СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 553
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Имате ли представа дали от НПМГ изнасят статистика за всички явили се (по математика)? След като вече загубихме шанс за СМГ, се чудя как ще са нещата за НПМГ.

http://npmg.org/wp-content/uploads/2016/06/2016_priem_math.png

Hug
Много благодаря! Само, че още не са излезли резултатите и не знам колко имаме. Това за тази година ли е?

# 241
  • София

Много двойки от тази статистика.  Crazy
В ТУЕС почти няма двойки.
Ако форматът в ТУЕС включва тестови задачи с избираем отговор, е напълно нормално почти да няма двойки.

А знае ли някой какъв е формата на изпита в ТУЕС?
Много подобен на НВО. Задачите са малко по-трудни от тези на НВО, особено тези от "втория модул".
А защо мислите, че трябва толкова голям процент двойки както на НВО? Все пак там кандидатстват деца, които смятат, че математиката не им е проблем.

# 242
  • София, Дървеница
Имате ли представа дали от НПМГ изнасят статистика за всички явили се (по математика)? След като вече загубихме шанс за СМГ, се чудя как ще са нещата за НПМГ.

http://npmg.org/wp-content/uploads/2016/06/2016_priem_math.png

Hug
Много благодаря! Само, че още не са излезли резултатите и не знам колко имаме. Това за тази година ли е?
Да, от сайта им е "Приемната кампания в картинки"  Simple Smile  Има и за изпита по Биология.
Резултати на 08.06. след 17 часа

# 243
А защо мислите, че трябва толкова голям процент двойки както на НВО? Все пак там кандидатстват деца, които смятат, че математиката не им е проблем.
Сравнението беше със статистиката от НПМГ, а не от НВО.

# 244
  • София
О, съжалявам Simple Smile
Изпитът на ТУЕС е много по-лесен от този на НПМГ.

# 245
  • София
Нашата девойка ходи да си провери математиката. Оказало се е, че грешката е в "нашия телевизор". 5 т. не са признати, защото не го е преписала там, където трябва. Знаеше, че го е решила, но май е в някаква чернова, а не там, където гледат проверяващите. Сега ще си носи последствията. В най-лошия случай ще остане в 32 СОУ.

# 246
  • София
Може ли някой да каже кое между училищата е по-добро: 32 СОУ, 31 СОУ или 22 СОУ? Много са ми непознати като училища. По принцип има добри отзиви и за трите. Интересуват ме основно паралелките с английски и немски. И според вас заслужава ли си да пишем втора немска и втора английска при положение, че са ни страшно далеч - ще пътува около час и половина в едната посока? Благодаря!

# 247
  • I want it all and I want it now.
Учителката и по български много ми го хвали 22 СОУ.
 Имам и познато дете в по горен курс там с испански.
 Доволна е.
За разстоянието си зависи от детето.
Моята трудно става сутрин и това ще ми е определящо.

# 248
  • София
Tzvetche, в 22-ро се сформират паралелки, които са предимно (а често и изцяло) момичешки. 32-ро според мен е с по-симпатични ученици в горните класове, отколкото 18-то (на база наблюдения, без да познавам децата, просто имам път в района). За 31-во нищо не мога да кажа. Ако детето има шансове за 2-ра АЕГ и за 73-то, според мен те са много по-добър вариант от 22, 31 и 32.  Wink Дали си струва пътуването? - В гимназията повечето деца пътуват. На мен това не би ми било водещо като преценявам плюсовете и минусите на училищата.

# 249
Сравнението беше със статистиката от НПМГ, а не от НВО.
Не съм съгласна, че кандидатстват само деца на които математиката не им е проблем Laughing видяхме  2 деца от нашето училище, които са много, ама много зле по МАТ, но са с "амбициозни " родители, които  явно са сметнали за необходимо да ги заведат.Нищо има смисъл и от това, поне ще спрат да винят госпожата по МАТ в училище и ще се усетят, че грешката си е в тяхното дете  Grinning

# 250
  • София
Tzvetche, Дали си струва пътуването? - В гимназията повечето деца пътуват. На мен това не би ми било водещо като преценявам плюсовете и минусите на училищата.

+1 Peace

# 251
  • Варна
Дъщерята на приятелката ми е в 22ро .Крайно недоволна е. Учителите (не всички поне) са меко казано откачени от това, което ми разказва. Съжалявам, не намирам по-мека дума! 

# 252
Tzvetche, в 22-ро се сформират паралелки, които са предимно (а често и изцяло) момичешки. 32-ро според мен е с по-симпатични ученици в горните класове, отколкото 18-то (на база наблюдения, без да познавам децата, просто имам път в района). За 31-во нищо не мога да кажа. Ако детето има шансове за 2-ра АЕГ и за 73-то, според мен те са много по-добър вариант от 22, 31 и 32.  Wink Дали си струва пътуването? - В гимназията повечето деца пътуват. На мен това не би ми било водещо като преценявам плюсовете и минусите на училищата.

И аз мисля, че излишно си тормозим децата, когато става въпрос за 3ч. на ден пътуване и то с градски транспорт. За да пристигне в 7ч. и 30 мин за училище, а те навярно ги искат в 7ч. и  15 мин, то трябва да стане най-късно в 5ч. и 15 мин сутрин. След училище ще се прибере скапано от умора и трябва да сяда да учи.

# 253
  • София
Втора Английска е на две спирки с трамвая след 22-ро

# 254
Пътуването си е от голямо значение, колкото по-близо е училището, толкова по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт