Черешката на тортата - сезон 7

• 91 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
art deco, явно аз тогава съм с погрешно мнение  Peace. Ще взема да гледам (ако няма да пречи на някой мач hahaha). Нямам сериозни наблюдения върху него, не се появява особено по лайф предавания и може да съм си изградила мнение, което да не отговаря на истината. Wink
Ами напълно е възможно в тази среда да се поразчупи и да бъде естеВствен  Grinning  Всякакви превъплащения са възможни, когато те изкарат от зоната на комфорта ти...  Wink

# 496
Малко съм разочарована, очаквах да има воловани с манатарки...

# 497
И не че е няква нечувано невъзможно комбинация на възглавничките и покривката, а самия десен. Тъмен, шарен, натрапчив. Категорично не позволява нито на сервиза, нито на храната да бъдат презентирани. Губят се в шарките на "пеньоара".

То може в един десен, ама едно е каре Виши, съвсем друго тая папагалска шарка, дето Тенчева я беше нацвъкала напосоки как ѝ падне  -  натрапчиво, смешно и непропорционално - покривката върху масата огромна, перденцето - някакво смешно набрано и стърчащо (платът очевидно не е подходящ за перде) и лепнато отгоре като кръпка на корниза, а възглавничките - миниатюрни като носни кърпички ...    безидейно, колкото искаш. Ми вземи си основните тонове тонове от десена и поръчай някакви дюс възгравници и пердета и заший там по един бордюр от папагалската шаренийка щом пък чак толкова ти харесва и не можеш да живееш без нея. Само мир да има.  Laughing

# 498
  • София

Ти пък...аз най-малкото очаквах трюфели. chef

# 499
И моите пердета, възглавнички на дивана, столове и тишлайфер са еднакви. Не знаех, че е токова зле.
Ох, аз много си ги харесвам  Mr. Green
Беше ми приятно да видя, че и някой друг е като мен.
Защо да е зле ако е приятно за окото? При Ирина имах чувството, че е метнала пеньоара на баба си върху масата. При всички хора около масата и прибори върху нея, единственото, което виждах беше покривката. Толкова шарена и натрапчива, а в същото време те депресира въпреки шаренията.
Иначе и на мен ми хареса вечерта на Ирина. Аз съм си добро прасенце и не ми пречи, че ще ми сервират френска, италианска, китайска и каквато искат кухня едновременно. hahaha
Ще гледам и другата седмица. Та аз Джино и Емануела изтърпях, та една Линдарева ли ще ми се опре? Mr. Green

# 500

Не за друго, тя е закърмена с тях, затова..Simple Smile

# 501
Не се притеснявайте, това с трюфелите ще е за следващия път. Ако си мислите, че това участие й е за последно, жестоко се лъжете  Joy
Пък и не само на нея.

# 502
  • София

Не за друго, тя е закърмена с тях, затова..Simple Smile

Викаш малко разнообразие, а?

П.С. Не искам да съм гаднярка, но Ирина го дава много тежко и надниквайки в ежедневието й съм малко разочарована. Очаквах нещата да са доста "по-така".

# 503
Тя закърмена с трюфели, баба ѝ - с кроасани, наистина произхожда от аристократично семейство. hahaha

# 504
  • София
Тя закърмена с трюфели, баба ѝ - с кроасани, наистина произхожда от аристократично семейство. hahaha
И от тесто за "кроасани" прави обикновени соленки.

# 505
  • До морето
Не семейство, а фамилия!!! Както беше казала една съфорумка - Всичките семейства кат' семейства, само нейното Фамилия  hahaha

# 506
До колкото си спомням в една статия разправяше как другите баби правили баници,а нейната-воловани с манатарки.Очаквах да присъстват на тазвечерната трапеза.

# 507
  • До морето
А Джулия Чайлд не е ли тази дето има 4-5-6 деца? Явно и тука имаме оприличаване с главния герой от преказката.

# 508
  • ГО
Прави сте. Не съчетаването на възглавничките и завесите е странно, а десенът, който Ирина е избрала. Няма какво да си кривя душата - не беше хубава покривката.

# 509
  • София
А Джулия Чайлд не е ли тази дето има 4-5-6 деца? Явно и тука имаме оприличаване с главния герой от преказката.
Джулия Чайлд има ли деца?

Общи условия

Активация на акаунт