Черешката на тортата - сезон 7

• 91 927
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Дори за идеи не го гледам. Малко встрани, но пак Манчев участва, вие гледате ли "Да спасим вечерята" от Манчев и Шишков.Хора със страхотни кухни, всичко им ново, съдове, прибори, уреди,чак до ножовете и да викат готвачи, да им спасяват вечерята.Интересно какво правят в тези кухни без Манчев и Шишков?Много нагласено ми се струва.

# 391
  • Sofia
Айде пак конспирациите Simple Smile
Напротив, коментират си хората предните вечери, даже споменават колко вечери са били заедно преди това, а и е видимо, как се опознават постепенно.

# 392
И  аз предполагам, че Ирина ще спечели, обаче от промото покривката на масата хич не връзва за изискана вечеря - ако сте забелязали като на баба ми басмяната престилка.  Sick

Има умения Иринка, ама хич няма вкус, горката. Хубаво, че я обличат и консултите от магазина в Дъ мал.

# 393
  • ГО
И  аз предполагам, че Ирина ще спечели, обаче от промото покривката на масата хич не връзва за изискана вечеря - ако сте забелязали като на баба ми басмяната престилка.  Sick

Има умения Иринка, ама хич няма вкус, горката. Хубаво, че я обличат и консултите от магазина в Дъ мал.
Покривката е същата, като възглавничките на дивана. Т.е. не е случайно кацнала на масата.  Mr. Green

# 394
  • Тра-ла-ла
Аз съм за Дичо, колкото и да не ме кефи като човек.  Laughing

# 395
Дори за идеи не го гледам. Малко встрани, но пак Манчев участва, вие гледате ли "Да спасим вечерята" от Манчев и Шишков.Хора със страхотни кухни, всичко им ново, съдове, прибори, уреди,чак до ножовете и да викат готвачи, да им спасяват вечерята.Интересно какво правят в тези кухни без Манчев и Шишков?Много нагласено ми се струва.

Ми то си е вид реклама, не е реалити. Simple Smile

# 396
  • София
Айде пак конспирациите Simple Smile
Напротив, коментират си хората предните вечери, даже споменават колко вечери са били заедно преди това, а и е видимо, как се опознават постепенно.

Да, даже снощи Иво Танев каза: "Вече четвърта вечер сме заедно".

# 397

Покривката е същата, като възглавничките на дивана. Т.е. не е случайно кацнала на масата.  Mr. Green

Дори и да са като възглавниците, не бих сложила такава покривка. Ама и таквиз възглавници не бих сложила!

Спаси вечерята е с актьори и декор. Реклама. Както спечелилите от нац. лотария.

# 398
Танев можеше една рибка да опече за Дичо. Даже можеше да не се занимава той, а готвачката, която беше при него. Дичо прояви възпитанието, което търси Популе (а сега го обявява за подмолен Wink). Въпреки, че не яде месо от 20 години, даже опита ястието за да не развали настроението на домакина. Даде по-ниски точки, защото ние не сме там и не можем да усетим настроението и да почувстваме обстановката. А пък Танев е от тези, които сами се хвалят. И пилето си похвали ("няма начин да не им е харесало, много вкусно беше"), и идеята със сцената... За него всичко е на шест. Съгласих се с Екимова този път. Аз щях направо да  Sick след десетата минута ако цяла вечер ме въртят в кръг.
На Ирина покривката и на мен ми се видя кичозна. Направо те удря в очите с толкова шарения. Crazy

П.П. Биляна, не е по темата, но за националната лотария не си права. И аз бях скептична, но имам познати, които спечелиха и ги даваха в предаването. Единият спечели 100 000 лв. (колега е на мъжа ми), а другия (съседка от съседната улица) - 5000 лв.

# 399
  • София
Абе, хора, много сте наблюдателни, едни видели покривките, другите възглавничките, трети дрехите.Да ме убиеш, не мога да кажа нищо ни за обстановката в домовете, ни за дрехите, освен ако не ме попита някой в момента докато гледам,та да го видя специално. Joy

# 400
Дичо много справедливо му намали оценката, та той си остана гладен.

Имам фотографска памет, Тайне. Това не винаги ми е от полза, защото помня и виждам неща, които за ни- що впоследствие не ми служат. Удобна е само за учене, с което отдавна приключих, мисля.
Например номера на коли, за секунда да погледна стая и мога да кажа какъв и къде бил диванът, цвят и пр. и пр.
Безцелно пълнене на "хард диска" Grinning

Dara888 , дано не съм права, но видях позната как се хвали по Тв- то за няка'ва печалба. Израдвах се и аз и се обадих да я поздравя и тя прихна да смее, оказа се, че е спечелила от рекламата само, от Crew Casting я избрали.

Ама вие си играйте! В рекламата си казват: "няма такива печалби!"

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 12:01 от Билян@

# 401
Аз мисля, че поне реда на готвене и посрещане е реален, за другите неща, че има нагласенко - има си.
Спаси вечерята на Манчев и Шишков ми се вижда глупаво, пък и това си е просто една рекламна кампания на Лидл, никой нищо не спасява реално.

# 402
На мен пък ми се иска да не е така. Аз не бих се съгласила да участвам в предаването ако ми кажат: "ела за бройка, а иначе трябва да спечели Пена, че ѝ е позападнал рейтинга". Все пак оценките сами си ги дават. Още помня как Найден се избъзика с останалите участници. На всички даде изключително ниски оценки и накрая спечели той.
Тенчева ми е антипатична, но си мисля, че я бива в готвенето. Дано не ни разочарова довечера.

# 403
  • София
Мисля ,че Тенчева поне да готви може.Така си мисля де, ще видим довечера.

# 404
  • София
Тенчева, не си спомням къде я бях гледала в предаване, но тогава показа завидни кулинарни умения. А, за покривката  Laughing ми де да знам, ама на мен много ми хареса и също ми се наби в очите, явно си падам по шареното. Не е задължително бяла покривка поне така си мисля.... newsm78 зависи от концепцията на вечерята. Спомням си участието на Марта Вачкова и Катето Евро, имаха страхотен комплект покривки и салфетки на каре. Аз ако участвах в предаването бих заложила някъде извън София, ако имат вила за мен ще е страхотно. И си представям ето такава аранжировка:

Общи условия

Активация на акаунт