Цветята в нашия дом-Тема 72

• 75 159
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • SHOOT ME 10 $
Празнувайте "Вещици"!!!!
Лелее колко коментари без нито една китка...
офф: ягодата на Мидко е НЕотровна, защото се шегува /или пък заяжда/ с мен по повод нещо, което написах за едно отровно растение, което ми подариха преди време  Peace
Още един без китка... Naughty

Не мога да си позволя да се заяждам с една вещ.. т.е. "Мило момиче"
Предлагам "мир" Peace с букет специално

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 07:51 от midkoo

# 601
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз искам коренчетата на тия красавици  Hug

# 602
Мидко, много хубава огнена красавица!

# 603
  • SHOOT ME 10 $
Мидко, много хубава огнена красавица!
За огнена жена - като гледам с какъв нрав е...хубав де Naughty
Скрит текст:
Скрит текст:
пак ме гложди едно любопитство...то ще ме довърши някой ден...

st. Dobri
За моите китки ли питаш Доби?
Ми кво чакаш..идвай...и туй ако не е покана...
Скрит текст:
бе многу съм курназ аз ,ама...

# 604
ще дойда и ще се чудиш накъде да бягаш по-напред  Whistling

# 605
  • SHOOT ME 10 $
ще дойда и ще се чудиш накъде да бягаш по-напред  Whistling
Не съм първа младост вече.Взех да не бягам много. Отдавна ми взеха страха...ще се дам  Hug

# 606
 Имам английско мушкато, на което постепенно му изсъхват шумките по цялото протежение на стъблото. Искам да го спася, но от скоро имам цветя и не знам какъв му е проблема. Подариха ми го лятото и се  развиваше  добре, но откакто го прибрах  започна да вехне леко-полека. Истината е , че го пресадих преди да го прибера и се съмнявам дали не е това причината  Thinking

# 607
Стресирано е и изхвърля листа, нормално.
Не го преполивай.

# 608
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте
Градинката ми - сега

И поредния букет за ЛМ

# 609
  • Сф
Може ли да ми помогнете какво му е на спатифилиума? Подариха ми го миналата Коледа, много добре тръгна, листа, цветове, но в края на това лято забелязах, че на листата се появяват сухи места. Спря да цъфти.
Ето снимка

Благодаря.

# 610
  • на североизток от Рая
Мираж, това ми прилича на Антуриум. Но съм през телефона и може да греша. Да не е сух въздухът при цветето? Пулверизираш ли листата му?

# 611
Може ли да ми помогнете какво му е на спатифилиума? Подариха ми го миналата Коледа, много добре тръгна, листа, цветове, но в края на това лято забелязах, че на листата се появяват сухи места. Спря да цъфти.
Ето снимка

Благодаря.

Това е Антуриум. Пресади го. Виж дали няма гадинки в пръстта. Дръж го на светло и най-вече далеч от климатик.

# 612
Търся съвет за отглеждане на банан в саксия. Пусна за кратко време доста листа. Но започнаха да пожълтяват всички, даже и най-новите. Каква може да е причината?

# 613
Ето снимка

Благодаря.

спатифилума ти е антуриум  Peace
иска въздушна влага, подхранване, светло място, но не на пряка светлина и да не го местиш много много  Blush

би издържал засушаване (моите не се сещат да поливат като ме няма), но не издържа да е постоянно мокра пръста - изгниват корените  Hug

за банана: как го поливате? нашия загина от прясно налята вода. може да е имало повее хлор  Blush

# 614
  • Сф
Може и антуриум да е, аз ги бъркам  Grinning
Не съм го местила, нито присаждала, по никакъв начин не съм променяла грижите от преди и след като почна да съхне. До него има още един антуриум, червен, на който нищо му няма. И двата са срещу климатика, но започна да съхне още лятото преди да почнем да пускаме отоплението.

Благодаря за съветите, ще го преместя в детската на светло, дано там му хареса.

Общи условия

Активация на акаунт