Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 838
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Бях пазарувала в Асос и плащах с пейпал, съответно върнах част от нещата и ми върнаха парите. Виждам в акаунта в пейпал, че парите са върнати, но ги няма по картата, която е регистрирана в пейпал. Пробвах опцията "withdraw funds", но ми дава, че няма нищо за теглене.

Ще се върнат ли парите по картата? Мастеркард е.

# 211
  • Sofia
   Да, те винаги се връщат по картата, ако първоначално са били дръпнати оттам. Колко време мина, откакто ти върнаха парите?

# 212
В пейпал излиза, че едната сума е върната на 20-ти, другата на 22-ри, но още ги няма по картата. Не е минало кой знае колко време. Rolling Eyes

# 213
  • Sofia
   Мисля, че от 3 до 5 работни дни е срокът за връщане на сумата по картата, така че засега не се притеснявай. Пиши пак след няколко дни, ако няма резултат, да помагаме. Peace

# 214
Благодаря bouquet

# 215
  • Бургас
Моите пари са върнати на 31.10 и още ги няма по картата!

# 216
  • Бургас
Грешка, на 31.08 са върнати парите

# 217
  • Sofia
   tedy_sp, пиши директно на PayPal, ако все още не си. За съжаление, тук, в темата, едва ли някой ще може да ти помогне. Консултирай се и с банката си, за всеки случай – може проблемът да е при тях. Peace Не е трябвало да чакаш толкова време, обаче...

# 218
Днес се появиха парите по картата Peace

# 219
  • София
Здравейте,
гледам че парите при refund се връщат директно в картата, от която е платено. Има ли опция да спра прехвърлянето и да остават в Пайпал?

Благодаря предварително.

# 220
  • Sofia
   Мисля, че не. Peace

# 221
Здравейте, може ли да ми кажете как да заредя PayPal баланса си от банковата ми карта? Искам да изпратя пари в Америка, имам имейла на получателя, но таксата е около 33 долара. Казаха ми, че мога да избегна тази такса, ако имам пари в баланса.

# 222
Здравейте, може ли да ми кажете как да заредя PayPal баланса си от банковата ми карта? Искам да изпратя пари в Америка, имам имейла на получателя, но таксата е около 33 долара. Казаха ми, че мога да избегна тази такса, ако имам пари в баланса.

Трябва някой друг да ви ги прати. Не можете сама.

# 223

Трябва някой друг да ви ги прати. Не можете сама.
Жалко......
Благодаря Ви!

# 224
Здравейте.

Получих това съобщение, но във папка "Спам".

PayPal
We need your help: Your PayPaI account need verification
Hello,
someone has recently tried to access your account from this ip adress: 178.169.73.230 Located in Russia more details »
1. For that, we Iimited your paypal account just until we finish our investigations, during that We will keep investigating in this case but to remove Iimitation.

2. For your security you have to confirm your informations otherwise. Confirm now
As always, if you need help or have any questions, give us a call or go to our Help Center. You can find the link on any page of our website.

Thank you for being a PayPaI customer.

Yours sincerely,
PayPaI

Истинско съобщение ли е?

Общи условия

Активация на акаунт