Черешката на тортата - сезон 7

• 91 882
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Браво на Ирина! Чудесно! Покривката е като малките перденца - над тюлените и възглавничките, но! на нея се губи  хубавият сервиз. Можеше да сложи бяла с две ленти от шареното - за да запази концепцията.

Другата седмица Разпознах Н, Сотиров и Бони, Моника Валериева ( не съм сигурна).

Весела Нейнски ми стори, че "изненадата" на някой от участниците, но дано да е участник, защото домът й е много бонбонски. Ако ги посрещне у тях , де.

# 481
Весела Нейнски напълняла ли е или е претърпяла някакви корекции, които са я обезобразили?

# 482
Покривката, перденцето и възглавничките - смешно изглежда всичко да е в един десен ... все едно е взела един топ плат и шили докато не свърши  newsm78
...май не си видяла, че и огромната лампа над кухненската маса беше "опакована" в същия десен Mr. Green

И аз няма да си кривя душата - колкото и да не харесвам Ирина, мисля че сготви и се представи добре....може би менюто не беше много добре съчетано, но ми хареса как приготви ястията.

# 483
  • ГО
И моите пердета, възглавнички на дивана, столове и тишлайфер са еднакви. Не знаех, че е токова зле.
Ох, аз много си ги харесвам  Mr. Green
Беше ми приятно да видя, че и някой друг е като мен.

# 484
  • София
Страхотно се справи Ирина, както каза Дичо- мераклийка  bowuu. Всичко с желание и лекота направи, с удоволствие бих опитала от всичко. Като цяло седмицата не беше лоша, жалко че ще е единствена такава. Аз приключвам с гледането, след като видях какво ни очаква следващата седмица  Sick

# 485
Как се казва уредът в който Ирина изпече калмарите?
Виж няколко мнения по напред, даже линк дадох. Peace

Тайне, благодаря ти, ама така е като първо питам, а после се връщам да чета какво сте коментирали Laughing

# 486
И моите пердета, възглавнички на дивана, столове и тишлайфер са еднакви. Не знаех, че е токова зле.
Ох, аз много си ги харесвам  Mr. Green
Сега вече, като чу коментарите, си готова за интериорната тема  hahaha И аз ако знаеш колко неща си харесвах по принцип, ама тооооо  ...... Joy

И аз ще прескоча следващата седмица. Не е моята компания това и дори не искам да знам нито какво ще сготвят, нито как ще си посрещнат гостите. Горкият Ники Сотиров Sad

# 487
Ники Сотиров, ДиЖей Дамян, Линдарева, Нейнски и Бони са звездите за другата седмица. Нямам очаквания, т.е. имам, за лудница Simple Smile.

# 488
  • Sofia
Ще има скандали м/у Нейнски и Бони...сигурно пак заради чалгата

# 489
Ястията сами по себе си сигурно са били вкусни.Но нещо като миш- маш се получи,френска супа,гръцка салата,гуакамоле,калмари,паста фреска.
Антипасти,паста ин бродо,свежа салата ,паста,хубаво вино и десерт.Щеше да е перфектно.Ама пусто зор да се покаже ...каква готвачка е.

# 490
  • София
И аз ще прескоча следващата седмица. Не е моята компания това и дори не искам да знам нито какво ще сготвят, нито как ще си посрещнат гостите. Горкият Ники Сотиров Sad
Защо пък горкия? Peace Поставили са го в нетипична среда с Дамян и Бони... Joy
За мен Ники Сотиров е Ирина в панталон... пудрене до откат... даже на Ирина повече и подхожда, защото е жена!  Mr. Green

А, пропуснала съм Линдарева....  Joy

# 491
Е интернационална кухня Grinning Гледах само малко от днешния епизод, но ми хареса менюто. Бих махнала само лучената супа.

# 492
Ох, аз много си ги харесвам  Mr. Green
Не е зле даже е много хубаво, kama4e. Предишният ми интериор и аз бях направила така. Преди време.
Прочети предния ми постинг тук относно покривката. Да, и покривката се връзва идеално, но когато са цялото семейство на масата, и когато не сложен специален сервизл и пр.

# 493
art deco, явно аз тогава съм с погрешно мнение  Peace. Ще взема да гледам (ако няма да пречи на някой мач hahaha). Нямам сериозни наблюдения върху него, не се появява особено по лайф предавания и може да съм си изградила мнение, което да не отговаря на истината. Wink

И не че е няква нечувано невъзможно комбинация на възглавничките и покривката, а самия десен. Тъмен, шарен, натрапчив. Категорично не позволява нито на сервиза, нито на храната да бъдат презентирани. Губят се в шарките на "пеньоара".

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 21:47 от be under repairs

# 494
Манчев защо създава впечатлението, че Ирина и Дичо имат равни точки?

Имаха и двамата по 40 точки. Финалът - предизвестен. Hug

Да й е честито на Ирина.

Много благодаря  bouquet Останала съм с грешно впечатление, че Дичо е с 39 т. и се чудех защо Манчев разиграва такъв театър.

Общи условия

Активация на акаунт