Черешката на тортата - сезон 7

• 91 936
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Тра-ла-ла
Питайте за видовете вегетарианци в съответните теми във форума, ама да не съжалите после в какво сте се забъркали Laughing Ако ли не - вижте тук. Общо взето на днешно време всеки може да плюска каквото си иска, да облече стила си на хранене с една звучна думичка и хоп - ново течение.

# 376
Не съм много запозната кой тип вегетарианец какво яде, но много от познатите ми, които твърдят че са вегетарианци ядат млечни продукти, яйца и риба. Доколко това ги прави да отговарят на определянията в уикипедиа - не знам.
Аз съм научена да се съобразявам с вкусовете на хората от компанията  -у нас един не яде магданоз и лук и винаги правя нещо за него отделно иначе рискувам да си стои гладен или да хрупа бисквити, ако в някое ястие има един ли двата продукта.  Да, малко по-сложно е, но ако уважаваш хората, за които готвиш, ще се постараеш. А това е предаване и Иво можеше да сложи на Дичо само от плънката и гарнитурата. Иначе беше много неприятно - тупна пилето пред него  и оправяй се както искаш. И в други предавания на Черешката е имало вегетарианци и винаги са се съобразявали с тях. Както и да е - така разбирали, така направили.

# 377
Иво можеше да попита Дичо, както и другите какво ядат и какво не. Имаше три дни време за въпроси и да състави подходящо меню. Поне така процедираха други участници в Черешката, само първия домакин е леко прецакан в това отношение...

# 378
Че то и мен ме е гнус от пилешкото напоследък.

# 379
Танев не притежава умения да слуша и да наблюдава - типичен самовлюбен пуяк - само той си е важен (на вечерята при И. Флорин узурпира разговора, за да може да уведоми всички /ни/ за някакви си негови лични измислени торбалански фобии... за да стане по-загадъчен вероятно) - в тази връзка няма да се учудя, ако не е разбрал въобще, че Дичо не яде месо - а и това, че (Дичо) сготви и сервира разни месища го е подвело вероятно. И сега му е гадно на Танев - ама нека.
Не мога да реша кой от двамата Ивчовци ми е по-неприятен? Пиарката или чалга-оперния спец?  

# 380
  • София
Танев не притежава умения да слуша и да наблюдава - типичен самовлюбен пуяк - само той си е важен (на вечерята при И. Флорин узурпира разговора, за да може да уведоми всички /ни/ за някакви си негови лични измислени торбалански фобии... за да стане по-загадъчен вероятно) - в тази връзка няма да се учудя, ако не е разбрал въобще, че Дичо не яде месо - а и това, че (Дичо) сготви и сервира разни месища го е подвело вероятно. И сега му е гадно на Танев - ама нека.
Не мога да реша кой от двамата Ивчовци ми е по-неприятен? Пиарката или чалга-оперния спец?  

Разбра той, разбра. Даже каза, че постният хляб го прави за Дичо, защото в другия сложи бекон. Но предполагам си мисли, че Дичо щом яде риба, яде и пилешко - както вече се видя, полувегетарианците ядат риба и пилешко. Даже смятам, че затова сготви пилешко - за да угоди на Дичо и на останалите в компанията. Те всъщност не излъчват всички разговори, които се водят на масата, но щом Танев толкова решително поднесе на Дичо пиле, означава, че знае нещо, което ние не знаем. От друга страна, самият Дичо не изтъкна липсата на постно основно като причина да даде на Иво осмица. И така, без много мрън, мрън, даде най-ниската оценка до сега.

# 381
  • Велико Търново
И колко точки, в крайна сметка, получи Иво?

# 382
# 383
  • Велико Търново
Благодаря bouquet Явно ще остане на опашката в класацията Wink

# 384
  • София
Благодаря bouquet Явно ще остане на опашката в класацията Wink

Според мен, това предаване е нагласено щото опосумката да спечели.

# 385
  • Велико Търново
Мда...натам отиват работите Thinking

# 386
  • София
Мда...натам отиват работите Thinking

В такива "риалити" предполагам имат снимани няколко финала - в зависимост от нагласите на публиката - все пак, рейтингите, а с тях и кинтите, са най-важни. ПР-ите в шоубизнеса, колкото и да изглеждат тъпи, си знаят работата. Grinning Peace

# 387
  • ГО
Ами, честно да си призная, без да съм фенка на Ирини, ще си кажа, че от сега съм за нея да спечели, нищо, че нейната вечер още не е минала.
Изглежда ми на човек, който ще вложи голямо старание в изготвяне на менюто, приготвянето на храната, избора на подходящи вина, уютът на дома и т.н.
Според мен, тези, които са последни са най-привилегировани. Могат да преценят кой, какво харесва, яде и т.н.  и много добре да се представят на вечерята си.

# 388
Не е задължително тези, които се излъчват последни, да са и снимани последни, т.е. да знаят всичко, което е минало, кой какво яде или не, кой къде е посрещнал гостите си и т.н.
Те ти излъчват нещо, което вече са наснимали и сглобили, но нямаш представа кое как се е случвало реално във времето. Самите участници изобщо не коментират предишните вечери, всяка вечер е сама за себе си, няма препратки към другите. Препратките са само от сглобените коментари зад кадър.
Така че реално ни поднасят един излъскан, монтиран продукт, където не е ясно на моменти дори и кой готви, защото има хора зад кадър. Спомнете си внезапно изникналите рибни шишчета на Ива например.

Определено съм леко разочарована вече от предаването точно поради това. Нагласени избори, подпомогнато готвене, фалш.

Гледам го, защото ми дават хубави идеи за рецепти, но не знам и това докога ще го правя.

# 389
  • ГО
Е надали Манев се появява всяка вечер, при всеки участник, с плакет и накрая да ни го скалъпват, ама де да знам.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт