аз каквато съм саката... ама толкоз мога. Laughing
Трябва да си взема нещо по-фино, с което да се правят тънки линийки.
Сега чакам едни водни стикери с палмички, та да не се мъча да рисувам. Simple Smile

А относно разкъсването - не знам дали е до времето или партидата, но моите последните (маникюра с розовия пясък на Кико), също ми го направиха този номер. Нито беше топла водата, нито са стоели дълго, а напротив и като твоите се огъваха, мачката и накъсваха от единия край. Peace

# 543
  • волно калдъръмче
Да споделя опита си за протокола. Маската за лице работи също както и peel liquid tape, peel off base coat и тем подобни.

# 544
Това направих вчера на една дружка,бяха ми свършили сребристите камъчета ,щеше да е по-хубаво с тях

# 545
Благодаря.
Веднага поръчах базата с лака, дъщерята от доста време търсеше точно UNT
Течен латекс от карнавален магазин. Не знам моя дали нещо не беше наред, не беше точно течен, по-скоро като каша. Но върши работа, въпрос е да се свикне с нанасянето. Не е като Simply Peel, ама и цената е коренно различна.
http://kuku.bg/liquid-latex ей това мисля си бях взела аз Simple Smile

А базата на UNT  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes имам я и аз Simple Smile

# 546
Да споделя опита си за протокола. Маската за лице работи също както и peel liquid tape, peel off base coat и тем подобни.

Много добра идея, не ми беше хрумвало. Сега бях на вълна Ц200, но ще пробвам и с маска.

А тук може и да не ги виждате, но са цветя и пеперуди  Laughing https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13669702_102099082 … 6&oe=57F9D538

# 547
Сигнално жълто Mr. Green

# 548
Страхотно, кой е лакът?

# 549
Golden rose ice chic не знам номера,те има 2 жълти най-яркия е .после като се прибера ще видя .
Защо ми стана наащ балончета лака.не е сгъстен,топа и той  Confused

# 550
  • Ст Загора
Балончета може и от жегите да се получат

# 551
От жегата са балоните...

# 552
Момичета, някоя от вас има ли идея за бюджетен вариант на хубаво пъпешово (даже идея по-светло от пъпеш) неоново? Thinking Благодаря!  Hug Hug Hug Hug

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/06/0b/5d/060b5d6f8b6f3 … 1e66f833f67eb.jpg нещо такова. Не е много пъпеш, ама карай. Simple Smile

# 553
Essence - The gel - 004 - our sweetest day - видях го преди няколко страници и го взех

# 554
  • При децата ми
И тук да си задам въпроса: Препоръчайте ми моля база за лак до към 5-6 лв.? Ползвам тази на "Esence" в момента, но много бързо се сгъсти.

Общи условия

Активация на акаунт