Скандали заради името на бебето

• 175 844
  • 1 589
  •   1
Отговори
# 1 530
И аз съм попадала на странна сбирка от имена. http://stratsimir.exsisto.com/ - в този сайт можеш да въведеш име и да ти изкара подобно такова. Хубава идея, но като въведох името на дъщеря ми за момчешко подобно извежда Диван. Д и В в името на щерката липсват. ooooh! Предлага ми също така Себахтин, Хавтелин и Ноктиядослав. Joy
И аз се заиграх с този списък и много се смях. Незнайно как сред производните от Иван излязоха Тарапонти, Чаню и СевдаРина  hahaha А пък за Христозорнициан останах съвсем безмълвна....

# 1 531
  • Deutschland
Днес във фейсбук видях Щрудел Георгиев, фризьор някакъв. Дали е истина  Shocked
Коя за Бога би си кръстила детето Щрудел?

# 1 532
Стоян-Клод Чуканов държи първенството за мен Peace Родителите кардинално са решили въпроса Simple Smile - тук ще е Стоян, навън ще е Клод. Фамилията си никой не може да избира, пък и смешна-несмешна у нас, навън никой така или иначе не я разбира Wink
Защо казвате "родните ни" имена са това! Това не са наши имена, това са родителски изгъзици от глупост. Или смешни комбинации с фамилията. А фамилията, както казах, никой не си я избира. И не сме единствени по света със смешни и глупави фамилии, просто не им ги разбираме на чужденците обикновено.

# 1 533
  • Бургас
На мен скоро ми попадна като фамилия Цоцомански. Интересно ми е жена му на този дали е приела фамилията му. Аз сигурно не бих  Grinning

# 1 534
  • при късмета
В класа имахме Цицелкова.

# 1 535
А аз сега се сетих за един Цуцуманов  Joy като казахте фамилии-още за странни се сещам Орозови, Мечкови.

# 1 536
  • София
С фамилиите е разбираемо- възникнали са от прякори или от занаята на някой от прадедите, но за имената няма извинение- простотията е причина.
Пак се сетих за оня изветрелник- Манчестер Юнайтед, дето години води дела да се прекръсти официално Mr. Green

# 1 537
  • Бургас
С фамилиите е разбираемо- възникнали са от прякори или от занаята на някой от прадедите, но за имената няма извинение- простотията е причина.
Пак се сетих за оня изветрелник- Манчестер Юнайтед, дето години води дела да се прекръсти официално Mr. Green
Трябваше с промяната на името да му думнат и едно запрещение  Grinning

# 1 538
В крайна сметка авторката роди ли? Кръсти ли го Севар? Писа ли някъде?

# 1 539
  • София
Не е писала, ами аз се замислих, колко безкритично приемат някои българки мюсюлманските имена, само защото някъде, където идея нямат от нещата, им се вижда екзотично Али и Мохамед.

# 1 540
Не е писала, ами аз се замислих, колко безкритично приемат някои българки мюсюлманските имена, само защото някъде, където идея нямат от нещата, им се вижда екзотично Али и Мохамед.
Аз и с Али и Мохамедт нямам проблем. На теб какъв ти е? А Дениз по-приемливо ли е?

# 1 541
Може би защото сме християни. Шизофренично би било. Мюсюлманин Исус да си срещала.
При това за Али как да е - велик означава, ама Мохамед!?

# 1 542
Аз и с Али и Мохамедт нямам проблем. На теб какъв ти е? А Дениз по-приемливо ли е?

Има много българи/ки мюсюлмани и с мюсюлмански имена. Проблем?

# 1 543
Може би защото сме християни. Шизофренично би било. Мюсюлманин Исус да си срещала.
При това за Али как да е - велик означава, ама Мохамед!?

Мюсюлманите почитат и Исус, но му казват Иса. И да, има много мюсюлмани с това име.

# 1 544
  • Sofia
Май успя накрая.  Simple Smile На някой съдия му е писнало.

Общи условия

Активация на акаунт