Добре дошли в Люлин! Тема 29

• 74 208
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Препоръчвам др Гановска, работи в МЦ Люлинмед. Работно време понеделник и четвъртък до 19 часа. Не помня от колко.

# 646
  • София
Съвсем скоро ходих за същото+микробиология при д-р Таня Босева в "Св. София" (на спирката на метрото). Страхотно добро впечатление ми направи; млада, приятна и усмихната докторица.

# 647
Благодаря  bouquet

# 648
Много ви благодаря. Живот и здраве ще ги обхождам Simple Smile

Привет, новичка съм и не съм съвсем наясно как стоят нещата... Но с удоволствие бих се присъединила към лятното бутане на количка Flutter Ако си търсиш компания, разбира се Simple Smile Аз съм в 10та, но те не са далече май newsm78

# 649
Здравейте люлинчани Hug
Извинете ме, ако се повтарям, но нищо прясно не намерих по темата - педиатър, който приема нови пациенти в Люлин. Терминът ми е през юли, но все повече хора ми казват, че от сега трябва да избера/намеря педиатър. Та, ако можете да предложите някого ще съм благодарна Simple Smile

# 650
Здравей,ние сме при Ваня Груева.Аз така и не намерих педиатър преди да родя,та й се обадих първият ден като се прибрах от родилното и тя веднага дойде.Доволни сме от нея,макар че да чукна на дърво,но дечко не е боледувал.Лятото ще стане на две,но ако се разхождате в парка или към някоя площадка-не отказваме компания.И аз съм в 10-ти.

# 651
  • София
Може ли да не кажете, че отново има ВУ до Рицка?  Mr. Green Добър улов имах тази сутрин.  Laughing

# 652
  • 1st floor
Може ли да не кажете, че отново има ВУ до Рицка?  Mr. Green Добър улов имах тази сутрин.  Laughing
Има ли?! Mr. Green yovanka,  Hug Hug Hug! В този ред на мисли, да споделя, че има и във високия блок на Вивател. От там забърсах една чисто нова рокля, много елегантна, за 4 лева!  Sunglasses

# 653
Здравей,ние сме при Ваня Груева.Аз така и не намерих педиатър преди да родя,та й се обадих първият ден като се прибрах от родилното и тя веднага дойде.Доволни сме от нея,макар че да чукна на дърво,но дечко не е боледувал.Лятото ще стане на две,но ако се разхождате в парка или към някоя площадка-не отказваме компания.И аз съм в 10-ти.
Благодаря, ще я проуча Laughing А за разходките към парка - супер. Аз там ходя само с моя приятел, че сама ме е шубе. Но маршрута не ми е толкова важен, а компанията Hug че сам е скучно Rolling Eyes

# 654
Привет, имам въпрос има ли в Люлин занималня за под 3 годишни деца(моето е на 2.5), искам да се запиша на спорт, но няма на кого да оставям малката, алтернатива са ми клубчетата, но предпочитам занималня и да я водя до обяд примерно 2-3 пъти в седмицата. Също да питам има ли посещаващи плуване за бебета в 56-то и да даде отзиви. аз мисля да ходя там на плуване и разбрах. че имат и за бебета, ще е супер ако по някакъв начин мога да ги комбинирам.

# 655
  • София
Официално има плуване за бебета в 56-то. Обаче всеки път като минавам край басейна, очите ми се насълзяват от аромата на хлор  Whistling Whistling Whistling

Деца под 3 г. рядко вземат самостоятелно (без придружител) по клубчета. Може да провериш все пак примерно в КиндиРу (в осма част)  newsm78
Също има разни занимания тип "Йога за мама и бебе"...?

# 656
  • София
В частната ясла зад Адашите имат и полудневно посещение. Проверете.

За педиатър - какви са ви изискванията към такъв? По принцип Горанова в Света София срещу Билата, я хвалят. А и живее в девета или десета част и реагира бързо ако я потърсите. Малко й е тесен кабинета и работи без часове.

# 657
  • София
Аз лично бебе на плуване в 560то не бих завела. За по - голямо дете ок, но за бебе съм много скептична. То там имам чувството, че цял Люлин плува. А и водицата е хладичка, доста хлорирана. Пробвай първо самичка.

# 658
То там имам чувството, че цял Люлин плува...
Има ли хора? Дъщеря ми плуваше до преди 1-2 г. и като ходеше все беше чисто сама. Затова и се отказа, скучно й беше.

# 659
В частната ясла зад Адашите имат и полудневно посещение. Проверете.

За педиатър - какви са ви изискванията към такъв? По принцип Горанова в Света София срещу Билата, я хвалят. А и живее в девета или десета част и реагира бързо ако я потърсите. Малко й е тесен кабинета и работи без часове.
Благодаря Simple Smile Търся педиатър, който да е наблизо (аз съм в 10та) и да си разбира от работата. За първи път ще ставам майка и все още не зная точно от какво ще имаме нужда. Заради това ми се иска педиатър, който да ме насочва при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт