Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 74 946
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате ддобър хирург в Люлин? С направление съм.Благодаря Hug

# 631
За хирург др Вълковски в 26 поликлиника във втора част. 2 пъти водих сина там. Доволна съм.

# 632
  • 1st floor
И аз препоръчвам Вълковски. Страхотен специалист и човек!

# 633
  • София
Благодаря, момичета Hug

# 634
Здравейте. Предстои ни кандидатстване за ясла и заради многото положителни мнения тук във форума си харесах СДЯ №41 Ябълкова градина. Обаче в сайта на ИСОДЗ има две, можели някой да ми каже разликата между тях:
https://kg.sofia.bg/isodz/dz/265   СДЯ №41 Ябълкова градина
https://kg.sofia.bg/isodz/dz/168  ДГ №101 Ябълкова градина (с яслени групи)

Другия вариянт е да го запишем тук в 7ми като трява да избера една от двете ДГ №68 Ран Босилек (с яслени групи) или ДГ №64 Първи юни (с яслени групи), вие коя бихте избрали.
Благодаря предварително.

Относно продуктите на МАМ (тъй като и ние за нещастие избрахме такава залъгалка в началото)изтеглят се от пазара. Има ги в аптеки Медеа и всичко налично е изпратено в аптеката в Люлин 5. За съжаление няма 6+ и на нас такива ни трябват, но аз взех 0-6. Другия вариянт е да се поръчат от UK

# 635
  • София
Аз съм вече в друг квартал, но големият на сестра ми е в 64-а. Много е доволна, магар че той много боледуваше и от много време е спрян с медицински бележки.Сега се надяват да е укрепнал и ще го пуснат за малко преди предучилищна.
Кандидатства за там за яслена група с по-малкото.

# 636
  • София
Момичете, моля и аз за отзиви между Ран Босилек и 64та Първи юни.
А как ви пусна да изберете 64та за 2016ти набор?
На мен не ми дава да я избера, нямало група за този набор, а уж има обявен?!

# 637
  • София
СДЯ е самостоятелна ясла; няма градина след това. Голямото ми дете беше там и съм изключително доволна (вижте мнения по темите назад или с търсачката). Ако имате възможност от гледна точка близост и пр. , не се колебайте за 41 СДЯ Peace За градина после ще имате допълнителна точка.
Frozy, за ясла ли питаш в 68 ОДЗ или за градина? Ако карах кола и второто щях да запиша в 41 СДЯ, а не в 68 ОДЗ, нищо че баткото е на градина там. Peace Яслата не знам как е; и мен ме вълнува, но цяла пролет докато прибирах големия гледах сестрите как са затворили ясленчетата в едно дървено влакче на двора и там си седят милите, няма мърдане:)

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 12:09 от Beeps

# 638
  • София
Здравейте. Предстои ни кандидатстване за ясла и заради многото положителни мнения тук във форума си харесах СДЯ №41 Ябълкова градина. Обаче в сайта на ИСОДЗ има две, можели някой да ми каже разликата между тях:
https://kg.sofia.bg/isodz/dz/265   СДЯ №41 Ябълкова градина
https://kg.sofia.bg/isodz/dz/168  ДГ №101 Ябълкова градина (с яслени групи)

...

Дъщеря ми трябваше да прави този избор и беше чула добри отзиви и за двете. В последна сметка решеха да запишат малката внучка в ДГ, защото после директно от яслата преминават в първа група и няма да кандидатстват отново. НО! И СДЯ е много добра!

# 639
  • София
Яслена, набор 2016 е.
Първа яслена даже. Някак не ми се обикаля цял Люлин, за едната ясла, аз пътувам и с метрото.
Ако са кофти и двете ще мисля може би друг вариянт, или частна или да си остане на отглеждане с баба му, но пък тя жената каза, че нейната грижа е само да яде и да не реве.
Това възпитанието си е бил мой проблем, та не съм сигурна дали не е по-добре поне да е на ясла.

# 640
  • София
Моите зайци са в 68 ДГ. Това е по старому ОДЗ, т.е. има яслени групи и градински. Удобното е, че веднъж приемат ли детето, си продължава служебно към градината (няма ново кандидатстване). Има и допълнителна смесена предучилищна група, за която се кандидатства на място (извън системата, но официално - обявява си се в системата). Има ресурсен, логопед и психолог за деца със СОП по програма. За другите деца има логопед за 3 и 4 група (платен). Има доп. занимания, вкл. май вече английски за яслата.
Батко вече завърши, малките са още там. 2/3 от тях минаха през яслата. В 64 бяха миналото лято за 2 седмици на дежурна и мнението ми е адски фрагментарно и вероятно непълно. Може да се каже, че съм пристрастна, но като тегля чертата, в 68 съм като цяло доволна. Винаги има кусурчета, то е ясно, но като цяло съм ОК. Мога да отговарям на конкретни въпроси, щото не се сещам какво да кажа без насоки. Адски много зависи от учителките обаче. Момата толкова си пасна с нейните, че цъфти и когато имахме възможност да сменим градината, за да ни е по-удобно, не го сторихме заради това.

От 41 СДЯ приятелка е супер доволна. Май не съм чула лошо мнение за там  newsm78

Аз ЛИЧНО бих сложила на първо място където има по-голям шанс... Непременно СТРАСТната тема, за да се проследят актуалните особености по приема и да се научи как се смята реален шанс. УСПЕХ НА ВСИЧКИ КАНДИДАТСТВАЩИ  Hug Hug Hug

# 641
  • София
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=86574I
За мой ужас и ние сме при Тодорова. Вярно е, че неглижира нещата ooooh!

# 642
На второто ми дете личната го изпрати за 1 преглед при нея. Звъннах й и го прегледа, а не беше на смяна. Просто дойде заради него. Предписа му инхалации и антибиотик и след седмица му мина. Аз останах с положително отношение към нея. Той беше със спазъм тогава и с бронхит.

# 643
  • София
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=86574I
За мой ужас и ние сме при Тодорова. Вярно е, че неглижира нещата ooooh!

Съгласна съм. Внука е при нея и не сме доволни. Дъщеря ми ходи при нея за профилактичните прегледи и ваксините. Не обърна внимание на силно изразена стафилококова инфекция.

# 644
Може ли да ми препоръчате гинеколог в Люлин.За профилактичен преглед и цитонамазка,не е за следене на бременност или нещо подобно.
По-назад май се споменаваше,ама е много за четене,пък и може още някой да има скорошни наблюдения.
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт