СЕДМИ клас - 8 - Успех!/06.06. - 12.06.2016 г./

• 157 568
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 255
  • I want it all and I want it now.
Естествено  е че на първо място си пиши Англистиката и Немската  и накрая вече останалите училища.  

# 256
  • Бургас
училищата обявяват ли резултати поименно за своите ученици или информацията е само за вътрешно ползване

# 257
  • София
[quote author=blaga2005 link=topic=926456.msg33233024#msg33233024 date=1465223727
И аз мисля, че излишно си тормозим децата, когато става въпрос за 3ч. на ден пътуване и то с градски транспорт. За да пристигне в 7ч. и 30 мин за училище, а те навярно ги искат в 7ч. и  15 мин, то трябва да стане най-късно в 5ч. и 15 мин сутрин. След училище ще се прибере скапано от умора и трябва да сяда да учи.
[/quote]
Какво означава "тормозим"? Важното през следващите 5 години е училището и средата, а не пътуването. И аз пътувам до училище всеки ден по 1 час на отиване и после толкова на връщане. Колко от вас пътуват всеки ден на работа по час или повече? Това значи ли, че ще се откажете от работата си? Все пак София е голям град и транспортът си е предизвикателство. Ами, ако живеете в Рио де Жанейро?
Имала съм деца, които пет години всеки ден са пътували от Ихтиман, Елин Пелин, Перник и никога не са се оплаквали. Всичко зависи от мотивацията, от желанието.

# 258
има и резултати в аванс по математика и география за НПМГ ( не само таблици)

# 259
Утре в училището ще бъдат залепени поименни списъци с резултатите от НВО  Crazy
Поне при нас ще е така. Така, че всеки ще може да види и резултатите. Mr. Green В нейният клас има и деца с двойки и тези списъци не знам как ще им понесат.

# 260
  • София
Цитат
author=ganis link=topic=926456.msg33233082#msg33233082 date=1465224272]
Цитат
author=blaga2005 link=topic=926456.msg33233024#msg33233024 date=1465223727
И аз мисля, че излишно си тормозим децата, когато става въпрос за 3ч. на ден пътуване и то с градски транспорт. За да пристигне в 7ч. и 30 мин за училище, а те навярно ги искат в 7ч. и  15 мин, то трябва да стане най-късно в 5ч. и 15 мин сутрин. След училище ще се прибере скапано от умора и трябва да сяда да учи.
Какво означава "тормозим"? Важното през следващите 5 години е училището и средата, а не пътуването. И аз пътувам до училище всеки ден по 1 час на отиване и после толкова на връщане. Колко от вас пътуват всеки ден на работа по час или повече? Това значи ли, че ще се откажете от работата си? Все пак София е голям град и транспортът си е предизвикателство. Ами, ако живеете в Рио де Жанейро?
Имала съм деца, които пет години всеки ден са пътували от Ихтиман, Елин Пелин, Перник и никога не са се оплаквали. Всичко зависи от мотивацията, от желанието.
[/quote]

# 261
  • out of space

Не е така! Естествено, че зависи какво е разстоянието и транспорта до училището. Ти сигурно пътуваш с кола, но знаеш ли какво е младо и красиво момиче да се мота по трамваи, рейсове и места населени предимно с бежанци и братя? Айде, няма нужда  ooooh!

По тази причина м.г. не включих желано училище в списъка, защото се намираше до централния затвор...

# 262
По математика има интересни неща. Деца с признати оценки са изкарали доста по-различни резултати на изпита.

# 263
  • София
Излязоха резултатите по математика в НПМГ.

# 264
  • Бургас
всяко училище ли е задължено да обяви списъци с поименни резултати, много искам да видя при нас оценките

# 265
И аз имам доста неприятни спомени от рейсовете в гимназията. Всеки си преценява според детето. Според моето трябва да я возя с колата всеки ден  Laughing

# 266
всяко училище ли е задължено да обяви списъци с поименни резултати, много искам да видя при нас оценките
При нас в училището-гнездо изнасят пълните списъци.

# 267
  • София
По математика има интересни неща. Деца с признати оценки са изкарали доста по-различни резултати на изпита.

Предполага се, че са се явили за повишение на признатите оценки ли? Имат ли право на избор с коя да кандидатстват?

# 268

Предполага се, че са се явили за повишение на признатите оценки ли? Имат ли право на избор с коя да кандидатстват?
Нямат. По регламент се взема по-високата.  Laughing

# 269
Да, уфффф, изпита беше доста труден, ние сме от приетите деца, сега остава голямото мислене, отново, кое е правилното училище newsm78
не знам защо го оплюват така НПМГ напоследък, като гледам ситото на входа...

Общи условия

Активация на акаунт