Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим, да обсъдим...

• 185 719
  • 741
  •   2
Отговори
# 450
А какво ли пие Джейн Фонда? На хормоно-заместваща терапия е и изглежда превъзходно!

# 451
А какво ли пие Джейн Фонда? На хормоно-заместваща терапия е и изглежда превъзходно!
Ти пък къде отиде  Laughing
Там отделно кой знае какви корекции има, отделно грим, фотошоп и какво ли не.

# 452
Ти пък къде отиде  Laughing
Там отделно кой знае какви корекции има, отделно грим, фотошоп и какво ли не.

Няма проблеми с теглото, а е на хормоно-заместваща терапия от менопаузата, т.е много дълго време. За това говоря.

# 453
А, ясно.
Ами то и аз нямам проблеми с теглото Laughing
Без глутен и ограничението на  въглехидратите, държат нещата при мен под контрол .

# 454
Много жени имат, ето тук една дама на предната страница сподели случай, че при прием на хормони при ранна менопауза е последвало напълняване. Аз спортувам всеки ден и не мога без въглехидрати и то бързи, т.е. шоколад.  Peace

# 455
Грешка.

# 456
Скрит текст:
Много жени имат, ето тук една дама на предната страница сподели случай, че при прием на хормони при ранна менопауза е последвало напълняване. Аз спортувам всеки ден и
не мога без въглехидрати и то бързи, т.е. шоколад.  Peace
Когато човек е достатъчно мотивиран, без всичко може.     Laughing
И аз мислех, че не мога без сладкишчета и хлебчета, ама от около 6 месеца хляб не съм яла, пък хич не ми липсва.....  и свалям кг въпреки "играта" на хормоните и навлизането в менопаузата.
Или, както се казва:"Няма начин да няма начин!".Мотивацията е ключът от бараката.

# 457
А, ясно.
Ами то и аз нямам проблеми с теглото Laughing
Без глутен и ограничението на  въглехидратите, държат нещата при мен под контрол .

И аз.
Не съм съвсем на безглутенова диета, но почти не ям тесто и производни.
И ходя много пеш.

# 458
Бастет, ако човек спортува всеки ден, и има проблеми с теглото, значи в храненето нещо не е както трябва.  Peace

# 459
Бастет, ако човек спортува всеки ден, и има проблеми с теглото, значи в храненето нещо не е както трябва.  Peace

Ама аз нямам - при 167 см съм 57 кт.

# 460
Много жени имат, ето тук една дама на предната страница сподели случай, че при прием на хормони при ранна менопауза е последвало напълняване. Аз спортувам всеки ден и не мога без въглехидрати и то бързи, т.е. шоколадPeace

И аз така си мислех, но се оказа, че не само мога, ами даже не се сещам за него.
Това, че спортуваш се обезмисля, след като не се храниш правилно.
От самия спорт не се отслабва.
Да, добре е за мускулатурата, но не и за теглото.

# 461

Аз съм 164/47. Wink

# 462

Аз съм 164/47. Wink

Чудесно,  Grinning
Скрит текст:
при 50 кила преди години имах доста слаботелесен вид, бях се изсушила, сега имам доста мускулатура обаче, тя тежи. Целя друг изглед.

# 463

Значи грешно съм разбрала, ще ме извиниш  Simple Smile  Peace

# 464

Значи грешно съм разбрала, ще ме извиниш  Simple Smile  Peace

Няма страшно Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт