Черешката на тортата - сезон 7

• 91 778
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
http://signal.bg/view_article.php?article_id=25468

не ме питай как го преживях  ooooh!  дано поне може да готви

# 661
Скрит текст:
ако нищо не се слага ще си е замразено бананово пюре newsm78
Прави се само от банани. При разбиването сместа става кремообразна.
Бърз сладолед от една съставка
с малката подробност, че това е сорбе
Крайният резултат няма нищо общо със сорбе.

+1 Това е много известен веган сладолед, банана замества млякото.
Няма как банана да замести нещо си...в найната версия е само банан. Тогава си е чисто сорбе, което се сервира по съвсем различен начин от сладоледът...т.е. между отделните менюта, за да "изчисти" вкусовите рецептори.

Менюто на Ники ми хареса, сьомгата и аз я правя с песто, но сега ще пробвам пестото смесено с фета.
А къщата е, за мен ауу....

# 662
  • София
Явно само на мен не ми хареса къщата, ама въобще. Изгледа и местоположението бяха невероятни.

# 663
Какво значи няма как да замести? Точно с тази идея е измислена рецептата.
Казах, че моят веган сладолед няма общо със сорбе, не нейния, не знам какви продукти е използвала тя.

# 664
  • Sofia
DJ Дамян с коя фолк- гърла се подвизаваше преди? Върти ми се нещо такова в главата.  Thinking

И преди и сега е с Ваня

# 665
Преди тая Ваня имаше една друга жена, Светла ли беше, Краси ли, не помня вече, но се подвизаваха в някакво предаване по... да кажем Мсат.

# 666
Хич не ми се гледа Линдарева днес, какво я бутат навсякъде се чудя?

# 667
  • София
Хич не ми се гледа Линдарева днес, какво я бутат навсякъде се чудя?

Ми щото...няма вече неизползвани лица в България. Все едни и същи се въртят по каналите.

# 668
В сорбето се слага вода/сок и захар, в този "сладолед" - не. Бананът е основата, към него за вкус и аромат се прибавя друг плод по желание. Правят го запалените по здравословното хранене, хората, които избягват краве мляко, захар и останалите добавки в традиционния сладолед. А и какво значение има кой как го нарича. 2 страници спор е ли това сорбе или сладолед са излишни.

Компанията тази седмица е на светлинни години от предишната. Явно и кулинарните им умения също. Очертава се скучна и просташка седмица.

Последна редакция: вт, 14 юни 2016, 18:27 от птица

# 669
Компанията тази седмица е на светлинни години от предишната. Явно и кулинарните им умения също. Очертава се скучна и просташка седмица.
Същото си помислих още на анонса в петък за тази седмица. Стана ми лошо като видях Зорничка с препълнената с гъби тенджера и да отсипва някакви майонези. Що за черешка може да има в подобно готвене, но пък сеир със сигурност. Явно това се цели. Ще гледаме все пак.  Popcorn

# 670
Лигнята на домакина снощи беше в повече. Тия приказки за вяра, смирение и всемирна любов... приятели това, приятели онова - сладост, та чак нагарча.
Пролича, че кулиранар не е. Нищо, не е нужно да бъде. Ама напъните да се покаже друг, дразнят.
От менюто - бих опитала сьомгата печена със сирене и песто -от любопитство. Но да поднесеш сьомга и в предястие и в основно е липса на всякакво въображение и кулинарен усет.
Къщата ми хареса - основно заради изгледа и местоположението.

# 671
  • Има много детски смях.
Лигнята на домакина снощи беше в повече. Тия приказки за вяра, смирение и всемирна любов... приятели това, приятели онова - сладост, та чак нагарча.
Пролича, че кулиранар не е. Нищо, не е нужно да бъде. Ама напъните да се покаже друг, дразнят.
От менюто - бих опитала сьомгата печена със сирене и песто -от любопитство. Но да поднесеш сьомга и в предястие и в основно е липса на всякакво въображение и кулинарен усет.

Ааа, баш.

Особено градината беше страхотна, както и гледката.  Peace
Отвътре как е хич няма да коментирам, само ще обърна внимание на одеалото върху прозореца- докато пееше момичето. Гледах и не вярвах. Laughing

Пиле, драго ми е да те видя!!!

# 672
Н.С. винаги като го видя с мазната косица  Sick
Къщата снощи той си го каза "Е на един мой ,мнооого добър приятел и той ми разрешава да я ползвам"

# 673
  • Има много детски смях.
Така каза, но пък четох, че спечелил първия етаж и "купонджийницата" на покер.  Laughing

Линдарева утре ще я гледам за добър старт на деня.  Laughing

# 674
  • somewhere near the sea

Не се напъва, да ти кажа. Получава му се и така. Превзет си е.

Общи условия

Активация на акаунт