Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 74 251
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Снощи пуснаха топлата вода в 00:23 часа, много се зарадвах, че са се справили бързо тоя път. Съдейки по това, което тече в момента от чешмата, съм избързала...  Laughing

# 616
  • София
Снощи пуснаха топлата вода в 00:23 часа, тъкмо с зарадвах, че са се справили бързо тоя път. Съдейки по това, което тече в момента от чешмата, съм избързало...  Laughing

И лъжат най-нагло, че проблеми няма - http://www.segabg.com/article.php?id=841534

# 617
  • с/у ОколоМръсТното
Иначе, на ПУП-вете много не им вярвам. Гледах за 5 мр, приет 2012 г. - кръгово и връзка с околовръстното над Лидл - нищичко не е пипнато да се работи. Та и това не се знае колко ще се реализира.

до колкото разбрах, не могат да отчуждат имотите.
Което е кофти, защото изминаваш едни 6-7км нахалост.

Топла вода няма. Отврат е, сбъркаха ми плановете...

# 618
Извинявам се, че питам тук за аварията на Топлофикация.
Снощи, когато им звъняхме, казаха, че аварията е голяма и нямало да се оправи бързо. Останах приятно изненадана, че сутринта имаше и парно и вода, та успяхме да се изкъпем нормално Simple Smile.
Та, в момента разбрах от тук, че няма още топла вода. А парно също ли няма?
В детсктие градини какво ли е положението? Сутринта в 6-ти в ОДЗто беше спряло вече парното... Close

# 619
В трети нямахме парно и два часа нямахме и ток. Токът дойде парното го няма.

Да помоля момичетата от 8-ма част за малко помощ. Къде в осма се раздава държавна детска кухня? Пише в бл. 801. Преди два дни в най-голямата киша обиколих с количката и не го намерих. Намерих 802 и 803, но 801 не. Къде е и с какво работно време? Благодаря.

# 620
При нас,в 10-ти нямаше нито топла,нито студена вода за около час.Сега има.За парно незнам,нямаме в блока.

# 621
В трети нямахме парно и два часа нямахме и ток. Токът дойде парното го няма.

Да помоля момичетата от 8-ма част за малко помощ. Къде в осма се раздава държавна детска кухня? Пише в бл. 801. Преди два дни в най-голямата киша обиколих с количката и не го намерих. Намерих 802 и 803, но 801 не. Къде е и с какво работно време? Благодаря.

Отстрани на Технополис в новата кооперация. Има детски магазин и от него се дава храната. Има по него плакати на различни кухни. Работно време не знам. Никога не съм взимала храна от кухня

# 622
Отстрани на Технополис в новата кооперация. Има детски магазин и от него се дава храната. Има по него плакати на различни кухни. Работно време не знам. Никога не съм взимала храна от кухня
Peace
Ето на тази малката уличка, около стълбите е.
И аз не съм ползвала, но съм виждала майките на опашка  Simple Smile

# 623
Захарче, Човече, благодаря много. Ще се разходя до там да питам. Минала съм от там, но очаквах някакъв надпис за държавна кухня. Благодаря още веднъж момичета!

# 624
  • София
О, и в Люлин ли има авария.? В училище имаше днес парно. Иначе в Младост са дървена ваканция.

# 625
Има авария, но само в някои части, а 8-цата при нас няма проблем май.

А как е положението с тока? Нямаше ни 3 дни и не знам дали още го спират, да знам да ползваме ли спокойно асансьора Sad последно преди да заминем много често спираше, направо по 5-6 пъти на вечер.

# 626
  • София
В седми вчера и онзи ден спира три-четири пъти за по 40 минути. И парно нямаше до снощи.

# 627
  • 1st floor
В първи всичко си имаме - топла вода, парно, а и тока не съм забелязала да спират.

# 628
Айде. В 8ми спря тока

# 629
Аз съм там, но си имам ток. Даже снощи не го спираха, чак се учудих. В горната част съм, явно го спират на етапи, защото когато ние нямахме само няколко блока не светеха, другите си имаха.

Но за всеки случай ще кажа сега на дъщеря ми да слезе за училище пеша, че и без това си има страх от асансьори, само това липсва, да заседне вътре  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт