Канадски мами - 2

• 17 567
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
....Ние тази година решихме да си направим голям подарък "къща" и днес ще подписваме документите за морги4а....
Краси, желая Ви успешно подписване на договора.  Hug Това е голямо решение за Вас и предполагам колко дълго сте го взимали. Дано да сте много щастливи в новата къща! Това е страхотен подарък които си правите за миналият/ на татито Ви/ и настоящ/ твоят/ Рождени Дни! Успех и ако искаш кажи по- вече подробности за подаръка. Heart Eyes

# 226

Дидка, как си мила? Гърлото така ме боли, че другия път излизам с вълнена шапка. Викито как е? Heart Eyes

Оки съм аз, а Викича малко смърча, но това е нормално Peace Ама аз съм за убиване  Embarassed трябваше да дойда до в къщи и да и да ти дам шапка...
Днес да ви чакаме ли Hug

Краси, честито - пожелавам ви само щастливи и прекрасни моменти в новия дом Wink

Гаргамелчо - как сте днес, надявам се вече по-добре Peace

# 227
.... Edmonton mall .......Зарекла съм се, че някой ден ще го разнищя ....
cho4o, със сигурност ще ти трябва поне седмица за да го обиколиш, но тук са предвидили това и в WEMall си има хотели, че дори и "море", roller coasters ... Абе, знаят хората как да се забавляват. Hug

Дидка, как вървят приготовленията за посрещането на гостито др. седмица?

Последна редакция: пт, 28 апр 2006, 23:56 от Kalida

# 228
Момичета напоследък имам доста задачи и не ми остава време за форума, но когато мога ви чета. В неделя ще се постарая да дойда с мъжа ми на срещата.
Днес бях на фетална морфология и ми казаха, че ще си имам момченце.  stork-boy Таткото е много щастлив, а пък аз съм малко шокирана, защото си мислех, че ще е момиче. Поне за такова го правехме.
По време на изследването ни казаха, че не може да се дава информация за органите дали са му нормални, което доста ни озадачи,  Shocked но накрая все пак ни дадоха един Report и в него заключението е, че всички органи са в норма. Повече информация щял да ми даде лекаря, който ми следи бременността.  newsm78

# 229
Каролина, това е чудесна новина.  Hug Честито!   bouquet Много е хубаво, че си направила това изследване. Радвам се, че всичко е наред. Не зная дали тук правят скрининг на кръвта. Докато все още бях в България моята лекарка много настояваше да го направя, въпреки че много от бременните не го правят, а тук на канадците им е много чудно. Може да говориш с твоя лекар за това изследване и да чуеш и неговото мнение. А информация има и в този сайт, доколкото си спомням.
Пожелавам на всички приятен ден и се надявам да се видим утре!
Ние няма да имаме интернет около две седмици  #Crazy затова няма да мога да влизам във форума!
  bouquet

# 230
Днес бях на фетална морфология и ми казаха, че ще си имам момченце.  stork-boy Таткото е много щастлив, а пък аз съм малко шокирана, защото си мислех, че ще е момиче. Поне за такова го правехме.
По време на изследването ни казаха, че не може да се дава информация за органите дали са му нормални, което доста ни озадачи,  Shocked но накрая все пак ни дадоха един Report и в него заключението е, че всички органи са в норма. Повече информация щял да ми даде лекаря, който ми следи бременността.  newsm78

4естито мъжко попълнение! Да ви е жив и здрав и да стане голям юнак за радост на мама и тати! Не се притеснявай, ще свикнеш с мисълта за мом4енце и после няма да ти се иска друго! Моят мъж като 4е ли беше малко разо4арован от новината за моми4е в на4алото, но ела сега да го видиш. Имам 4увството, 4е ще е най-гордият женски татко  Hug

Да, мила, провеждащите фетална морфология, тези, които ни гледат на УЗ, тези, които ни взимат кръв и т.н. не са длъжни да съобщават резултатите. Така е изградена здравната система тук. Всяко нещо се прави от съответния специалист и се пращат резултатите на лекуващият те лекар. Той е 4овекът, който ще систематизира и анализира данните и ще ти ги съобщи.
Аз досега имам късмет и попадам все на "сговор4иви" хора и ми казват горе-долу относно изследването. Само веднъж не пожелаха да ми кажат, но тогава новините не бяха добри. Не мога да ги виня, 4е си спестиха неприятностите. Оставиха "мръсната работа" за доктора.

Но щом на репорта показателите са в нормалните граници - вси4ко е наред! Ако репорта е пълен с разни незнайни термини - тогава бих се притеснила.

# 231
....че ще си имам момченце. ....че всички органи са в норма....
Каролина, това са две страхотни новини: че ще си имате Момченце и че всички органи са наред. Честито!!! Heart Eyes

Момичета/ торонтски мами/, желая Ви Приятно изкарване на срещата утре в Хай парк. Много слънце и усмивки. Heart Eyes И разбира се и хубави снимки, дори по- хувави и от миналата среща, ще чакаме. Hug

# 232
  • Торонто/Сливен
Каролина, честито ви момченце! Hug И ние бяхме също като вас - винаги сме мислели, че ще имаме момиче, даже с името бяхме готови поне 5 години, преди да забременея. ooooh! Като каза лекарят, че е момче, си помислих, че е сбъркал. Обаче докато излезем от кабинета вече бях приела мисълта, пък на другия ден вече бях забравила, че има друг пол, освен мъжки. Grinning

С нетърпение чакам утре, дано временцето е като през последните дни. Мъжът ми е много навит да ходим на някой увеселителен парк. Днес гледа сайта на Уондърфул нещо си, не внимавах много. ooooh! Който е навит да свирка, може да спретнем едно ходене като за следваща среща. Sunglasses

Гери, нали ще дойдеш? Домъчня ми за теб, не си и звънкала скоро. Confused

Краси, честит нов дом и от мен. Само хубави дни да имате в него. Grinning

Аз чакам Дени да се събуди и да хукваме навън. Сигурно и вие сте по разходки тия дни. Sunglasses

# 233
Montmourancy Falls е страхотно местенце, ние ходихме през зимата -езерото беше замръзнало и вървейки по него стигнахме подножието на водопада..-не пропускайте да отидете до там. Да не забравяме и старият Квебек, който на мен специално ми навява спомени за стария Пловдив..

От 4 до 22 Май в Отава(по близо е от Квебек) има фестивал на лалетата - празник за о4ите. Тази година пак ще отидем с удоволствие.

В Монтреал оби4аме много да ходим в стария град, където можете да видите катедралата "Нотр Дам"(копие на френската) и да се разхождаме на пристанището-всяка събота или неделя има нещо интересно там , на планината " Mont Royal", на остров "Jean Drapeau", където можете да направите кръг4е на пистата на Формула1 и да посетите Биосферата, отивайки на ботани4еската градина можете да видите олимпийския стадион+биодом.Има много музеи, не сме имали време да ходим, но ще отидем със сигурност на една изложба "The treаsure of Tscar", която се показва за последно(поне така ми казаха)- изложбата е до 6 май.
За друго сега не се сещам, наистина през лятото има пове4е празници и фестивали(безплатни), но лятото. А  ние сме любители на паркове, където можеш да си направиш барбекю и детето да поти4а на воля, така 4е други мами-монреалки могат да добавят нещо в списъка.
А за пийването заедно няма проблем  Peace

страхотно инфо сте дали моми4ета Hug Ние с мъжа ми се замислихме ве4е за следващата ни по4ивка.

.... Edmonton mall .......Зарекла съм се, че някой ден ще го разнищя ....

cho4o, ти ми разбуди любопитството с този мол, запо4вам и аз да го разнищвам Simple Smile

Момичета напоследък имам доста задачи и не ми остава време за форума, но когато мога ви чета. В неделя ще се постарая да дойда с мъжа ми на срещата.

Каролина, 4етито мила за прекрастната новина ще видиш, 4е и с мъжко ще е доста весело Hug

Цитат на: дидка
Оки съм аз, а Викича малко смърча, но това е нормално
Дидка сладка, как е Вики4а? Подсмър4а ли още милия? Дано се оправи скоро, Раян така ми подсмър4а цяла зима и пролет, едвам сега запо4на да се пооправя Confused

Успех и ако искаш кажи по- вече подробности за подаръка. Heart Eyes

Разбира се, 4е нямам нищо против стига да не прозву4и като хвалба Wink но съм много щастлива не само заради покупката, но и заради самото място. Къщата не е много голяма и нова, около 30г. е но задния и двор гледа към парк с детска площадка, кпято е и водна площадка през лятото. ЕТО НЯКОЛКО СНИМКИ

# 234
....но съм много щастлива не само заради покупката, но и заради самото място. ..
Краси, очевидно има за какво да си щастлива.  Heart EyesИ къде се намира това местенце/ очевидно квартал на Торонто/? Колко Ви струва това малко бижу, със сигурност над 250хил САД? Колко bedrooms имате, а basement имате ли си? Разкажи по подробно, моля! Ако някои от въпросите ми те притесняват просто ги прескочи! Peace От кога се нанасяте там?

