Черешката на тортата - сезон 7

• 91 826
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
От това меню бих яла само салатата и десерта.Не,че другото е било лошо, просто аз не ям морски неща.

# 91
Ирина Тенчева се очертава да е дразнителя на седмицата. Как пък веднъж не може без такова мрънкащо, нареждащо чудо? И колко е бааавна

Иначе менюто ми хареса, като махна сирената от него, които не ям.

# 92
В страницата на предаването във Фейсбук няма нито един положителен коментар за готвенето на Ива и другите участници. Мхм...

# 93
  • София
Тенчева е абсолютен дървен философ. Сякаш очаквах Иво да е "злодеят" но Иринка е дразнеща, бавна и критична.
И мрънкаща .Представям си  как каканиже на главата на Иванушка.
Да, бе... как ли се издържа това равно каканижене...  ooooh!  макар да изпитвам малко садистично удоволствие, че му се случва...  Mr. Green Joy

# 94
Не ми харесва тази петорка, досадни са ми. Само Дичо ми е симпатичен. От вечерята на Ива бих опитала салатата и десерта.

# 95
Тези девойки с танците нямаха ли други дрехи? Все едно са излезли набързо да изхвърлят боклука.
Аз помислих, че готвачката и двете сервитьорки дойдоха да забавляват гостите. Mr. Green

# 96
Аз не можах да гледам, само началото хванах, и като гледам тук какъв хейт....

Хора, като не ги търпите защо гледате?

Колко точки събра Екимова?

# 97
Жал ми стана за Ива, заради нападките на Ирина.
Менюто ми хареса Grinning

# 98
  • Sofia
И аз да се наредят в темата. По принцип не ми харесва идеята всички да харесат всички и да дават само десетки. За мен се получи голям контраст в поведението на Дичо и Ирина, единият беше чистосърдечно откровен и честен, за контраст -Ирина с тънки, злобни намеци и 10 накрая.

# 99
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Това НЕЩО Ива, навремето заради ДИМИ чухме за нея...То бяха мъъъки....Водения на среднощни предавания, дето никой не гледа, то участия мижави тук и там....СЕГА пак за пореден път ни натрапва вопиющата си некадърност...Ми спри се бееее! Пълна липса на самооценка! Няма ли кой да я спре тая кухавела....Или я канят, за да има с кого да се бъзикат зрителите и само заради майтапа с Ивчето да им гледат предаванията..... ooooh!

# 100
Круши с теракота  Joy

# 101
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изгледах го до половината и се отказах. То не бяха глупости на килограм от Ива - готвела порциите една по една, за да останели топли /WTF?/, изчистила скаридите по канибалски начин... имаше и още, слава Богу, че ги забравих.  Laughing Че и си облизваше пръстите, докато готви.  Sick Менюто и то нищо особено - два продукта в четирикорсно меню.  Rolling Eyes
Ирина Тенчева пък не спря да мрънка през цялото време. Добре че е Дичо да пооправи киселия вкус.  Laughing

# 102
Някой разбра ли от коя танцова бяха танцьорките?
Чух нещо, но ще погледна закъснителният канал ,за да чуя пак по-добре.

ПП Еми правилно съм чула, Ива каза-това са момичетата от таратанци
 Joyшеумраотсмях

Цитат
Таратан [19] – крак, тестикул (таратанци – мн.ч.)

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 22:00 от Palmyra

# 103
  • София
Аз не можах да гледам, само началото хванах, и като гледам тук какъв хейт....

Хора, като не ги търпите защо гледате?

Колко точки събра Екимова?

39 т. събра, Дичо само и даде 9.

# 104
Някой разбра ли от коя танцова бяха танцьорките?
Чух нещо, но ще погледна закъснителният канал ,за да чуя пак по-добре.

аз чух нещо като Таратанци, но не съм сигурна....

Общи условия

Активация на акаунт