Пейпал - помощ - 12-та тема

• 79 259
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте.
Искам да платя с PayPal в един сайт. Но това, което искам да платя е 350 паунда, а в PayPal баланса имам 210 паунда. Мога ли използвам тези пари от акаунта и да доплатя с карта? Simple Smile

# 631
  • София
Да, първо тегли от баланса и ако не достига сумата, от картовата сметка.

# 632
Да, първо тегли от баланса и ако не достига сумата, от картовата сметка.
Много ти Благодаря. bouquet

# 633
Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 23:26 от chokolatte

# 634
  • Sofia
Здравейте!
Опитвам се, да си сменя курса на превалутиране с този на банката. Нищо от това, което е обяснено на първа страница не мога да го намеря на страницата на Пейпал. Не го правя за първи път и се чудя, аз ли съм затъпяла или в сайта има някакви промени.

И аз със същия проблем. Трябва да пратя сума в Евро, не като плащане, но изобщо никъде не ми излиза такава опция за смяна на курса.
Благодаря  предварително! bouquet

# 635
  • Sofia
   Просто отговорът на този въпрос циркулира през няколко страници, та затова вече всички се уморихме да го пишем. Simple Smile Аз поне съм обяснявала над 10 пъти...

# 636
  • София
Това са настройките:

Като влезеш в PayPal,  кликаш горе в дясно на "зъбното колело" > payments > Log In with Paypal > Profile > My money > My preapproved payments - Update > Set Available Funding Sources > Conversion Options > Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

В eBay, от известно време опцията отново не работи и трябва да се наглася ръчно:

Скрит текст:
Ето точно какво правя при плащане за да ме таксува по наш курс:
Първо при избора на плащане в eBay checkout си маркирам PayPal. След
като се логна ми излиза PayPal visa0000 bgn 30.60 exchange rate bgn 1.00=£0.42 и отдолу change,кликвам на change и ми се отваря подробната информация за картите ми и отново срещу всяка карта пише exchange rate и в синьо BGN 1.00=£0.42-кликвам точно на това и се отваря прозорец, в който пише
Exchange rate converted as of 11/23/2016,GMT 12.32 PM и на друг ред
View exchange rate options-кликвам тук и ми отваря друг прозорец, в който е маркирано PayPal currency conversion,по надолу има опция your card issuers rate избирам си по моята карта и накрая трябва да се натисне agree.
Всичко това е само в EBay Checkout, не влизам в сайта на ПП

Ако и така не става, пробвайте следното:

Цитат
1. Go to the checkout, choose PayPal and fill out your login information.
2. Instead of selecting your card and the conversion options, click on Switch account and DON'T fill anything in.
3. Open a new tab, go to paypal.com and log in to your account.
4. Switch back to previous tab and fill out your PayPal login information again.
5. You will be redirected to the older version of checkout, where the conversion options is working.

# 637
  • Sofia
   Пак ли не работи? ooooh! Егати мошениците. Crossing Arms

# 638
  • София
Пак, от около седмица  Tired

# 639
  • Sofia
   Мерси за предупреждението. Hug

# 640
  • София
Да допълня, че при искане за незабавно плащане *Buy it now* не могат да се правят настройки /или аз не намирам как/ и минават по "трънския" курс.

# 641
  • Sofia
   По втория начин, който си посочила в скрития текст, би трябвало да става. Това е взето от една статия, към която бях пуснала линк преди време. Както аз, така и други момичета пробвахме метода и се получи. Peace Но сега не знам дали ще стане...

# 642
  • Плевен
Здравейте,
Да ви попитам, днес гледам извлечение от банката и са ме "минали" по трънския курс, а не съм сменяла настройките newsm78. Влизам, както е описано в 1стр в My Money, но имам това:
http://elifanta.snimka.bg/other/ebay.590251.38008825
Благодаря предварително за отговора  Praynig

# 643
  • Под звездите
Здравейте,
Да ви попитам, днес гледам извлечение от банката и са ме "минали" по трънския курс, а не съм сменяла настройките newsm78. Влизам, както е описано в 1стр в My Money, но имам това:
Благодаря предварително за отговора  Praynig

На тази твоя снимка виждам хелп меню.

Ето настройките в пейпал -
1.   Кликвате на зъбчатото колелце горе вдясно до бутона Log out
2.   Появява ти се второ меню под главното меню горе и цък на Payment
3.   Цък на Manage pre-approved payments
4.   Кликвате на Set Available Funding Sources - намира се в дясно около средата на страницата
5.   Тук ще видите изписана картата си и до нея Conversion Options, което трябва да изберете
6.   Най-накрая е скритото от Пейпал място и избирате Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Натискате Submit и готово.

# 644
  • Плевен
Здравейте,
Благодаря предварително за отговора  Praynig

На тази твоя снимка виждам хелп меню.

Ето настройките в пейпал -
1.   Кликвате на зъбчатото колелце горе вдясно до бутона Log out
2.   Появява ти се второ меню под главното меню горе и цък на Payment
3.   Цък на Manage pre-approved payments
4.   Кликвате на Set Available Funding Sources - намира се в дясно около средата на страницата
5.   Тук ще видите изписана картата си и до нея Conversion Options, което трябва да изберете
6.   Най-накрая е скритото от Пейпал място и избирате Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Натискате Submit и готово.

palmena  Много благодаря, от 30минути търся  Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт