Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 74 958
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Freya, дали има още диетично меню, случайно дали сте забелязала (обикновено лепяха две менюта за седмицата)?
Аз от държавната кухня бях много доволна (преди три години де). После в яслата ядяха от същата кухня.

В понеделник ще питам и ще пиша.

# 556
  • София
На съседка детето е с алергии, ако не бъркам абкм и каза, че имат меню и за тях и е доволна.

# 557
  • София
Супер! Аз съм ползвала с голямото и кухнята беше по-вкусна от всяка една от частните. Дано и сега е така!

# 558
Здравейте, интересува ме детски зъболекар за дете на 4г.в Люлин. Sad

# 559
  • София
Freya, дали има още диетично меню, случайно дали сте забелязала (обикновено лепяха две менюта за седмицата)?
Аз от държавната кухня бях много доволна (преди три години де). После в яслата ядяха от същата кухня.

В понеделник ще питам и ще пиша.

Има такова меню. Не готвели риба,  мляко. Трябвало бележка от лекар.

# 560
  • София
Аз водя щерката в Еодент при Евелина Бельовска. Детето много я харесва и ходи с желание, но... аз съм раздвоена. Първата пломба падна и докато се усетим, зъбчето пострада. Умъртвиха му нервите. Бяла пломба на дете струва 30 лв., амалгама е платена от здравната каса. Аз пък си мислех, че за децата е безплатнно... Как е всъщност?

# 561
В интернет пространството не пише много мили неща за ЕО ДЕНТ. На голямата ми дъщера като малка и казаха че трябва да и се извадят 4горни зъбчета за да се подредят останалите. Познайте дали я заведох втори път? Сега на 17г.има перфектно подредени зъби без вадене.
И аз си мислех за д-р Панова, но исках и други мнения. А дали има начин да се обезболи мястото без упойка?

# 562
Здравейте, извинявам се, че нахлувам така в темата ви! Можете ли да кажете нещо за блок 502 в Люлин 5? Разглеждам обява за продажба на апартамент и се чудя къде е уловката! Предварително благодаря!

# 563
  • София
Здравейте, извинявам се, че нахлувам така в темата ви! Можете ли да кажете нещо за блок 502 в Люлин 5? Разглеждам обява за продажба на апартамент и се чудя къде е уловката! Предварително благодаря!

501, 502 и 503 са малки блокчета тип общежитие, пълни с цигани. Не става там, пета част е добре в района към трамвая.

# 564
  • София
Здравейте, интересува ме детски зъболекар за дете на 4г.в Люлин. Sad
Препоръчвам нашата зъболекарка, но тя не е в Люлин.  Имаме проблемни зъбки и до момента сме изключително доволни. Ако имаш нужда на лични ще ти пиша.

# 565
  • София
Честито Рождество Христово! 
Да е мир и благоденствие, да е здраве и щастие за всички хора!

Предстои ни кандидатстване в училище за първи клас и сме се ориентирали към 33 СУ засега. Там живее свекървата и много иска да помага жената Simple Smile Търся инфо за добра начална учителка, която ще поеме 1 клас през септември. Ще съм много благодарна на всеки, който сподели.

Весели и щастливи празници на всички santa2

# 566
За много години! Hug

Искам да попитам някой знае ли къде е лаборатория Сана? Дава ми го като адрес ж.к. Люлин 6, бул. Джавахарлал Hеру, бл. 669, вх. Б, с/у Фантастико, но нещо не се сещам. Утре ще ходя да я издирвам, но ми се искаше да имам някакъв ориентир Simple Smile

# 567
  • Beyond the stars
За много години! Hug

Искам да попитам някой знае ли къде е лаборатория Сана? Дава ми го като адрес ж.к. Люлин 6, бул. Джавахарлал Hеру, бл. 669, вх. Б, с/у Фантастико, но нещо не се сещам. Утре ще ходя да я издирвам, но ми се искаше да имам някакъв ориентир Simple Smile
Срещу Фантастико се помещава вече Медива тъй, че вероятно там  Peace Блокът е новия точно срещу Фантастико от другата страна на улицата  Sad

# 568
Да, Медива я знам, педиатърката ни е там, но платих ваучер за изследвания към Сана и единият им филиал, към които ме препраща, е там  newsm78

# 569
  • София
Човече, при блока с кабинета на Ваня Груева е. Идвайки от към пазара, ще видиш рекламно пано и на лабораторията, и на на лекарския кабинет. Абе спираш на Медива и заобикаляш блока. Нещо такова, дано си ме разбрала.

Общи условия

Активация на акаунт