Момичета, как мина срещата?

Снежи, Вие кога пътувате за БГ? Десито сигурно много се радва. Hug

# 235
Момичета, благодаря за пожеланията за моя малък мъж.
Ето малко снимки от срещата: http://community.webshots.com/photo/549527804/2921350000082217001ehXfVL
Днес бяхме повече от миналия път, но забравихме да си направим обща снимка.  newsm78

# 236
  • Торонто/Сливен
http://pg.photos.yahoo.com/ph/n_nencheva/album?.dir=267b&.sr … encheva/my_photos

Ето си и моите снимки - този път малко снимах и повече тичах. Laughing Ама верно не си направихме обща снимка, как така забравихме?! ooooh!
Очакваме предложения за място и дата на следващата среща, стана ясно, че Хай парк е твърде пренаселен и нервите на съпружествата-шофьори не издържат. Laughing

Краси, много симпатична къщичка, къде е наистина?

Другите мами, още ли не сте се прибрали, а? Sunglasses Mr. Green

# 237
Торонтянки завиждаааааааааам ви Heart Eyes Hug Heart Eyes
Пак сте си спретнали един малък празник. Супер сте   newsm51
Лятото ще ви посетим 100%, дано да нямате нищо против Wink

Краси, честита покупка   newsm10 Дано тази къща ви носи само топлина и разбирателство HugКакъв хубав двор имате, малкия Раян ще лудее на воля Joy, а пък и вие, какви партита ще спрятате там newsm68 newsm44
(По едно и също време си купихме къщи, знаеш може да ни се отдаде заедно да прескочим до Едмантън  newsm03)

Каролина прекрасна новина  bouquetДа сте живи и здрави и синчето да ви донесе много щастие, а след него и едно момиченце  smile3503

Е, за такова хубаво време си мячтая, вече не помня от кога  newsm12 Този уикенд беше върха. Обаче вчера бях на работа и ме беше много яд. Но днес като излезнахме сутринта и сега се прибираме и то заради някакъв мач.  newsm11 Бяхме на картинг, "голямото ми дете" малко да се позабавлява, но горкия така изгоря, че сега съжалява, че сме ходили newsm62.
Дидка жалко, че не дойдохте  smile3518

Пожелавам, утрешният ви ден да е прекрасен   newsm08

Последна редакция: пн, 01 май 2006, 04:37 от cho4o

# 238
  • The wild, wild west
Момичета благодаря Ви страхотно много за отзивчивостта!!!  Hug Записвам си всичко наи-подробно и ще проуча непременно как се стига до тези места и други подробности.  Grinning

Само пътуването с колата малко ме плаши. Сладкия в момента израства кътници и е доста мизерничък. А пък като го сложим и в кола съвсем му дотежава. Надяжам се до тогава да избият и да сме пак във ведро настроение. ooooh!

Аз ще пусна едно съобщение като наближи пътуването, а пък които иска е добре дошъл да се присъедини към нас - парк, кафене, ресторант. Ние сме навити за всичко. Peace
А ние пък мойем да разкажем за Филаделфиа - и тук има какжо да се разгледа! Grinning

# 239
Да, хубава срещичка беше. Само дето ние дойдохме малко по-късно, но пак хванахме купона.  Laughing Аз също съм за ново място на срещите, че този парк, въпреки че ни е много удобен, започна вече да ни писва. Мамите от Мисисага могат да предложат нещо, но за мен дори ще е по-удобно през седмицата. Купих си кенгуру за малката и сега си търся дестинация, за да го пробвам. Grinning
 Краси, честита ви къщичка. С пожелание за много весели дни и уютни нощи в новият ви дом. Да постигате все така целите си и занапред.
 Снежи, да ти е жива и здрава рожденичката още веднъж. После да разправяш как е минал загряващият купон  Laughing.

Каролина, честито ви момченце! Hug И ние бяхме също като вас - винаги сме мислели, че ще имаме момиче, даже с името бяхме готови поне 5 години, преди да забременея. ooooh!
  Аз пък така все си мислех, че ще имаме момченце. Имах си и готово име и дори бях изтормозила малко мъжът ми с щурите ми идеи за секс в определени дни и т.н. Даже моят съпруг се беше притеснил по едно време, дали ако е момиченце ще го обичам  Embarassed. Ноо сега не си давам мойто Иве срещу 10 момченца наредени.  Laughing И толкова се радвам, че е именно момиченце. Много съм щастлива  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт