Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 141
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета!
Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог в Люлин? Може и да е в частен кабинет, без здравна каса.
Благодаря!

Препоръчвам ти д-р Генчева. Страхотна жена и професионалист. Кабинета й се намира в западен парк, но не е далече. Работи само частно. Адреса й е район "Западен парк", бл. 78, ет. 1, Телефон: 0888 601681

# 316
Отново да повдигна темата за личен лекар в Люлин, искам да сменя моята, а тя е и на дъщеря ми, т. е. ще ми трябва педиатър. Всъщност, до колко годишно дете трябва педиатър?
Дайте идеи, моля! Praynig

# 317
  • София
Не е задължително да е педиатър. Д-р Горанова в Света София в Люлин ще ви приеме и съм чувала само добри отзиви от нея. Там обаче ми е и бившето лл, та ние май ще излизаме от квартала за лл.

# 318
  • София
Здравейте, момичета!
Бихте ли ми препоръчали добър гинеколог в Люлин? Може и да е в частен кабинет, без здравна каса.
Благодаря!

Препоръчвам ти д-р Генчева. Страхотна жена и професионалист. Кабинета й се намира в западен парк, но не е далече. Работи само частно. Адреса й е район "Западен парк", бл. 78, ет. 1, Телефон: 0888 601681
Аз се записах при Гановска в Люлин мед, допада ми.Следи бременността на сестра ми и тя е много доволна.
Приема понеделник и четвъртък, може и по ЗК.

# 319
Влизам отново с едно питане - има ли в квартала хубав и зареден магазин за детски дрехи, по възможност български, изключвам тези около пазара.

# 320
Tottó, "Цар Лъв"в Люлин 9 (м/у 9 и 10) и едно магазинче, което е малко след магазин Европа в Люлин 9 (но м/у 8 и 9). От Европата продължаваш към тролея надолу, преди бяха 1 за бебета и един за по-големи, на една фирма, но не знам сега така ли са или ги обединиха.

# 321
  • София
Отвориха и срещу Кауфланд един, но не сме влизали.

# 322
  • София
И аз освен народни танци, търся за моето момиче художествена гимнастика. Тази година вече трябва да започне някаква активност извън градината, намерих едно клубче за класически балет, но не знам до колко ще й е интересно, по принцип много се захласва по народните танци.
Би ли споделила кое е клубчето и къде се намира? Дъщеря ми е на 4 и проявява голям интерес,  в процес на търсене на " нашето" място съм.

# 323
  • София
В това срещу Кауфландия има и турски дрешки с много добро качество. От Цар Лъв вчера купих бебешка пижама- крачолите една идея дълги, блузата къса Grinning

# 324
А магазин за цветя има.ли в 8ма част или близо до нея. Сутринта рано трябва да купя за госпожите от яслата и градената

# 325
Благодаря за отговорите! Ще се разходя до 8 и 9 част.
Клубчето за класически балет се казва Танцова фабрика, в Люлин 8. Като потърсиш в интернет излизат координати. Във Фейсбук отговарят сравнително бързо и изчерпателно.

# 326
  • София
Благодаря! Ще ги потърся.

# 327
  • София
Художествена гимнастика записахме в Сиконко. В момента сформират групите.

# 328
и аз говорих със Сиконко за художествената гимнастика. Треньорката ми се стори доста сериозна, както и тренировката - 1 и 1/2 часа! Самата треньорка каза, че е доста натоварващо и не е добре в началото поне, да се ходи по 3 пъти седмично (както е графика), защото децата не издържали. За това с замислих дали е подходящо за нас...Моето дете харесва гимнастиката, но определено няма данни за гимнастичка. По-скоро искам да и предложа нещо за раздвижване през студените месеци, пък и дисциплина от задължението да ходи на тренировки също е важно.
в Танцовата фабрика имат ли нещо друго освен балет?

# 329

Общи условия

Активация на акаунт