СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 511
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 225
blaga2005, да. Компютърът ги класира отгоре на долу по желанията. ако стига за първото желание, ни кой не проверява за второто.

teddy898 - пишеше на сайта на РИО
Хуманитарната /бившата Благоев/, 60-класното в Тракия /Софроний Врачански/, СОУ П.К.Яворов, СОУ К-К Филисоф /бившето Г.Димитров/ до гарата  Peace

за деца от други област - СОУ "Софроний Врачански" в Ж.К. Тракия

Благодаря ти!  bouquet

# 226
  • София
Здравейте момичета,
Някой има ли линк към по- подробна обща статистика от 2015?
Или поне знаете ли на коя позиция е било последното влязло в 91 НЕГ момиче?

http://www.danybon.com/obrazovanie/rezultati-ot-maturi-2015/
последното влязло в 91 НЕГ момиче - мога да ти го кажа довечера след 8 Simple Smile

2015 година минималния бал за 91 НЕГ за момичета е 34.684.

# 227
Здравейте момичета,
Някой има ли линк към по- подробна обща статистика от 2015?
Или поне знаете ли на коя позиция е било последното влязло в 91 НЕГ момиче?

http://www.danybon.com/obrazovanie/rezultati-ot-maturi-2015/
последното влязло в 91 НЕГ момиче - мога да ти го кажа довечера след 8 Simple Smile
Намерих  ги!
http://www.danybon.com/wp-content/uploads/2015/07/min_max_po_par … ki_2klasirane.pdf
Мерси

# 228
  • out of space

Емилио94, това "оригинал на медицинско свидетелство, издадено от лекуващия лекар на ученика" се казва лична медицинска здравно-профилактична карта и личният лекар може да я изпринти от компютъра си. Трябва после само да я подпише и подпечата.

Зависи за къде! Аз занесох медицинско от ЛЛ, но от училището ми дадоха собствена бланка и трябваше да ходя пак при лекаря...
Сега като си спомня, дъщеря ми я занеса около 2 месеца след почване на годината...

# 229
  • София
АК ми бяха дали тяхна бланка, но казаха, че приемат и рзпечатка от електронната, и верно я приеха.

# 230
Днес отидохме да видим работата по БЕЛ, защото синът ми има 5.04, а очакваше около 5.30 - 5.50. Оказа се например, че на задача за преобразуване на израз в не знам си какво, му бяха написали 0 точки, въпреки, че е вярно. Проблемът бил, че не е преписал останалата част от изречението, а е написал само преобразуваната част Sad  Това струва ли ви се редно? Все пак са 3 т! Така или иначе балът ще му стигне за къде иска, защото по мат има 5.88, но все пак ми се стори прекалено ...

Ами, ако е такова условието е редно и още как. Все пак децата трябва да спазват условията. Това е като в математиката, не ти искат само крайния резултат, а начина на решение. Не че не е вярно, но такива са изискванията.

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 16:40 от di.va

# 231
  • София
Имате ли представа дали от НПМГ изнасят статистика за всички явили се (по математика)? След като вече загубихме шанс за СМГ, се чудя как ще са нещата за НПМГ.

# 232
  • най-шареното място
Flash*, няма. Но положението е каквото съм го описала, за съжаление.

# 233
  • София, Дървеница
Имате ли представа дали от НПМГ изнасят статистика за всички явили се (по математика)? След като вече загубихме шанс за СМГ, се чудя как ще са нещата за НПМГ.

http://npmg.org/wp-content/uploads/2016/06/2016_priem_math.png

Hug

# 234
Имате ли представа от колко часа на 16.06 започва приемането на документи за кандидатстване в училищата-гнезда и трябва ли задължително да присъства и детето?

# 235
  • I want it all and I want it now.

Много двойки от тази статистика.  Crazy
В ТУЕС почти няма двойки.

# 236
  • I want it all and I want it now.
Имате ли представа от колко часа на 16.06 започва приемането на документи за кандидатстване в училищата-гнезда и трябва ли задължително да присъства и детето?

Не е задължително да  присъства. В училището, което сте си избрали да подавате публикуват на интернет страницата си работно време. В интернет пише: От 8.00 ЧАСА До 18.00 ЧАСА.

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 16:37 от Syn

# 237

Ако форматът в ТУЕС включва тестови задачи с избираем отговор, е напълно нормално почти да няма двойки.

# 238

Ако форматът в ТУЕС включва тестови задачи с избираем отговор, е напълно нормално почти да няма двойки.

А знае ли някой какъв е формата на изпита в ТУЕС?

# 239
  • София
И аз накрая да се запиша в темата. Благодаря, Бети!
Ходих днес да гледам работите и по двата предмета. Изглежда няма грешка м/у точките и оценките. Направи ми впечатление, че точките по БЕЛ бяха кръгло число, а тези по математика завършваха на 0,5т.   Не дават нищо да се записва и тъй като детето на някои въпроси с отговор, беше забравило какво всъщност е отговорило, то сега това, което проверихме бяха всъщност кой са грешните отговори. Иначе в страни от работата никъде не видях да са поставяни точки срещу всяка задача. Само тикчета на правилните и подчертано в два цвята /обясниха ни, че са на двамата проверяващи/ на грешките. Ето защо не мога да кажа на тезата примерно и на другите отворени въпроса по колко точки са и дали.

Общи условия

Активация на акаунт