Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 137
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
В това срещу Кауфландия има и турски дрешки с много добро качество. От Цар Лъв вчера купих бебешка пижама- крачолите една идея дълги, блузата къса Grinning
Там още не съм ходила, мислех че са български дрешките. Има едно малко магазинче в десета част, с български пижамки, точно зад блоковете тип ''китайска стена'', хубави са.
Скрит текст:
Не ви виждам във ФБ групата, пориц, пориц Grinning Hug

# 331
  • София
Юле,
Аз не ползвам ФБ, но пък слушам за Ени все-ки ден Mr. Green Ще кажа на ММ да ви намери и да се социализираме малко Hug

# 332
Ще се радвам Hug

# 333
И аз вчера записах момата в Сиконко на художествена гимнастика. И на мен ми се стори сериозна треньорката, което ми хареса. Забравих само да попитам как стои въпросът с отсъствията, че малката  миналата година боледува доста покрай градината.

# 334
  • София
Коя е фб групата?
Аз преди време четях някаква, но ѝ загубих следите.

# 335
Здравейте  Hug Къде в Люлин 1 или околностите може да се презаверени здравна книжка и да се издаде медицинско за работа?И ЛЛ ако може да ми препоръчате  bouquet

# 336
Коя е фб групата?
Аз преди време четях някаква, но ѝ загубих следите.
Не, не, става дума за ФБ група на децата от групата ни в ДГ Grinning Относно тази тема, не знам да има и ФБ аналог.

# 337
  • София
Какви сте лоши  Laughing

# 338
Здравейте  Hug Къде в Люлин 1 или околностите може да се презаверени здравна книжка и да се издаде медицинско за работа?И ЛЛ ако може да ми препоръчате  bouquet
Бившето 26-то ДКЦ, сега има табела 12.та поликлиника. И аз, и сина ми сме при Д-р Мария Панова, етаж 1, кабинет 3, но не зная дали приема нови пациенти.

# 339
  • София
И ние сме при нея, но не приема , доколкото знам  Peace

# 340
Благодаря,утре ще отида да попитам на място  bouquet

# 341
  • София
За здравна книжка най-евтино излиза в лаборатория "Рамус" срещу 12 поликлиника . 15 лева са иизследванията микробиология.

# 342
Някой знае ли къде се провеждат занимания по художествена гимнастика?

# 343
Моля за мнения за МЦ Поликлиниката и по-специално има ли общопрактикуващи лекари и има ли договор със ЗК.

# 344
Някой знае ли къде се провеждат занимания по художествена гимнастика?
Малко по- горе е дискутирано.

Ще има протест срещу застрояването в Люлин, някой да знае повече подробности:

http://m.btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/i-zhitelite- … strojavaneto.html

Последна редакция: вт, 20 сеп 2016, 15:53 от Анн–

Общи условия

Активация на акаунт