Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 75 125
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Да ми дадете идея къде в Люлин мога да празнувам рожден ден на 10 годишно момче?

# 376
  • София
Освен в боулинга на Фантастико, май друго няма.

# 377
  • София
Да ми дадете идея къде в Люлин мога да празнувам рожден ден на 10 годишно момче?

В Хепито имат детски кът, до него големи маси за посрещане на рожден ден!

# 378
Капела плей в Мега мол- тематично парти.

# 379
Къде е това заведение Гофрети? На мястото на ресторанта до месарницата ли е?
Да, бившият ресторант Ди Анджели  Simple Smile

# 380
Здравейте, можете ли да ми предложите книжарница с детска литература в района на Люлин 1, 2 или 3?

# 381
Приятелка се интересува от уроци по рисуване за 6 годишно дете в квартала. Ще съм благодарна за отзиви, ако някой има информация.

# 382
  • София
Приятелка се интересува от уроци по рисуване за 6 годишно дете в квартала. Ще съм благодарна за отзиви, ако някой има информация.
Лични впечатления- в читалище Контантин Величков , госпожа Виктория Гълъбова. Дъщеря ми ходеше две години при нея, а на приятелка детето вече шеста година е там. Часовете и не са индивидуални, група е. Вторник и петък следобяд са и часовете, целият следобяд, няма фиксиран час, всеки ходи когато може.
На лични бих могла да дам телефонен номер.

Здравейте, можете ли да ми предложите книжарница с детска литература в района на Люлин 1, 2 или 3?
Ние си пазаруваме от години в книжарницата на бул Захари Стоянов, след общината, една оптика има и после е книжарницата, по стълбички външни, вижда се отвън. Доколко им е разнообразна литературата не зная, но не е като да няма.

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 15:19 от Валенцето

# 383
  • София

Във Фантастико - Люлин 1, има цял щанд с детски книжки. Пак в Люлин-1 на спирката  на училището в пристроената сграда към блока има книжарница и там също продават детски книжки, но нямат богат избор.

# 384
Лични впечатления- в читалище Контантин Величков , госпожа Виктория Гълъбова. Дъщеря ми ходеше две години при нея, а на приятелка детето вече шеста година е там. Часовете и не са индивидуални, група е. Вторник и петък следобяд са и часовете, целя следобяд, няма фиксиран час, всеки ходи когато може.
И от мен много положителни отзиви за г-жа Гълъбова. Моето детенце ходи там от около 5 и половина години до 7 г. и много й харесваше, за съжаление вече не сме в Люлин и ни е неудобно като локация.

# 385
Благодаря за препоръките и насоките; намерихме телефон, но се оказа, че е до 18.30 часа, и й е рано за съжаление.

# 386
  • София
Да, до 18,30 часа е, по-късен час трудно ще намерите по мое мнение, освен ако не е нещо индивидуално или съботно-неделно.
Сега се сещам и друго- Културен център Люлин, над 33-то училище. Там със сигурност има курсове по рисуване за деца, защото дъщеря ми ходи на балетна школа  там и съм виждала. Даже мисля , че четох и обява, че се дават и индивидуални уроци. Проверете и там.

# 387
  • 1st floor
Живея в Люлин от повече от 17 години, а и преди това бях честа посетителка. Едва преди година обаче открих, че има книжарница на втория етаж на Вилаз с доста детски книжки (и не само детски, де), разни консумативи и играчки!  Shocked

# 388
Къде се намира офисът на Спиди в Силвър центъра?

# 389
  • София
Грубо- срещу Фантастко или след Адидас и преди ветеринарния кабинет.

Общи условия

Активация на акаунт